Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Bu buyuk secim zaferinden sonra keyfimi kimse bozama cevap verip polemige girecek degilimsiz takilin boyle iyiyim ben

Cevap veremiyorum demiyorsunuz da keyfimi kimse bozamaz diyorsunuz bu da yeni bir taktik. Kusura bakmayın ama burada bir şey iddia edip Gökçek 9.000 oy öndeymiş diyorsanız ve biz de daha oyların sayımına başlanmadığını söylüyorsak ve siz de buna karşılık cevap veremiyorsanız otomatik olarak biz haklı olmuş oluyoruz madem zafer başınızı döndürdü polemiğe giremezsiniz hiç böyle bir iddia ortaya atıp yazmayacaktınız. Hiç konuyu açmayacaktınız nitekim cevabımız ortada. Sizinde haksız olduğunuz ortada asparagas gazete haberleriyle gelmeyin oyların sayılmaya başlanıp başlanmadığını araştırın öyle konuşun bundan sonra hiç olmazsa sonradan yan çizmezsiniz.

başbakan da vakti zamanında itiraz ederek belediye başkanı olmadı mı

ayynen öyle bacım ben hala müslümanlık timsali pembeyi bekliyorum misal lafı at ama..yla başlayan bi cümle kur sonra cevap veremeyince arkana bakmadan uzaklaş iyi taktik

Mansur Yavaş: Saat 15:00'da basın toplantısı yapıyor olacağım.

ayynen öyle bacım ben hala müslümanlık timsali pembeyi bekliyorum misal lafı at ama..yla başlayan bi cümle kur sonra cevap veremeyince arkana bakmadan uzaklaş iyi taktik

Aynen öyle canımm bize araştırıp gelsinler ezbere bilgilerle değil iş ak partiyi korumak olsun da ne olursa olsun her gazete yazıyormuşmuş sayılmayan oyların nesini yazıyorlar kardeşim. Hayır bir de gelip yazarken arkası olmayan birşeyi ezbere yazarken gayet polemiğe giriyor ama cevap yazınca ay ben polemiğe giremicem gibi konuşmalar o zaman hiç yazma. Bu kaçıncı ezbere konuşma hepsine de cevap veriyoruz şükürler olsun. Çünkü ezbere konuşmuyoruz başkaları gibi.

Mansur Yavaş: Saat 15:00'da basın toplantısı yapıyor olacağım.

Ben dinleyemem canım işyerindeyim ama gazete haberlerinden takip ederim artık ne dediğini.

Sadece itiraz etme alışkanlığı Chp'de mi var ?
Allah rızası için destekli atın

yaptığımız kapakları mavi kapak olarak toplasalar tekerlekli sandalye alırlardı valla he hayrına kapağını alan gidiyor canım bu ne saygısızlık değilmi...

yaptığımız kapakları mavi kapak olarak toplasalar tekerlekli sandalye alırlardı valla he hayrına kapağını alan gidiyor canım bu ne saygısızlık değilmi...

Bak bu laf iyi oldu derleyeceğim valla üşenmeyip kendilerinin yazdığı ama bizden açıklama gelince de cevap yazamadıkları, ayy polemiğe giremcem bahaneleriyle gittikleri yazışmaları. Bir değil, iki değil yani. Damacana kapağı hem de yani işte üzülüyorum bir yandan da işte burada aslını astarını bilmeden araştırmadan yazanlar başbakanın dediklerinin de arkasını aramıyorlar sorgulamıyorlar her yazanı doğru kabul edip burada yazıp sayılmadı kiş oylar daha denildiğinde cevap vermeyenler, hemen yan çizenler Erdoğan montaj dediğinde de inanıyorlar ama hani kanıtı belgesi deyince de yan çiziyorlar. Oysa sanki cevabı olsa polemiğe giremicem deyip yazmıcak öyle bir yazar ki verecek cevabı olsa döşer buraya sanki bilmiyoruz biz artık kimin ne olduğunu

aaa lütfen ama ne gereği var kanıta bakanlarımızın hissiyatından iyi kanıt mı var değil mi... hiç araştırma yok ya hipnotize gibiler aaa bak öyleymiiiişş diye direk sorgusuz sualsiz kabul ediyorlar çoğunluk akla mantığa sığmayan şeyler nasıl bu kadar şüphe duymadan dümdüz inanıyorlar hayret ediyorum... artık bakanlarda sallamıyor baksana nasılsa ne desek inanıyorlar diye kediyi bile bahane edebildiler... çok üzülüyorum halimize inşallah düzelir bu durumları hocaya mı gitsek napsak bilemedimki :26: ay oda beddua etmişti demi Allahım ne günlere kaldık yarabbim yalan söyleyen bakanlar beddua eden hocalar... sonumuz hayrolsun trajikomik haldeyiz..

Resmi olmasada muhtemelen sonuc aciklandi yollar polisler tarafindan kapanmis guveik onlemi alinmis halkin tepkisine karsi ve mansur yavas 3te basin toplantisi yapacakmis.bu polis onlemi baskanin aciklama yapmasi melih yonune aciklandi sanirim.tahminim bu.yedirmeyecekler yani.

Hem de ne trajikomik gülüyoruz ağlanacak halimize adam tabii bu kadar yolsuzluktan, ses kayıtlarından sonra hala oy verenler olunca oğlunu alıp balkona açıkar, meydan okur, tehdit eder, tabii ihraç edilen Egemen ne sıfatlaysa artık balkondan yani yukarıdan bakar oysa bu halkın elindeydi sandıkta cevap verip balkona çıkıp kendisi bu sefer yukarıdan bakabilirdi ama ne oldu oy verenler aşağıdan kafalarını kaldırıp baktılar onlar yukarıda. Zaten insan öyle tepeden bakacağı göz hizasına inerde halkın içine girer tepeden bakmaz. Ama adam da haklı karşısında sorgulamayan insanlar varken ona mı takılacaklar aleni çaldım dese helal olsun der çantadaki paralarını da atarlar.

atarlar vallahi buna şahit bile oldum ben çaldıysa çaldı senin paranımı çaldı helali hoş olsun çalıştı adam dedi birisi şok oldum ya çaldığı umrumda değilde bu işin sonu kötü olcak türkiyem bölünüyor ben ona yanarım halk kendi gücünü bilmiyor çalışıyor bile olsa ki ben daha çok kendi cebine çalıştığını düşünüyorum biraz korku verceksin içine ki haddini bilecek onu biz seçtik o bizi değil ama adam küçük dağları yaratmış gibi konuşuyor bu hakkı ona nasıl verebiliyorlar anlayamıyorum adam hiç korkmuyorki nasılsa bana inanıyorlar diye diye her haltı yapıyor bizim millette saf 30 yıl önceyle kıyaslayıp cidden iş yaptığını sanıyor... yazık milletimize yazık... bilmiyorlarki onların savundukları gerçekse onlar sevinirler ama bizimki doğruysa sadece onlar değil hepimiz ağlarız biz demiştik demenin bile anlamı olmayacak çünkü.. herşey için çok geç olmadan uyanmalarını dilerim...

hahaha bi de gülmüşsün. adam diyor resim alayım he şaka yaptık puhaaa. 2 tane ilçe almış baş kaldırıyor yok ben kazandım. he sen chplilerin gönlünü kazandın canım aaaa

ya pembe allah aşkına bi kerede bilerek konuş ya bilmeden konuşuyosun sonra burda komik duruma düşüyosun üzülüyorum valla sana

Yapilan itirazdan bir sonuc cikmamis arkadaslar.Soylenen bu.

nerde gördün?........

Ankarada olup bitenleri haberleri aldigim biri yazmis baska bir siteye.
Simdi dun konustuguuz her uc pusulanin muhtarlikla birlikte tek zarfa konulmasiyla ilgili itiraz yapilacakmis.ondanda bisey cikacagini dusunmuyorlarmis.Duyduklarim buz

Ankarada olup bitenleri haberleri aldigim biri yazmis baska bir siteye.
Simdi dun konustuguuz her uc pusulanin muhtarlikla birlikte tek zarfa konulmasiyla ilgili itiraz yapilacakmis.ondanda bisey cikacagini dusunmuyorlarmis.Duyduklarim buz

offff moralman çöktüm şuanda inşallah doğru degildir

offff moralman çöktüm şuanda inşallah doğru degildir
Bozma moralini canim.Durum boyleyse de hayirlisi olsun diyelim.Bu adam mucadelesiyle bizim gonlumuzu daha da kazandi.Muhtemelen aciklama yapmamasinin sebebi de buydu saat 3te.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…