Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Yarın 10.00'da chp istanbul il başkanı oğuz kaan salıcı yerel seçimlerde yapılan sahteciliği belgelerle açıklayacak !!!

Muharrem İnce Yalova yı aldıktan sonra şimdide İstanbul Üsküdar da
Üsküdar da sayım olacak...

Ya bu nasıl seçim arkadaş gerçekten inanılır gibi değil bir skandalı rezilliği şurada çok doğalmış gibi konuşuyoruz şu il şu partiye geçti yok bu parti yeniden sayımda oyunu daha da arttırdı işte şu ilçe tekrar sayılacak ne bu yanii her sayımda farklı sonuçlar çıkıyor nasıl sayıldı bu oylar diğer yerlere nasıl güvenicez bu seçimlerde halkın güveni bir kez daha yerle bir olmuştur ve bu olaylara kimse çıkıp yorum yapmıyor hayır sadece chp için değil tüm partiler mağdur bir itiraz furyası var ve ya parti değişiyor ya da seçilen partinin oyları sonraki sayımda daha da fazla çıkıyor. seçimi bile organize edemeyen devlet ülke yönetiyor. Bu seçimin acil iptali gerek bence.

böyle seçim olmaz zaten güven diye birşey kalmadı hakkımızı arıyoruz tespit edebildiklerimiz kadarını belki alacağız o da belli değil...
sandığı adres gösterdiler varmış bir bildikleri demek

Son düzenleme:
Türkiye, Melih Gökçek'in Seçimi Kaybetmesi Halinde Yapabileceklerinden Korkuyor ( Zaytung)

An itibariyle Yalova CHP'nin
cok sukur darısı dıger ıllerın basına...
Sabaha karşıı saat 04.30 da sayım sonuçlandı ve Yalova'da Belediye Başkanlığını CHP adayımız Vefa Salman Kazandı...

Eki Görüntüle 1048340
açıklama yaparken ağladı adam.aksam haberlerde gordumm..

Yalova adına çok sevindirici bir haber tebrik ediyorum şimdiden,darısı Ankara ve İstanbul'a inşallah
ınsallahh

kucukcekmecede yenıden sayılmaya başlanmış sanırım desteğe cagırıyorlardı bızım mahalleden(ıstanbul avcılardayımda)

Bence İstanbul'u alamayacağını biliyordu zaten.E yerine aday gösterecek başka alternatif de yoktu.İnsanlar mecbur oy verdi..Seçim sonrası pasif kalarak bunu daha da perçinledi.

mecbur vermedik den gele bırınede atabılırdık...sahsen ben tum yuregımle onun olucagına ınanmıstım cok samımı bırı.halkla ıcıce.şişliden bılıyorum bazı bolgelerı şişli sınırından cıkaılınca halk la beraber ağladı.istanbula yaıcam dedıgı projelerde cok guzeldı.topbas metrobusu yaptı sagolsun dıycemde arabayla gıderken 3 serıtlı yol 2 serıde düşüyor oluyor sana 1 saatlık yol 3-4 saat.metrobusten once kv evinden(avcılar)kendı evıme(beylıkduzu)15-20 dk da gıdıyordum araçla sımdı 45-60 dk ka....neyse topık konusu dışına cıkmıyım ben.

Ben ekşi de ve twitter da aslında Mustafa Sarıgül ile ilgili samimi, sıcak kanlı olduğunu, insanları sık sık ziyaret ettiğini okumuştum ama yine de bir şüphe vardı biraz artist durduğu için

Ayy eskiden seviyesizliginde bir seviyesi vardi,simdi onunda seviyesi yerlerde
Ne yana baksam tuhaf konusmalar :/
Halki bunlar yonetecekse,bizim adimiza bunlar karar verecekse,bizim sozcumuz bunlarsa
Benim yarinlardan pek umudum yok

İşte kafamda soru işaretlerindem biri de buydu.
Bu seviyesiz İ. melih ilk 3 gün sus pustu şimdi ohhhh koyduk mu twitlerine başlayıp terbiyesizleştiğine göre yine çok güzel dolaplar çevirdiler.
Unutun Ankarayı.

Bu kadar emek verildi ben sonuna kadar umudumu koruyacağım.Son çare Anayasa Mahkemesi hiç olmazasa ona inancım var.Örneğin dün twitter açılsın kararı verdiler hükümete rağmen.Öncesinde Atatürk Orman Çifliğine başbakanlık konutu inşaatını durdurun kararını verdiler...Demekki hükümete rağmen karar alınabiliyor.AOÇ hala inşaat devam ediyor tabii mahkeme kararına uymayan bir hükümet tarafından yönetiliyoruz twitter daki tutumlarını bugün görecez...ama belediye başkanlığında mansur yavaş lehine karar çıkar ve yine birileri buna uymazsa o zaman kıyamet kopar işte...halk oylarının peşine düştüğü gibi bu kararında peşine düşer..

Al benden de o kadar. Bu adam böyle konuşabilip atarlanabildiğine göre birşeylere güveniyor bu belli. Ama aslında öyle de görünmek zorunda dışarıya gerginliğini korkusunu hissettirmemeli ve karşı tarafın bu şekilde moralini bozmalı ki Ankara'yı geri alamayacaklarına inansınlar öyle de bir durum var. Bakalım görücez. İnşallah hak yerini bulur kim hakettiyse o alsın.

Son düzenleme:

Baştan beri bende bundan korkuyorum..yine bir yolunu bulup bildiklerini yapar bunlar..göz göre göre hak yeniyor ya Allah sonumuzu hayır etsin..

CNN Türk'te Aykırı Sorular programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, başta Ankara olmak üzere Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde yerel seçimle ilgili yapılan itirazlarla ilgili Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.

Gökhan Günaydın, Ankara 'da yaşanan süreç ile ilgili herkesin merak ettiği "Mansur Yavaş seçimi kazanacak mı?" sorusuna cevap verdi.

"Ankara'da 3 milyon 257 bin vatandaşımız oy kullandı. 104 bin oy geçersiz sayıldı ve şu an itibarı ile Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) güncel verisine göre AKP , CHP 'nin 32 bin oy önünde görünüyor. Bu yüzde yarım oya tekabül eden bir durumdur" diyen Günaydın, bütün oy tutanaklarını tek tek karşılaştırdıklarında ciddi ihlaller gördüklerini söyledi.

Bu ihlallerle ilgili örnekler gösteren Günaydın, "eğer 30 bin oy geride olduğumuz söyleniyorsa biz bu seçimi çok açık farkla kazanıyoruz" diye konuştu.

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Akaydın ile AK Parti adayı Menderes Türel'in, "yolsuzluk evraklarını yakıyor" iddiası ile ilgili konuşan Günaydın, "Mustafa Akaydın hocanın önüne katrilyonları koysan bir tanesini alacak adam değildir" dedi.
http://www.radikal.com.tr/politika/chpli_gokhan_gunaydin_ankarayi_farkla_kazaniyoruz-1184618

haberlerde gördüm şimdi
gökçeğin oyları artmış diyolar doğru mu

haberlerde gördüm şimdi
gökçeğin oyları artmış diyolar doğru mu

Al iste eger bu durum itirazdan oncede var olsaydi melik oylarinn pesine dusmezmiydi?? Bu haberi bende duydum.Hakkin makkin yerini bulacagi yok arkadas.Bu itiraz edilen dilekcelerden sonra nasil oylarini artirabilir ama konu ankaranin kaybedilmesiyse her yurlu kurli dolap donebilir.İstedikleri gibi at kostursunlar artik valla yazik kul hakki yeniyor

ilk iki gun yandas candas haberlerde tek satir gecilmeyen mansur yavasin mucadelesi konu melihin oylari artmis olunca nasil kaplan kesiliyor heyy yavrumm heyy

Ankara

toplam sandık: 12.234
toplam seçmen: 3.607.785
toplam kullanılan oy: 3.144.723
geçersiz oy: 97.961
katılım oranı: %89.88

geçersiz oy çok fazla!!!!

bu rakamlar açılan sandık oranı:%99.6 iken verilmiş..

Son düzenleme:

bilmiyorum ki sabahta yazıyodu
bi de itiraz olaylarında ben de itiraz edicem %3lük oyumuz eksik demişti tvde
haberlerde gördüm ben de seçimden sonraki sabah
o itiraz etti mi peki

Şu iş netliğe kavuşsun artık.Daraldım

Hiçbirşey çıkmayacak ya bu işten gönlümüz başka istiyor ama işte. Bu olay Melih Gökçek kazanmasın olayı değil şu anda hak meselesi eğer karşı tarafta bu sonucu haketmediğini söyleyen biri varsa mutlaka incelenmeli hele ki bu kadar şaibe olmuşken el değiştiren yerler varken.. Bugün neler olacak acaba?

bilmiyorum ki sabahta yazıyodu
bi de itiraz olaylarında ben de itiraz edicem %3lük oyumuz eksik demişti tvde
haberlerde gördüm ben de seçimden sonraki sabah
o itiraz etti mi peki

Canımm sabahta yazan şeylere inanma. Onlar zaten hep hükümet tarafına şeyler yazıyorlar olmayan şeyleri bile olmuş gibi yazdıkları için o gazeteye inanmam zaten o konuda gazetelerin hiçbirine bakmıyorum herkes ayrı telden bir şey yazıyor en iyisi Mansur Yavaş'ın twitter hesabını takip etmek. İtiraz ettim gibi bir şey okumadım itiraz ettiyse de yaptığı bir şey yok şu an twitterde seviyesiz yazılar yazmaktan başka. Hükümeti temsil eden birine hele o yaşta birine hiç yakışmıyor. Bakın Mansur Yavaş için herkes seferber oldu o itiraz ettiyse ona oy verenler nerede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…