Muharrem İnce Yalova yı aldıktan sonra şimdide İstanbul Üsküdar da
Üsküdar da sayım olacak...
Ya bu nasıl seçim arkadaş gerçekten inanılır gibi değil bir skandalı rezilliği şurada çok doğalmış gibi konuşuyoruz şu il şu partiye geçti yok bu parti yeniden sayımda oyunu daha da arttırdı işte şu ilçe tekrar sayılacak ne bu yanii her sayımda farklı sonuçlar çıkıyor nasıl sayıldı bu oylar diğer yerlere nasıl güvenicez bu seçimlerde halkın güveni bir kez daha yerle bir olmuştur ve bu olaylara kimse çıkıp yorum yapmıyor hayır sadece chp için değil tüm partiler mağdur bir itiraz furyası var ve ya parti değişiyor ya da seçilen partinin oyları sonraki sayımda daha da fazla çıkıyor. seçimi bile organize edemeyen devlet ülke yönetiyor. Bu seçimin acil iptali gerek bence.
cok sukur darısı dıger ıllerın basına...An itibariyle Yalova CHP'nin
açıklama yaparken ağladı adam.aksam haberlerde gordumm..Sabaha karşıı saat 04.30 da sayım sonuçlandı ve Yalova'da Belediye Başkanlığını CHP adayımız Vefa Salman Kazandı...
Eki Görüntüle 1048340
ınsallahhYalova adına çok sevindirici bir haber tebrik ediyorum şimdiden,darısı Ankara ve İstanbul'a inşallah
kucukcekmecede yenıden sayılmaya başlanmış sanırım desteğe cagırıyorlardı bızım mahalleden(ıstanbul avcılardayımda)Kucukcekmecede de oylara itiraz etseler aslında iyi olurdu. Arkadaşlarım sandık görevlileriydi farklı bölgelerde. Çok şaşırdılar seçim sonucuna çekmecede kendi sandik sonuclarini görünce çekmeceyi aliriz diyorlardi.
Üsküdar da itiraz oldu mu? Orası da karısık bence.
Bence İstanbul'u alamayacağını biliyordu zaten.E yerine aday gösterecek başka alternatif de yoktu.İnsanlar mecbur oy verdi..Seçim sonrası pasif kalarak bunu daha da perçinledi.
mecbur vermedik den gele bırınede atabılırdık...sahsen ben tum yuregımle onun olucagına ınanmıstım cok samımı bırı.halkla ıcıce.şişliden bılıyorum bazı bolgelerı şişli sınırından cıkaılınca halk la beraber ağladı.istanbula yaıcam dedıgı projelerde cok guzeldı.topbas metrobusu yaptı sagolsun dıycemde arabayla gıderken 3 serıtlı yol 2 serıde düşüyor oluyor sana 1 saatlık yol 3-4 saat.metrobusten once kv evinden(avcılar)kendı evıme(beylıkduzu)15-20 dk da gıdıyordum araçla sımdı 45-60 dk ka....neyse topık konusu dışına cıkmıyım ben.
Ayy eskiden seviyesizliginde bir seviyesi vardi,simdi onunda seviyesi yerlerdeSon bir saat içindeki MELİH GÖKÇEK TWİTLERİ...
**BAZI ŞEYLERI HAZMETMEK GERÇEKTEN ZOR...ÖRNEĞİN CHP İÇİN 5 KEZ ANKARA'YI KAYBETMEK...
**BAZI TWİT ARKADAŞLARIMA KÜPE HEDIYE ETMEK İSTİYORUM...BENİ YOLCU ETMEK İSTEMİŞLERDİ...HALK ONLARI VE ZİHNİYETLERİNİ BIR KEZ DAHA YOLCU ETTİ.
**BU KULAĞINIZA KÜPE OLSUN, BIR DAHA BÜYÜK KONUŞMAYIN...DEDIM YA KÜPELER BENDEN...LÜTFEN ISIMLERINIZI YAZDIRIN...
**SAĞDUYULU ANKARA'YA TEŞEKKÜRLER...
İşte kafamda soru işaretlerindem biri de buydu.
Bu seviyesiz İ. melih ilk 3 gün sus pustu şimdi ohhhh koyduk mu twitlerine başlayıp terbiyesizleştiğine göre yine çok güzel dolaplar çevirdiler.
Unutun Ankarayı.
Bu seviyesiz İ. melih ilk 3 gün sus pustu şimdi ohhhh koyduk mu twitlerine başlayıp terbiyesizleştiğine göre yine çok güzel dolaplar çevirdiler.
Unutun Ankarayı.
Unutun Ankarayı.
haberlerde gördüm şimdi
gökçeğin oyları artmış diyolar doğru mu
Al iste eger bu durum itirazdan oncede var olsaydi melik oylarinn pesine dusmezmiydi?? Bu haberi bende duydum.Hakkin makkin yerini bulacagi yok arkadas.Bu itiraz edilen dilekcelerden sonra nasil oylarini artirabilir ama konu ankaranin kaybedilmesiyse her yurlu kurli dolap donebilir.İstedikleri gibi at kostursunlar artik valla yazik kul hakki yeniyor
ilk iki gun yandas candas haberlerde tek satir gecilmeyen mansur yavasin mucadelesi konu melihin oylari artmis olunca nasil kaplan kesiliyor heyy yavrumm heyy
bilmiyorum ki sabahta yazıyodu
bi de itiraz olaylarında ben de itiraz edicem %3lük oyumuz eksik demişti tvde
haberlerde gördüm ben de seçimden sonraki sabah
o itiraz etti mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?