Bozma moralini canim.Durum boyleyse de hayirlisi olsun diyelim.Bu adam mucadelesiyle bizim gonlumuzu daha da kazandi.Muhtemelen aciklama yapmamasinin sebebi de buydu saat 3te.
Bozma moralini canim.Durum boyleyse de hayirlisi olsun diyelim.Bu adam mucadelesiyle bizim gonlumuzu daha da kazandi.Muhtemelen aciklama yapmamasinin sebebi de buydu saat 3te.
Nasıl birşey çıkmaz inşallah gerçek değildir..ama ben Hürriyet'te okudum saat 3trki açıklamaya katılamamış çünkü itiraz işlemleriyle uğraşıyormuş..daha herşey bitmedi itiraz kabul edilmese bile anayasa mahkemesine gidilecekmiş..gerçi kimi kime şikayet edecekler ki!..
hahaha bi de gülmüşsün. adam diyor resim alayım he şaka yaptık puhaaa. 2 tane ilçe almış baş kaldırıyor yok ben kazandım. he sen chplilerin gönlünü kazandın canım aaaa
anayasa mahkemesinden umutluyum ben neden dersen baksana başbakan twitterın kapatılmasını istediği halde bugun twitter tekrar acıldı
Mansur Yavaş bir kez daha saygımı kazandın ne güzel konuşuyor cnn de
Sonuç ne olursa olsun senin gibi insanlara çok ihtiyacımız var
Ankara da keşke kıymetini bilseydi Melih Gökçek gibi birisinin karşısında açık ara farkla kazanması lazımdı
Mansur Yavaş bir kez daha saygımı kazandın ne güzel konuşuyor cnn de
Sonuç ne olursa olsun senin gibi insanlara çok ihtiyacımız var
Adam biraz daha konuşursa ben ağlayacam ne kadar özlemişiz böyle bir üslubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?