Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Bozma moralini canim.Durum boyleyse de hayirlisi olsun diyelim.Bu adam mucadelesiyle bizim gonlumuzu daha da kazandi.Muhtemelen aciklama yapmamasinin sebebi de buydu saat 3te.

neyse akşam cnn de programa cıkıcakmıs onu izleyelım bakalım bu arad twitter acılmış

Bozma moralini canim.Durum boyleyse de hayirlisi olsun diyelim.Bu adam mucadelesiyle bizim gonlumuzu daha da kazandi.Muhtemelen aciklama yapmamasinin sebebi de buydu saat 3te.

Nasıl birşey çıkmaz inşallah gerçek değildir..ama ben Hürriyet'te okudum saat 3trki açıklamaya katılamamış çünkü itiraz işlemleriyle uğraşıyormuş..daha herşey bitmedi itiraz kabul edilmese bile anayasa mahkemesine gidilecekmiş..gerçi kimi kime şikayet edecekler ki!..

anayasa mahkemesinden umutluyum ben neden dersen baksana başbakan twitterın kapatılmasını istediği halde bugun twitter tekrar acıldı

İlçe seçim kurullarından red geleceğini hepimiz tahmin ediyorduk sanırım.
İtirazlar devam edecek en sonunda da Anayasa Mahkemesi var..
Melih Gökçek in +10 bin daha oyumuz var sözleri bu sayımın ne kadar sağlıksız olduğunu destekler ve tekrar sayım şart..
Umarım bu sürecin bir aşamasında birileri doğru karar verir...

hahaha bi de gülmüşsün. adam diyor resim alayım he şaka yaptık puhaaa. 2 tane ilçe almış baş kaldırıyor yok ben kazandım. he sen chplilerin gönlünü kazandın canım aaaa

pembikim hoşgeldin bidaha uğramassın sanıyordum vallaha tebrikler en son bişi konuşuyorduk galiba he? laf atıp atıp kaçma ama güzel güzel sohbet edelim... demek sende güldün bu haline melihçiğinin hakkaten komik değilmi..

anayasa mahkemesinden umutluyum ben neden dersen baksana başbakan twitterın kapatılmasını istediği halde bugun twitter tekrar acıldı

twitter açıldı mı
ben deniyorum ama giremiyorum

itirazlar ve belediye baskanlıgı nasıl sonuclanır bilmiyorum ama bu secim insanlara cok sey ogretti aslında.
o yıllardır oylar calınmıs, sandıklar kaybedilmis, tutanaklarda şişirmeler yapılmıs iddialarının efsane degil gercek olabilecegini bir bir gozler önüne serdi,
sandıkların ve oylamaların guvensizligi de cabası.

sosyal medya sayesinde de ustunu kapatamadan anında herkes haberdar olup tepkisini gosterebiliyor... sanırım twitterı mahkeme kararına ragmen acılmamasının nedenlerinden biri de bu, iyice kontrol altına almayı mı bekliyorlar anlamıyorum.

Son düzenleme:
Mansur Yavaş bir kez daha saygımı kazandın ne güzel konuşuyor cnn de
Sonuç ne olursa olsun senin gibi insanlara çok ihtiyacımız var

Mansur Yavaş bir kez daha saygımı kazandın ne güzel konuşuyor cnn de
Sonuç ne olursa olsun senin gibi insanlara çok ihtiyacımız var

Ankara da keşke kıymetini bilseydi Melih Gökçek gibi birisinin karşısında açık ara farkla kazanması lazımdı

Son düzenleme:
Mansur Yavaş: "seçilip seçilmemenim derdinde değilim, genci, yaşlısı oy kullanananların hakkını arıyorum"

Ankara da keşke kıymetini bilseydi Melih Gökçek gibi birisinin karşısında açık ara farkla kazanması lazımdı

İnsanların bir kısmı daha yeni farketti mansur yavaş kimdir nasıl bir zihniyete sahiptir yeni gördüler..
Bugün olmasada yarın önü çok açık

Adam biraz daha konuşursa ben ağlayacam ne kadar özlemişiz böyle bir üslubu

Nasıl güzel bir insandır bu böyle
Meğerse ne kadar ihtiyacım varmış bir siyasetçiden böyle birleştirici olumlu sözlere
Huzur veriyor verdiğim oy helal olsun başkanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…