Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

bunu tvde konuşurken izledim
seçim sabahı açıklama yapmıştı oyumuz eksik itiraz edicez diye
sonra etti mi bilmiyorum

ama oyun 9000 fazla çıktığı kısmını sabah gazetesinde gördüm biraz önce facete dolaşırken

zaten kimin ne dediği belli değil
ysk açıklasa bence artık herkes sıkıldı
ankaralıları düşünemiyorum

Son düzenleme:
Mansur Yavaş bu akşam CNN Türk 'te...Saat:19.30...

Sabah sabah icim acildi.butun haberlerde melihin oylarinin 9000arttigi yaziyor.kendi kazdiklari kuyuya dusmusler.

Melih Gökçek'in oyları nası 9000 artıyor ben anlamadım tekrar sayım yapılmadı ki daha

Son düzenleme:
Sabah sabah icim acildi.butun haberlerde melihin oylarinin 9000arttigi yaziyor.kendi kazdiklari kuyuya dusmusler.

Kimsenin kuyu falan kazdığı yok bunu bir anlayın bence Akp Ağrıya 14 kez itiraz ederken neyin kuyusunu kazıyordu o zaman. İnsanlar sadece hakkını arıyor . Yenilsek de adil bir şekilde olsun bu diyorlar

Son düzenleme:

YSK daha açıklama yapamaz canım çünkü daha deliller toplanıyor itiraz yapılacak bugün itiraz kabul edilirse ilçe seçim kurulunca o zaman sayım yapılacak sayımlar sonuç çıktığında ve girildiğinde ysk açıklama yapar.

Bunun asparagas haber olduğu zaten belli yazan kim iktidar partisi tarafı sabah gazetesi. Daha oylar tekrar sayılmaya başlamadı hanımefendi. CHP delilleri tutanakları topluyor bu tutanaklara ve girilmeyen oylara bakılarak henüz sadece tahmin yapılıyor bugün itiraz edilecek bunlara binaen ve eğer ilçe seçim kurulu itirazı kabul ederse sayım o zaman başlayacak kaldı ki Melih Gökçek'in oylarının sayılması için kendisinin de itiraz etmesi gerekiyor ben takip ediyorum böyle bir itiraz durumu yok daha Melih Gökçek'in.

Kimsenin kuyu falan kazdığı yok bunu bir anlayın bence Akp Ağrıya 14 kez itiraz ederken neyin kuyusunu kazıyordu o zaman. İnsanlar sadece hakkını arıyor . Yenilsek de adil bir şekilde olsun bu diyorlar

Yanii hem seçimler adil düzende olmuştur YSK'ya neden güvenmiyorsunuz diyorlar hem de kendileri de itiraz ediyorlar. Yalova'da oylar tekrar sayıldıktan sonra nasıl asıl kazananın chp olduğunu gördük eğer itiraz etmeseydi haksız yere akp başkanı oturacaktı o koltukta. Şimdi bunları gördükten sonra neden inanalım ki arada Melih Gökçek'in seçim akşamı iddia ettiği gibi 10 puan filan da yok yani neden itiraz etmesin hele hele o kadar farka rağmen Binali bey İzmir'e itiraz ettikten sonra dimi amaa

Oyların arttığına dair bir gelişme olamaz sayım yapılmadı ysk dan buna dair bir açıklamada yapılmadı..Kendi deyimleri ile algı mühendisliği yapılıyor.Medyaya bak günlerdir Mansur Yavaş ın oylarla ilgili söylemlerine bu kadar geniş yer vermemişken birden melihin oylarının 9000 arttığı haberi yayılıyor.Çok manidar Tıpkı efkan alanın yenimahalle ilçe seçim kuruluna 30 mart gecesi girip çıktığında melihin oylarının birden artması gibi olmuş.Nedense bu tür şeyler hiiiiçççç muhalefete dek gelmiyor

Nasil bir ülke oldu burasi boyle
Insan ikinci sayimda(yapildiysa)9000oy artti diye sevinecegine nasil haksizliklar yapildigina uzulmeli bence
Insanlar secme hakkini kullaniyor ana birileri buba bile saygi duymayim hile yapiyorlar kime guvenicez? Benim artik hic guvenim kalmadi 5.gun olduseçim hala sonuclanamadi :/ cok ama coook uzucu bir durum ülkem adina çoook uzuluyorum

Bu kadar yakın oranlarda itiraz etmekten doğal bir şey yok ki her ülke de olur bunlar. Bunu zamanında Melih Gökçekte , Başbakanda yaptı yani şimdi muhalefet yapınca niye sorun oluyor anlamadım

Son düzenleme:
melih gökçeğin oyları artmışsa bile, bu nasıl sayım ben anlamadım,
doğru düzgün sayılan bir yer var mı acaba?

melih gökçeğin oyları artmışsa bile, bu nasıl sayım ben anlamadım,
doğru düzgün sayılan bir yer var mı acaba?

bu da yeniden sayım yapılması gerektiğini destekler bir açıklama oluyor hemde kendileri tarafından
sayımda hata var.. hem melih hem mansur bir tek bu konuda hem fikirler

Son düzenleme:
Bu kadar yakın oranlarda itiraz etmekten doğal bir şey yok ki her ülke de olur bunlar. Bunu zamanında Melih Gökçekte , Başbakanda yaptı yani şimdi muhalefet yapınca niye sorun oluyor anlamadım

Aynen öyle gidipte İzmir'de açık ara alan CHP'ye itiraz eden Binali bey gibi mantıksız itirazlar yapmıyoruz değil mi kendileri itiraz edince sorun olmaz o hak arama bizim ki keyfe keder yapılan bir şey yaa.

bu da yeniden sayım yapılması gerektiğini destekler bir açıklama oluyor hemde kendileri tarafından
sayımda hata var.. hem melih hem mansur bir tek bu konuda hem fikirler

Valla iyi değindin kalkmışlar daha sayılmamış oylar itirazlar sunulmadı ki itiraz kabul edip sayım başlasın, bir de 9.000 fak atmış diyor tekrar sayımda eee o zaman doğru sayılmadığı da ortaya çıkmış olmuyor mu. Zaten daha hemen sevinmesinler sayım filan başlamadıı

Bu arada yazıp kaçma olayı da peyda oldu bir şey yazıyorlar vay efendim 9.000 oyla Melih Gökçek daha da öne geçti her yerde yazıyor diye biz burada cevap yazıyoruz mantıklı bir şekilde. Ama gelip bunlara cevap veren yok sayfalar geçer gider yine gelip birşeyler yazarlar ama bizim yazdıklarımıza cevap vermezler, veremezler çünkü. :

Son düzenleme:
Sadece sabahta degil heryerde var bu haber.hemen iktidar gazetesi deyip isin icinden cikmaya kalkmayin.tabiki hakli secim olsun ama itiraz etmis olmak icin itiraz etme aliskanligi sade e chpde var.o yuzden kuyu kazis oluyorlar .bekleyip gorucez.kimseye cevap vermem cevap bekleyen secimde cevabini aldi.polemige hic niyetim yokayrica tabiki sevinirim sevinmeme de kimse karisamaz.

böyle bir açıklama bekleniyormuş meğer e hani kesin kazanmışlardı bu açıklama ile neden içlerine su serpildi bende onu anlamadım
demekki neymiş herkes diken üstüne

Yazdıklarımıza cevap verirseniz seviniriz. Daha itirazlar yapılmadı deliller tutanaklar toplanıyor ilçe seçim kurullarına bugün yapılacak itirazlar ve itirazlar eğer kabul edilirse o zaman oylar sayılmaya başlanacak söyler misin sayım ne zaman başlamışta Melih Gökçek 9.000 oy daha arttırmış bunu ben dün akşam Melih Gökçek'in tweetlerinde bile görmedim ki geceydi sabah mı sayılmış o kadar oy hemde sayıma daha karar verilmemişken hayret biz cevap bekliyoruz. Yani bir haberin dayanağı mantığı olması lazım değil mi.

Son düzenleme:

Melih Gökçekte 94 te 3 kez itiraz ederek o koltuğa oturmuştur. Şimdi de Ağrı da 15 kez, Hatay da 4 kez oy saydıran Akp itiraz etmiş olmak için itiraz etmiyor da chp mi ediyor ayrıca itiraz ettikleri çoğu yerdiler Akp itirazları ise chp'nin yada bdp'nin oylarını artırmaktan başka bir işe yaramadı ezbere konuşmadan önce bir bakın bence de komik duruma düşmeyin sonra

Son düzenleme:
Bu buyuk secim zaferinden sonra keyfimi kimse bozama cevap verip polemige girecek degilimsiz takilin boyle iyiyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…