Canımm sabahta yazan şeylere inanma. Onlar zaten hep hükümet tarafına şeyler yazıyorlar olmayan şeyleri bile olmuş gibi yazdıkları için o gazeteye inanmam zaten o konuda gazetelerin hiçbirine bakmıyorum herkes ayrı telden bir şey yazıyor en iyisi Mansur Yavaş'ın twitter hesabını takip etmek. İtiraz ettim gibi bir şey okumadım itiraz ettiyse de yaptığı bir şey yok şu an twitterde seviyesiz yazılar yazmaktan başka. Hükümeti temsil eden birine hele o yaşta birine hiç yakışmıyor. Bakın Mansur Yavaş için herkes seferber oldu o itiraz ettiyse ona oy verenler nerede.
Sabah sabah icim acildi.butun haberlerde melihin oylarinin 9000arttigi yaziyor.kendi kazdiklari kuyuya dusmusler.
Melih Gökçek'in oyları nası 9000 artıyor ben anlamadım tekrar sayım yapılmadı ki daha
bunu tvde konuşurken izledim
seçim sabahı açıklama yapmıştı oyumuz eksik itiraz edicez diye
sonra etti mi bilmiyorum
ama oyun 9000 fazla çıktığı kısmını sabah gazetesinde gördüm biraz önce facete dolaşırken
zaten kimin ne dediği belli değil
ysk açıklasa bence artık herkes sıkıldı
ankaralıları düşünemiyorum
Sabah sabah icim acildi.butun haberlerde melihin oylarinin 9000arttigi yaziyor.kendi kazdiklari kuyuya dusmusler.
Kimsenin kuyu falan kazdığı yok bunu bir anlayın bence Akp Ağrıya 14 kez itiraz ederken neyin kuyusunu kazıyordu o zaman. İnsanlar sadece hakkını arıyor . Yenilsek de adil bir şekilde olsun bu diyorlar
Yanii hem seçimler adil düzende olmuştur YSK'ya neden güvenmiyorsunuz diyorlar hem de kendileri de itiraz ediyorlar. Yalova'da oylar tekrar sayıldıktan sonra nasıl asıl kazananın chp olduğunu gördük eğer itiraz etmeseydi haksız yere akp başkanı oturacaktı o koltukta. Şimdi bunları gördükten sonra neden inanalım ki arada Melih Gökçek'in seçim akşamı iddia ettiği gibi 10 puan filan da yok yani neden itiraz etmesin hele hele o kadar farka rağmen Binali bey İzmir'e itiraz ettikten sonra dimi amaa
melih gökçeğin oyları artmışsa bile, bu nasıl sayım ben anlamadım,
doğru düzgün sayılan bir yer var mı acaba?
Bu kadar yakın oranlarda itiraz etmekten doğal bir şey yok ki her ülke de olur bunlar. Bunu zamanında Melih Gökçekte , Başbakanda yaptı yani şimdi muhalefet yapınca niye sorun oluyor anlamadım
bu da yeniden sayım yapılması gerektiğini destekler bir açıklama oluyor hemde kendileri tarafından
sayımda hata var.. hem melih hem mansur bir tek bu konuda hem fikirler
Bu arada yazıp kaçma olayı da peyda oldu bir şey yazıyorlar vay efendim 9.000 oyla Melih Gökçek daha da öne geçti her yerde yazıyor diye biz burada cevap yazıyoruz mantıklı bir şekilde. Ama gelip bunlara cevap veren yok sayfalar geçer gider yine gelip birşeyler yazarlar ama bizim yazdıklarımıza cevap vermezler, veremezler çünkü.:
Sadece sabahta degil heryerde var bu haber.hemen iktidar gazetesi deyip isin icinden cikmaya kalkmayin.tabiki hakli secim olsun ama itiraz etmis olmak icin itiraz etme aliskanligi sade e chpde var.o yuzden kuyu kazis oluyorlar .bekleyip gorucez.kimseye cevap vermem cevap bekleyen secimde cevabini aldi.polemige hic niyetim yokayrica tabiki sevinirim sevinmeme de kimse karisamaz.
Sadece sabahta degil heryerde var bu haber.hemen iktidar gazetesi deyip isin icinden cikmaya kalkmayin.tabiki hakli secim olsun ama itiraz etmis olmak icin itiraz etme aliskanligi sade e chpde var.o yuzden kuyu kazis oluyorlar .bekleyip gorucez.kimseye cevap vermem cevap bekleyen secimde cevabini aldi.polemige hic niyetim yokayrica tabiki sevinirim sevinmeme de kimse karisamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?