- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
Melih Gökçek Mansur Yavaş hakkında yazılanları gördükten sonra coşacaktır twitterda
biri beni yerden toplasııınnn.....!!!!
hahaha koptum
Twitter açılmasaydı keşke de bende o selfie'yi görmeseydim
Melih Gökçek Mansur Yavaş hakkında yazılanları gördükten sonra coşacaktır twitterda
Melda Onuru da takip edin twitter da çok tatlı kadın o da
Ve Melih Gökçek sahnede...
''SEVGİLİ SARIGÜL...ÜZÜLME...İSTANBUL'DA KAYBEDEN CHP'DE GENEL BAŞKAN OLUR...DESTEĞİM SENİNLE,BERABERCE KK'YI TERHIS EDECEĞİZ.''
başbakana bi de ülkeyi bölüyor diyorlar. bak nasıl birleştirdi. asla biraraya gelemeyecekleri. başbakanım büyüksün
yesılcamdan fırlamış gıbı evet ama gerçekten samımı mustafa degırmencı(eskı avcılar beledıye başkanı chp den)oda oyleydı bırgun bı yerde yemek yıyoruz.baktım oda geldı yan masaya hatrımızı sordu.bı ıstegımız var mı dıye sordu.tesekur ettık.oturduk yemegımızı yedık.onun gıtmesınede cok uzuldumm bu arada ama koltuğu guvenılır ellere bıraktı cok sukur..Ben ekşi de ve twitter da aslında Mustafa Sarıgül ile ilgili samimi, sıcak kanlı olduğunu, insanları sık sık ziyaret ettiğini okumuştum ama yine de bir şüphe vardı biraz artist durduğu için
sakın ol canım bence hıc aldırmayın yazsınlar.ayakabı kutuları gıbı oylarımızda gıttı..saglık olsunnnCevap veremiyorum demiyorsunuz da keyfimi kimse bozamaz diyorsunuz bu da yeni bir taktik. Kusura bakmayın ama burada bir şey iddia edip Gökçek 9.000 oy öndeymiş diyorsanız ve biz de daha oyların sayımına başlanmadığını söylüyorsak ve siz de buna karşılık cevap veremiyorsanız otomatik olarak biz haklı olmuş oluyoruz madem zafer başınızı döndürdü polemiğe giremezsiniz hiç böyle bir iddia ortaya atıp yazmayacaktınız. Hiç konuyu açmayacaktınız nitekim cevabımız ortada. Sizinde haksız olduğunuz ortada asparagas gazete haberleriyle gelmeyin oyların sayılmaya başlanıp başlanmadığını araştırın öyle konuşun bundan sonra hiç olmazsa sonradan yan çizmezsiniz.
iyice saçmaladın allah aşkına gelme şu topiğe ya da gel kendını daha çok rezil et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?