Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Ve Melih Gökçek sahnede...

''SEVGİLİ SARIGÜL...ÜZÜLME...İSTANBUL'DA KAYBEDEN CHP'DE GENEL BAŞKAN OLUR...DESTEĞİM SENİNLE,BERABERCE KK'YI TERHIS EDECEĞİZ.''

Ve Melih Gökçek sahnede...

''SEVGİLİ SARIGÜL...ÜZÜLME...İSTANBUL'DA KAYBEDEN CHP'DE GENEL BAŞKAN OLUR...DESTEĞİM SENİNLE,BERABERCE KK'YI TERHIS EDECEĞİZ.''

Seni ne zaman terhis edeceğiz torunların terhis oldu.

ay cok güldüm bu yoruma

aynen oyleydi durum, bozkurt kardes diye hitap ediyorlardı, solcularla birbirlerinden sigara cakmak istiyorlardı falan...

bunlarla sınırlı olsa ohooo.... gece gece kayıp sandıkları aramaya gidenler vardı, chp ye ooy atmadım ve atmam ama sandık kacırmak ne demek abi ya diyenler...

bugun neler oldu bilmiyorum, ama bir sure sonra devreler yanmaya baslıyor, nerdeyim ben noluyor , tum bunlar gercek mi diye

başbakana bi de ülkeyi bölüyor diyorlar. bak nasıl birleştirdi. asla biraraya gelemeyecekleri. başbakanım büyüksün

iyice saçmaladın allah aşkına gelme şu topiğe ya da gel kendını daha çok rezil et

Ben ekşi de ve twitter da aslında Mustafa Sarıgül ile ilgili samimi, sıcak kanlı olduğunu, insanları sık sık ziyaret ettiğini okumuştum ama yine de bir şüphe vardı biraz artist durduğu için
yesılcamdan fırlamış gıbı evet ama gerçekten samımı mustafa degırmencı(eskı avcılar beledıye başkanı chp den)oda oyleydı bırgun bı yerde yemek yıyoruz.baktım oda geldı yan masaya hatrımızı sordu.bı ıstegımız var mı dıye sordu.tesekur ettık.oturduk yemegımızı yedık.onun gıtmesınede cok uzuldumm bu arada ama koltuğu guvenılır ellere bıraktı cok sukur..

sakın ol canım bence hıc aldırmayın yazsınlar.ayakabı kutuları gıbı oylarımızda gıttı..saglık olsunnn

iyice saçmaladın allah aşkına gelme şu topiğe ya da gel kendını daha çok rezil et
sakın ol canım bence hıc yazmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…