Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Ve Melih Gökçek sahnede...

''SEVGİLİ SARIGÜL...ÜZÜLME...İSTANBUL'DA KAYBEDEN CHP'DE GENEL BAŞKAN OLUR...DESTEĞİM SENİNLE,BERABERCE KK'YI TERHIS EDECEĞİZ.''
Biri bu tweetin altına 'Önce çaldığın oyları yerine koy dörtgöz' yazmış İlkokul seviyesi bir laf ama güldüm

Beğenemedim. Bir arkadaşın yazdığına göre de mhp ve bbp kendi tutanaklarını chp merkeze getirmişler yardımcı olmak için.

Tablo çok güzel ama görünce düşünmeden edemedim..keşke bu birlik beraberliği sandığa da yansıtabilseydik..akılcı oy kullansaydık bir çok ilde sonuçlar farklı olurdu..

Ankara il seçim kurulu CHP nin yeniden sayım yönündeki itirazlarını reddetti...cnn türk...

sıra YSK da itiraz bu kez oraya olacak..
melih gökçek bile tekrar sayılsa oyumuz +10 bin daha artar demişken sayımın tekrar yapılması fikrini bu açıklaması ile desteklemişken.İl seçim kurulu sayım şahane demiş

Ağrı'da 15 kez oy saydırıp 16.itirazı kabul eden ysk(akp) Ankara'da talebi reddetti.
Şaşırdık mı ? Hayır ?

Ağrı'da 15 kez oy saydırıp 16.itirazı kabul eden ysk(akp) Ankara'da talebi reddetti.
Şaşırdık mı ? Hayır ?

tabiki hayır
sırada YSK sonrasında Anayasa Mahkemesi var..
bence direk AYM ye gidilsin daha iyi prosedürlerle boşa zaman kaybediyoruz hayır diyeceklerini bile bile itiraz ediyoruz

tabiki hayır
bence direk AYM ye gidilsin daha iyi prosedürlerle boşa zaman kaybediyoruz hayır diyeceklerini bile bile itiraz ediyoruz

Oylar bazında birşey olacağını sanmıyorum.
Ama hakkını araması açısından devam edilmeli süreç.

Oylar bazında birşey olacağını sanmıyorum.
Ama hakkını araması açısından devam edilmeli süreç.

kesinlikle sonuna kadar gidilmeli...
akla mantığa uymayan kararlar alınıyor...
efkan ala net bir dille uyarı yapmış demekki heryerden dönüyor itirazlar

Chp İstanbul Küçükçekmecedeki seçimlerin iptali için YSK ya başvurdu...cnn türk..

10 dk içinde red cevabı bekliyorum

Ankara il seçim kurulu CHP nin yeniden sayım yönündeki itirazlarını reddetti...cnn türk...

vakti zamanında melih gökçeğin 3 itirazını nasıl kabul etmişler

Hatay da Sadullah Ergin 4 kere saydırıp hala inanmayıp "gerekirse sandıkları Ankara'ya götürürüm!" diyordu iş kendilerine gelince nasıl da çirkefleşiyorlar halbuki

Son düzenleme:
vakti zamanında melih gökçeğin 3 itirazını nasıl kabul etmişler

Tayyip Erdoğan ında itirazını kabul etmişlerdi bir zamanlar...
eyyy adalet nereye kaybolduysan çık ortaya artık

Son düzenleme:
akpde izmire itiraz etmiş ama o da kabul edilmemiş
şimdi tvde izledim

bu aralar hiçbiri mi kabul edilmiyo acaba :44:

mansur yavaş anayasa mahkemesi filan diyodu o olay noldu
gerçi ysknın kararları kesindir bi üst merciiye taşınamaz diye biliyorum

Son düzenleme:
Mansur Yavaş: İlçe ve il seçim kurullarına itiraz süreci tamamlanmıştır. Hakkımızı YSK nezdinde arayacağız. Süreç devam ediyor.

Hatay da Sadullah Ergin 4 kere saydırıp hala inanmayıp "gerekirse sandıkları Ankara'ya götürürüm!" diyordu iş kendilerine gelince nasıl da çirkefleşiyorlar halbuki

biz ne yapalım peki hukuk çerçevesinde prosedürlere uyarak hak arama çabasında kime duyuralım sesimizi..
hakkımızı arıyoruz dediğimizde kabullenin yenilgiyi derler sonra gerekirse Ankaraya sandık götürürler

tabiki hayır

YSK nın Seçimle ilgili kararlarına itiraz edilemiyor, ki :)

şimdi tvde izledim

sıralaması var itiraz sürecinin..
ilçe seçim kurulları
il seçim kurulları
ysk
en sonunda anayasa mahkemesi var..
yani sırada ysk ya itiraz var son çare AYM...

şimdi tvde izledim

Sanırım aradaki farka göre, değerlendiriliyor, yalovada sayılmıştı çünkü.

YSK nın Seçimle ilgili kararlarına itiraz edilemiyor, ki :)

seçimin iptaline dair olağanüstü durum gerekçeleri var chp nin o dilekçe hazır tespit edilmiş şeyler var onlarla mahkemeye başvuracaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…