Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Lütfen ama onlar hakkını arıyor biz hala yenilen pehlivan güreşe doymaz oluyoruz hala anlamadın mı egunalcığım ya?

sıralaması var itiraz sürecinin..
ilçe seçim kurulları
il seçim kurulları
ysk
en sonunda anayasa mahkemesi var..
yani sırada ysk ya itiraz var son çare AYM...

ben ysknın kararları kesindir itiraz edilemez diye biliyorum ama edilebiliyosa haklarını arasınlar

umarım kim hakediyosa o kazanır
ankara baya sıkıntılı oldu bu seçimlerde

Son düzenleme:
ben ysknın kararları kesindir itiraz edilemez diye biliyorum ama edilebiliyosa haklarını arasınlar

umarım kim hakediyosa o kazanır
ankara baya sıkıntılı oldu bu seçimlerde

ysk nın kararına itiraz edilmeyecek karar kesinleşince olağanüstü seçim usülsüzlüklerinin kanıtlarıyla anayasa mahkemesine gidilecek..

Canım anayasa mahkemesine itiraz edilebiliyor kaldı ki fark çok az yani sayımın hem bu yönden hem de elde bazı tezatlıklar olduğunun, şaibeler olduğunun tutanakları var ama işte reddetmişler tabii ki Melih Gökçek itirazın reddileceğini biliyordu o yüzden o kadar rahattı. Twitterda da bir başkanın yazmaması gereken şeyler yazmış çok kınadım doğrusu.

seçimin iptaline dair olağanüstü durum gerekçeleri var chp nin o dilekçe hazır tespit edilmiş şeyler var onlarla mahkemeye başvuracaklar..

ysk kararları kesindir, aleyhinde hiç bir yargıya başvurulamaz, diye maddesi var. ama bilemedim, farklı bir davaya mı giriyor itirazları, yüksek seçim kurulu (ysk) mahkeme niteliğinde zaten; 6 üye yargıtaydan 5 üye de danıştaydan seçiliyor.

Lütfen ama onlar hakkını arıyor biz hala yenilen pehlivan güreşe doymaz oluyoruz hala anlamadın mı egunalcığım ya?

ruhumuzda var yaşam tarzımızda var napalım direnmek kanımıza işlemiş
iktidar yoruldu güç kaybetti 2.5 milyon kişi genel seçimlere göre kendilerine oy vermekten vazgeçti.
bunu ben uydurmuyorum rakamlar söylüyor
yerel seçimde %38 den %45 e çıkmıştır oylar evet
ama genelde %50 den %45 e inmiştir...
bu genel seçimdir milli iradenizi gösterildiği seçim olacak semişti o zaman 2.5 milyon kişi oy vermedi..,
karşı tarafta kim ne derse desin genç gezi ruhu taşıyan bir kitle var bilhassa orantısız zeka gurubu var..
enerjimiz tavanda onlar düşünsünözgüven patlaması yaşıyorum

evet aynen dediğin gibi ama tam olarak hakim olmadığım bir konu olduğundan sadece chp ve mansur yavaşın açıklamalarına göre yazabiliyorum..
söyledikleri aynen şu ysk dan da istediğimizi alamazsak anayasa mahkemesine gideriz olağanüstü durumlar var bunları sunarız seçimin iptaline kadar gideriz dediler ne sunacaklar nedir iddiaları göreceğiz..böyle bir başvuru hakkı olmasa en başından beri gündeme getirmezlerdi diye düşünüyorum..

anladım canım, sanırım seçim dışında entrikalar var
hayırlısı neyse o olsun tabi ki ! sayılması tarafındayım, kim haketmişse o otursun koltuğa, sayılmazsa kafada ki soru işaretleri daha da artar,
ama aradaki fark çok değil mi? bu yüzden mi itiraz ediyor acaba seçim kurulları. çünkü arada farkın az olduğu yerlerde kabul edilmişti diye biliyorum.

Ağrı da sonuçlar değişecek bakın görürsünüz.O belediye akp'e geçicek.

Mansur Yavaş Gökçek hakkında bu kadar resmi konuşurken,Gökçek'in ondan 'Beypazarlı Mansur' diye bahsetmesi beni her aklıma geldiğinde kopartıyor.

Mansur Yavaş Gökçek hakkında bu kadar resmi konuşurken,Gökçek'in ondan 'Beypazarlı Mansur' diye bahsetmesi beni her aklıma geldiğinde kopartıyor.

seviyelerini ortaya koyuyorlar

Tire ve Karabağlar tekrar sayıdı CHP'nin oyları arttı. Selçuk da sayım devam ediyor diye biliyorum. Kemalpaşa ve Torbalı da itiraz yapıldı durum ne bilmiyorum

Torbalı ve Kemalpaşa`da itiraz yok . Selçuk hala belirsiz.

Şimdi internette baktım da Torbalı`da yeni başkan mazbatasını almış, Binali Yıldım yarın 6 ilçeye teşekkür gezisi yapacakmış.
Bu da Selçuk`tan bir haber
http://www.egeninsesi.com/147695-selcukta_sandiga_mudahale

Son düzenleme:
Antalya il seçim kuruluda chp nin itirazını reddetmiş hayırlı olsun
Bi gayret ağrı oyları sayılmaya devam ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…