Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Kızlar nedir son durumlar ya..Hiç takip edemedim bir kaç gündür, yeni oturdum pc bşaına..

Angry ve egunale bağlanmak istiyorum, nedir son durum dostlar :)

Kızlar nedir son durumlar ya..Hiç takip edemedim bir kaç gündür, yeni oturdum pc bşaına..

Angry ve egunale bağlanmak istiyorum, nedir son durum dostlar :)

Hemen can sıkıcı son durumu paylaşayım..
Chp Mansur Yavaş önce ilçe seçim kurullarına başvurdular red cevabı aldılar..
Sonra il seçim kuruluna başvurdular ordanda red cevavı alındı bugün yalnız bu başvuru tekrar sayım yapılsın diyeydi olmadı..
Sıra YSK ya başvurmakta yarında oraya başvurulacak...
Olmadı Anayasa mahkemesine gidilecek..
Melih dün 15687423665525.kez zaferini ilan etti..
Dün akşam cnn türkte mansur yavaş bir konuşma yaptı nerdeyse ağlattı bizi o kadar güzel bir dil kullandı ki görmeliydin..
Direnmeye devam #direnAnkaram

İlçe ve il seçim kurulu itirazı reddetti.
YSK'ya başvuracaklar canım

Şimdi okudum haberi..Lanet olsun bu nasıl bir sistemdir ya?

Şaibeden, hileden, katakulliden kapkara olmuş bir seçim..Reddetmeyecekler de ne yapacaklar..
Çıkacak çünkü foyaları meydana.

Şu seçimden sonra hiçbir şeye inancım güvenim kalmadı Med... Sınava hazırlanıyorum,kitap kapağı açamıyorum.

Her şeyde şaibe,her şeyde yalan...

ankarayı kaybbedeceklerini anlayınca her yolu kapadılar. melih boşuna kazandık dememiş.böyle seçim adil mi olmuş oluyor

Şu seçimden sonra hiçbir şeye inancım güvenim kalmadı Med... Sınava hazırlanıyorum,kitap kapağı açamıyorum.

Her şeyde şaibe,her şeyde yalan...

Bu yüzden kpssyi bıraktım işte..4 yıl uğraştım didindim..Ne puanlarla atanamadım..Kazansam ne olacak? Kendi adamları kadrolarına yerleştirip hakkımı çatır çatır yedikten sonra.

Haram zıkkım olsun yaptıkları her şey.

Sinirim zıpladı yine.

Dün akşam ki program
[video=youtube;aXXG9BrPMOE]https://www.youtube.com/watch?v=aXXG9BrPMOE[/video]

Ben de kazansam ne olacak diyorum,çünkü öğretmen olarak atandıktan sonra bir de dönem sonunda mülakat var.

Neyse ya,Allah'a havale ediyorum.

Aynen bende çalışıyorum da ne oluyor diye düşünüp salıveriyorum iyice

Aynen Pingu...Heves falan kalmadı.

Akp nin itirazı ile tekrar sayılan Yalova oyları sonucunda bir kez daha chp kazandı...

Yav cemaatle kusustuler ya... O is artik cemaatte degil, ortada kaldi. Firsat bu firsat, baskalari ortaya cikip cemaatin kaldigi yerden devam edemeden bu sene imtihana girip bitirin bu isi kizlar... Bu sene son sansiniz olabilir...
Hale bak yav, millet en musluman benim diye cemaate giriyor, sabah aksam namaz, kuran, ablalardan gece yarisi zikir ibadetleri... yenilen hakkin haddi hesabi yok... Ne bicim dindarlik bu ben anlamadim. Bizim apartmanda da vardi bunlardan bir tane, haci diye yonetici yaptik, adam kapicinin maasini verdim deyip cebe atti. Zavalli kapici almadim, ne yaparim bu ay diye aglayinca tekrardan toplayip verdik. Apartmanda zaten topu topu iki hacimiz vardi. Digeri de kapiciyi kefil gosterip milyarlarca borcu ustune yikip kacti. Bizim kapicinin da bunlardan cektigi... Adam hala banka taksitleri oduyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…