ölüyorum grip olmuşum fena halde ama pc başından da kalkmıyorum2 dk kalktım hemende bir gelişme olmuş
diğer ilçelerde de bekliyoruz inşallah bu sayımları..
Hak aramak ! hakkını almak ne demek biliyor musunuz ?
Bakın Muğla Köyceğiz eğer sandıga ıtıraz etmeseydı su anda Akp Belediyesinin olacaktı ama itirazlar sonucu oylar sayıldı be Chp kanadına geçti.
Neyin hazmedememesi bu ?
Adalet istemek ne zamandan beri hazımsızlık olmuş ?
Tamam ben haksızlığa elbette dediğim bişey yok ama türkiye genelide mi haksız! benim demek istediğim o. Bi
şekilde oldu bitti herkese ama herkese hayırlı olur inşallahh......
Arkadaşlar ankarada olanlar chp genel merkeze gitse? pclerinizi de alıp, ucundan kıyısından destek olsak? twiterdaki çağrıdan sonra ankaralı arkadaşlarımı haberdar ettim, hoş zaten haberleri varmıi..Kendiniz gidemiyorsanız bile eşinizi dostunuzu haberdar edin, destek olalım hep beraber.
Buradan elimden bişey gelmiyor kahroluyorum. Eğer bu itirazlar yerini bulacaksa nolur elimizden geleni yapalım...
Arkadaşlar ankarada olanlar chp genel merkeze gitse? pclerinizi de alıp, ucundan kıyısından destek olsak? twiterdaki çağrıdan sonra ankaralı arkadaşlarımı haberdar ettim, hoş zaten haberleri varmıi..Kendiniz gidemiyorsanız bile eşinizi dostunuzu haberdar edin, destek olalım hep beraber.
Buradan elimden bişey gelmiyor kahroluyorum. Eğer bu itirazlar yerini bulacaksa nolur elimizden geleni yapalım...
Ankarada olsam saniye durmazdım giderdim 4-5 saatlik uykuyla dursamda kesinlikle.Çok ciddi bir şekilde tutanak ve oy göstergelerinde dengesizlik var.
Bişeyler yapılsın.Sonuc değişmese bile en azından hakkımızı aradık sonucuna öyle kabullenelim.
sandıklara hem melih gökçek
hem de mansur yavaş itiraz etmiş sanırım
şimdi haberlerde gördüm
nasıl olacak merak ediyorum
ben annemin işi dolayısıyla gidemiyorum malesef
Sabah 6 da başkanlığını ilan etti kutlamalara başladı ne diye itiraz ediyo ki acaba İ.melih gökçek.
Daha açılmayan yüzlerce sandık var bu arada.
Bu arada resmi itirazı yarın 15:00da yapıcakmış Mansur Yavaş.Şu anda deliller toplanıyormuş.
Tanıdığın kim var kim yok haberdar et o zaman tolinim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?