Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Ankarada oyları sayarlarsa bereketi kaçar

Ankara'da artik secimin iptal edilip yeniden yapilmasi lazim, oy saymakla bu kadar saibe temizlenmez... Baksaniza, bir yerde milletin oglene kadar kullandigi her oy gecersiz sayilmis.. Cunki tek kabin acilmis.. O haksizlik hangi oy sayma ile giderilebilinir ki? Az buz da oyu yokmus o ilcenin.. Yanlis anlamadiysam gecersiz sayilan 120 bin civarinda oy yani..

Mansur Yavas'ın konusmasını ızledıysenız öncelikli hedef ''Ankara ''diyor.Olmadı ''Hedef Türkiye''.Bence böyle kaliteli böyle dürüst bir siyasetçinin arkasından gitmenin zamanı gelmedi mi ? Partisi ne olursa olsun ki bu seçimde bile hayatımda ilk defa diğer seçimlerde kullandıgımdan farklı bir partiye oy verdim Mansur Yavaş için parti gözetmeksizin oyumu seve seve veririm.

evet 124 bin oy geçersiz sayıldı...
bana görede yeniden sayılma yetmez tekrarlanmalı seçim...

Karsisinda MUharrem Ince yok ise ben de veririm. Yani orda olabilirsem...

Twitter'da şöyle bişey dolaşıyordu ''Düşünsene Muharrem İnce Cumhurbaşkanı,Mansur Yavaş başbakan..Çıldırırsın.''

Tam isabet... Bana tersi de uyar, farketmez... Adam gibi adam olduktan sonra..

Her yerde oylar sayılıyor Ankara gibi olmayann yerlerde hep sayıldı hala kaçyerde sayılıyor ak parti de itiraz etti saydırdı. Dedim ben Melih bu kadar rahatsa vardır birşey dedim itirazın kabul edilmeyeceğini biliyordu onların adamı zaten o gece oyları yiyen itirazı kabul eder mi hem de fark çok az neden yani sayılmıyor bu kadar olaya rağmen seçime güvenen var mı neye güvenicez kii..

:129::129::129::129:
evet zamanı gelmiştir zaman onun gibi değerli siyasetçilerin zamanıdır.

Her türlü şaibeye rağmen kazanmış gibi görünenler gayet güvenli buluyorlar seçimi..
Bugün Başbakan yenilen pehlivan hesabı güreşe doymuyorlar dedi

Gireceğiz ama benim hiç umudum kalmadı.Her pislik,her şaibenin ucu dokundu. Ne olacak bilmem.

Ayy yazık adamcağızaa. Kimseye güvenmeyeceksin.

Twitter'da şöyle bişey dolaşıyordu ''Düşünsene Muharrem İnce Cumhurbaşkanı,Mansur Yavaş başbakan..Çıldırırsın.''

Ay ne güzel olue öyle hasrer kaldık ki meydanlarda halkın yarısına hakaret etmeyen bölmeyen ötekileştirmeyen herkesi saran konuşurken geren değil iç rahatlatan dinlerken mutlu ve de umut dolu geleceği düşüneceğin ve oh diyeceğin güveneceğin sevgi saygı dolu bir başbakan. Ne günlere kaldık be olması gereken en doğal şeyleri özlüyoruz ve sadece twitterda mansur abimizin yazdıklarını okuyup bu özlemimizi gideriyoruz ama o günlerdegelecek

Elinde olsa var ya;
Recep'i: BAŞBAKAN
Tayyip'i: CUMHURBAŞKANI
Erdoğan'ı: GENEL KURMAY BAŞKANI yapacak.
alıntıdır

Her türlü şaibeye rağmen kazanmış gibi görünenler gayet güvenli buluyorlar seçimi..
Bugün Başbakan yenilen pehlivan hesabı güreşe doymuyorlar dedi

O zaman kendileri neden kaç yerde itiraz ettiler hem de kaç kere saydırdılar diye sormaz mı insan ya yeniden sayımla başkanı değişen yerler varken nasıl güvenecekmişiz Ankara'ya ayrıca o kadar farka rağmen binali bey bile İzmir gibi yerde tekrar oy sayımı istemişken ama öyle karşıdan konuşur ancak cevap verilsin istemez kendi söyleyip kendi duyan karşıt görüşe kulağını tıkayan biri tabi ona oy verenlerin gözünde haklı olur

Gireceğiz ama benim hiç umudum kalmadı.Her pislik,her şaibenin ucu dokundu. Ne olacak bilmem.

Ayy yazık adamcağızaa. Kimseye güvenmeyeceksin.

Yok yav.. Gencsiniz siz.. Umutsuzluga kapilmayin... GEc olsun da temiz olsun. Yola devam...

Ya onun gibi düşüneceksin ya da onun gibi düşüneceksin aksi halde varlığının, itirazlarının önemi yok.
Devletin tüm kurumları iki dudağının arasından çıkacak lafa göre karar ,verip şekil alıyor.
Anayasa mahkemesi umudum oldu açıkçası aldığı kararlara saygı bile duyulmuyor mahkemenin adalet bakanı tepki gösteriyor..
Bu da birşeydir deyip teselli oluyorum.

Valla benim de umudum orada yani ve keşke oyların tekrar sayılması değilde tekrarlansa Ankara'da seçim daha iyi olurdu bak o zaman bu kadar olay olduktan sonra tekrar seçimde nasılda sandıklara sahip çıkılacak sayılırken başında duracaklar.artık kolay olmaz öyle hile yapmak. Ah keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…