Ankarada oyları sayarlarsa bereketi kaçar
Ankara'da artik secimin iptal edilip yeniden yapilmasi lazim, oy saymakla bu kadar saibe temizlenmez... Baksaniza, bir yerde milletin oglene kadar kullandigi her oy gecersiz sayilmis.. Cunki tek kabin acilmis.. O haksizlik hangi oy sayma ile giderilebilinir ki? Az buz da oyu yokmus o ilcenin.. Yanlis anlamadiysam gecersiz sayilan 120 bin civarinda oy yani..
Karsisinda MUharrem Ince yok ise ben de veririm. Yani orda olabilirsem...
Twitter'da şöyle bişey dolaşıyordu ''Düşünsene Muharrem İnce Cumhurbaşkanı,Mansur Yavaş başbakan..Çıldırırsın.''
Twitter'da şöyle bişey dolaşıyordu ''Düşünsene Muharrem İnce Cumhurbaşkanı,Mansur Yavaş başbakan..Çıldırırsın.''
Mansur Yavas'ın konusmasını ızledıysenız öncelikli hedef ''Ankara ''diyor.Olmadı ''Hedef Türkiye''.Bence böyle kaliteli böyle dürüst bir siyasetçinin arkasından gitmenin zamanı gelmedi mi ? Partisi ne olursa olsun ki bu seçimde bile hayatımda ilk defa diğer seçimlerde kullandıgımdan farklı bir partiye oy verdim Mansur Yavaş için parti gözetmeksizin oyumu seve seve veririm.
Her yerde oylar sayılıyor Ankara gibi olmayann yerlerde hep sayıldı hala kaçyerde sayılıyor ak parti de itiraz etti saydırdı. Dedim ben Melih bu kadar rahatsa vardır birşey dedim itirazın kabul edilmeyeceğini biliyordu onların adamı zaten o gece oyları yiyen itirazı kabul eder mi hem de fark çok az neden yani sayılmıyor bu kadar olaya rağmen seçime güvenen var mı neye güvenicez kii..
Yav cemaatle kusustuler ya... O is artik cemaatte degil, ortada kaldi. Firsat bu firsat, baskalari ortaya cikip cemaatin kaldigi yerden devam edemeden bu sene imtihana girip bitirin bu isi kizlar... Bu sene son sansiniz olabilir...
Hale bak yav, millet en musluman benim diye cemaate giriyor, sabah aksam namaz, kuran, ablalardan gece yarisi zikir ibadetleri... yenilen hakkin haddi hesabi yok... Ne bicim dindarlik bu ben anlamadim. Bizim apartmanda da vardi bunlardan bir tane, haci diye yonetici yaptik, adam kapicinin maasini verdim deyip cebe atti. Zavalli kapici almadim, ne yaparim bu ay diye aglayinca tekrardan toplayip verdik. Apartmanda zaten topu topu iki hacimiz vardi. Digeri de kapiciyi kefil gosterip milyarlarca borcu ustune yikip kacti.Bizim kapicinin da bunlardan cektigi... Adam hala banka taksitleri oduyor...
Her türlü şaibeye rağmen kazanmış gibi görünenler gayet güvenli buluyorlar seçimi..
Bugün Başbakan yenilen pehlivan hesabı güreşe doymuyorlar dedi
Gireceğiz ama benim hiç umudum kalmadı.Her pislik,her şaibenin ucu dokundu.Ne olacak bilmem.
Ayy yazık adamcağızaa.Kimseye güvenmeyeceksin.
O zaman kendileri neden kaç yerde itiraz ettiler hem de kaç kere saydırdılar diye sormaz mı insan ya yeniden sayımla başkanı değişen yerler varken nasıl güvenecekmişiz Ankara'ya ayrıca o kadar farka rağmen binali bey bile İzmir gibi yerde tekrar oy sayımı istemişken ama öyle karşıdan konuşur ancak cevap verilsin istemez kendi söyleyip kendi duyan karşıt görüşe kulağını tıkayan biri tabi ona oy verenlerin gözünde haklı olur
Ya onun gibi düşüneceksin ya da onun gibi düşüneceksin aksi halde varlığının, itirazlarının önemi yok.
Devletin tüm kurumları iki dudağının arasından çıkacak lafa göre karar ,verip şekil alıyor.
Anayasa mahkemesi umudum oldu açıkçası aldığı kararlara saygı bile duyulmuyor mahkemenin adalet bakanı tepki gösteriyor..
Bu da birşeydir deyip teselli oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?