- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Yok yav.. Gencsiniz siz.. Umutsuzluga kapilmayin... GEc olsun da temiz olsun. Yola devam...
Valla benim de umudum orada yani ve keşke oyların tekrar sayılması değilde tekrarlansa Ankara'da seçim daha iyi olurdu bak o zaman bu kadar olay olduktan sonra tekrar seçimde nasılda sandıklara sahip çıkılacak sayılırken başında duracaklar.artık kolay olmaz öyle hile yapmak. Ah keşke..
Keşke tekrarlansa seçim ben sayımla bile yetinemem içim rahat etmez...
Herkes daha bilinçli olur tekrarlansa...
Mansur kazanırsa muhtemelen melih itiraz eder bu kez biz anca 3.seçimde başkanı seçeriz
amacın ne? napıyorsun hala burda.. kabul et artık cevap veremiyorsun bize bu tür durumlarda yapılacak en iyi şey ortadan kaybolmaktır.. sana yapılan kapaklar bana yapılsa hayata küserdim yav
Özledik seniiiiiiii
bende sabaha saat 5 de ızledım..gerçekten güzel konuştu herseyıde ıspatlı gosterdı helal olsun..Hemen can sıkıcı son durumu paylaşayım..
Chp Mansur Yavaş önce ilçe seçim kurullarına başvurdular red cevabı aldılar..
Sonra il seçim kuruluna başvurdular ordanda red cevavı alındı bugün yalnız bu başvuru tekrar sayım yapılsın diyeydi olmadı..
Sıra YSK ya başvurmakta yarında oraya başvurulacak...
Olmadı Anayasa mahkemesine gidilecek..
Melih dün 15687423665525.kez zaferini ilan etti..
Dün akşam cnn türkte mansur yavaş bir konuşma yaptı nerdeyse ağlattı bizi o kadar güzel bir dil kullandı ki görmeliydin..
Direnmeye devam #direnAnkaram
gerçekten bıttı mı sımdı?bu ulkenın hıcbırseyıne ne ınancım nede guvenım kalmadı...bu hırsızlığa goz yumanlar hıcmı çocuklarını düşünmüyor dıycektım ama onlarda hayatlarından memnunlar malummmGökçek yarın 14te mazbatasını alacakmış.
Çok yazık oldu.Hemde çok..
Yalnız çok ilginç, Bitlis'in bir ilçesinde Akp'nin yaptığı itiraz kabul görüp seçim iptal edilirken, Ankara'da pek çok laf söz dolanırken seçimin iptal edilmemesi garip geliyor, iki şehir arasındaki fark nedir? Yani birinde seçim iptal edilirken diğerinde niye böyle bir karar alınmadı?
İstanbul'da böyle şeyler olmadı mesela, Kadir Topbaş seçimi aldı, kimseninde kafasında soru işaretleri bırakmadı, ki İstanbul'da Kadir bey'in kazanacağı az çok tahmin edilir birşeydi, tuhaf doğrusu, bilemiyorum aslında iptal edilip yeniden yapılsa daha iyi olmaz mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?