Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Keşke tekrarlansa seçim ben sayımla bile yetinemem içim rahat etmez...
Herkes daha bilinçli olur tekrarlansa...
Mansur kazanırsa muhtemelen melih itiraz eder bu kez biz anca 3.seçimde başkanı seçeriz

Keşke tekrarlansa seçim ben sayımla bile yetinemem içim rahat etmez...
Herkes daha bilinçli olur tekrarlansa...
Mansur kazanırsa muhtemelen melih itiraz eder bu kez biz anca 3.seçimde başkanı seçeriz

Kesin itiraz ederdi hem de kaç kere şu an ki durum Melih Gökçek aleyhine olsaydı ve o itiraz etseydi hemen kabul edilirdi ve tekrarlanırdı oy saıyımı ama Mansur Yavaş olunca edilmiyor tabii hayır yani edilmeyecekse diğer yerlerde de tekrar sayılmaasaydı oralarda sayıldı madem burada da sayılsaydı ki orası başkent yani asıl oranın sayılması lazım tekrar.

amacın ne? napıyorsun hala burda.. kabul et artık cevap veremiyorsun bize bu tür durumlarda yapılacak en iyi şey ortadan kaybolmaktır.. sana yapılan kapaklar bana yapılsa hayata küserdim yav

Boşver canım polemiğe girme hiç gerek yok yanii.

Gökçek yarın 14te mazbatasını alacakmış.
Çok yazık oldu.Hemde çok..

bende sabaha saat 5 de ızledım..gerçekten güzel konuştu herseyıde ıspatlı gosterdı helal olsun..

Gökçek yarın 14te mazbatasını alacakmış.
Çok yazık oldu.Hemde çok..
gerçekten bıttı mı sımdı?bu ulkenın hıcbırseyıne ne ınancım nede guvenım kalmadı...bu hırsızlığa goz yumanlar hıcmı çocuklarını düşünmüyor dıycektım ama onlarda hayatlarından memnunlar malummm

halkın iradesine bu kadar saygısızlık pes doğrusu

Gerçekten yazık yediler yediler doymadılar bu ne koltuk sevdasıdır ya bi gidin artık hırsızlıkla sahtekarlıkla herşeyi hallediyorlar seçsis denen zıkkım yüzünden istedikleri gibi atlarını koşturabiliyorlar 20yi 200 gibi gösterebiliyorlar yazık bu ülkeye yazık Atatürk'ün ve yüzbinlerce şehidin emeklerine yazık..
Allah çıkarsın inşallah yapılanları bu haramzadelerden...

Adam nasıl yalancı ya arada 1,5 saat fark var, twitter olmasa ortaya çıkmayacak

Yalnız çok ilginç, Bitlis'in bir ilçesinde Akp'nin yaptığı itiraz kabul görüp seçim iptal edilirken, Ankara'da pek çok laf söz dolanırken seçimin iptal edilmemesi garip geliyor, iki şehir arasındaki fark nedir? Yani birinde seçim iptal edilirken diğerinde niye böyle bir karar alınmadı?

İstanbul'da böyle şeyler olmadı mesela, Kadir Topbaş seçimi aldı, kimseninde kafasında soru işaretleri bırakmadı, ki İstanbul'da Kadir bey'in kazanacağı az çok tahmin edilir birşeydi, tuhaf doğrusu, bilemiyorum aslında iptal edilip yeniden yapılsa daha iyi olmaz mıydı?

En mantıklısı o bence de Mune iptal edilip tekrar yapılsaydı seçim daha erken sonuçlanırdı heralde

Necla Kızılbağ Lisesinde çöplerden çıkan tutanaklarla ilgili kısa bir bilgi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…