- Emoji Skoru
- 5.562
- Puanlar
- 158
Normalde muhabbetim böyle değil vallaAşırı cringe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde muhabbetim böyle değil vallaAşırı cringe
Normalde muhabbetim böyle değil valla![]()
Göndermedimkiii taslak o kendime yolladım, yarın yazcamKeşke mesajı göndermeden bi bekleseydin ya
Sevgililer günü falan hiç karıştırmamak lazımdı.
Göndermedimkiii taslak o kendime yolladım, yarın yazcam
Asıl amacım bnim mesajıma cevaben “ sevgilim yok o yüzden bugün çalışmak sorun değil” gibi laf alıp konuyu açmaktıOhhh nasıl rahatladım bilemezsin.
Sakın bir erkeğe direkt sevgililik ya da sevgililer günü laflarla yaklaşmayın. Ürkütmeyin nazlı ceylanları!

Asıl amacım bnim mesajıma cevaben “ sevgilim yok o yüzden bugün çalışmak sorun değil” gibi laf alıp konuyu açmaktıama haklısın korkmasın annem
![]()
Ya teşekkür ederimBol şans diliyorum, adım atarsanız bize yazın lütfen![]()
Siz bilirsiniz lakin sadece mesajla iletişim kurduğunuz ve İlk kez gördüğünüz birisine adım için erken gibi.Selam, biraz akıl almaya geldim
Çalıştığım yerin sevkiyatını yapan bir lojistik firması var, iki ortaklar. Biri aşırı konuşkan, sosyal, ortamı ısıtan tip çok çenesi düşük ve evli. Diğeri ise tam tersi; sakin, ağır, çok konuşmayan, biraz kendi halinde biri. biz firmayla yıllardır çalışıyoruz ama hep mail ve telefon üzerindeydi.
Daha sonra çenesi düşük olan bir kere bizi ziyarete geldi
Yılbaşında ise ikisi geldi.
ziyarete geldiklerinde diğer ortağı ilk kez gördüm ve enerjisi duruşu hoşuma gitti.
çok kibar konuşuyor ve yaşlarımız yakın, hayat tarzımız da.
Mesajlaşmalarımız genelde iş odaklı ama arada küçük şakalaşmalar oluyor. Konuşkan olan ortağı bazen “ikinizle ofisten cıkmama challenge yapalım” gibi laf atıyor ve bir noktada beni diğer adamla eşleştirir gibi bir dil kullanıyor. Ama bu gerçekten bir ima mi yoksa sadece muhabbet mi, emin değilim.
ben begendiğim kişiyi normal çalışan sanıyordm, şirketin büyük çoğunluğu onunmuş diğeri söyledi.
Ya da ben sigarayı bıraktım diyorum, ona bıraktırmaya çalışıyorum falan diye hep lafını açıyo.
Şimdi kafam karışık olan kısım şu:
böyle ağır erkekler net bir sinyal görmeden zaten adım atmaz mı?
Ya da ben isteğimi belli edeyim olursa olur olmazsa olmaz mı?
Zaten yılda bir yüz yüze gelmiyoruz
Siz olsanız küçük bir adım atar mıydınız?
Bir şey hissettim ve arkasından gidesim var
Adım atıp iyi ki diyen ya da pişman olan var mı
Gerçekten objektif dış göz lazım bana![]()
Ya işte buradakilerin gazıyla yazacaktım da ne diyebilirim ki bilmiyorum? Nasıl giriş yapılırSiz bilirsiniz lakin sadece mesajla iletişim kurduğunuz ve İlk kez gördüğünüz birisine adım için erken gibi.
İnşallah yazmamışsınız bütün tuşlara basmışsın yenge kızmasın muhabbeti bile daha sade
Ay sakın ya bu ne, rica ederim der geçerim bana gelseBen şöyle düşündüm bu yılbaşı sepeti için ben teşekkür mesajı atmamıştım
“Selamlar, aradan zaman geçti biliyorum ama ne zaman ofiste yılbaşı sepetinden bir şey görsem 'bizzat bir teşekkür edemedim' diye geçiyordu aklımdan. Yoğunluktan biraz gecikti ama gerçekten çok nazik ve ince bir jestti, tekrar teşekkür etmek istedim. Bugün ben de çalışıyorum, umarım sizin taraf da çok yorucu geçmez, şimdiden kolay gelsin”
Of çok uzun resmi ve ciddi oluyor kızlar siz benim yerime yazın ben direk göndereceğim
konuyu da kapatmışsın bir de üstüne son cümleyle, olmaaaaaz.Ben yüz yüze de çok iyiyim mesajda fosss…Ay sakın ya bu ne, rica ederim der geçerim bana gelsekonuyu da kapatmışsın bir de üstüne son cümleyle, olmaaaaaz.
Of yazmasammı benim de içime öyle doğuyorBu arada ben de erkek eğer isterse adım atar diyenlerdenim, ne yapar eder bir şekilde o adımı atar. Şartlar da uygun, bunca zaman geçmiş, iki bekar insan, arada ortamı ısıtan bir üçüncü şahıs da varken sessiz kalmazdı diye düşünüyorum. O yüzden olumsuz bir sonuç daha olası görünüyor gözüme ama işte minicik bir ihtimal de varsa diye düşünmeden edemiyor insan.
Ay hayır bacımBen şöyle düşündüm bu yılbaşı sepeti için ben teşekkür mesajı atmamıştım
“Selamlar, aradan zaman geçti biliyorum ama ne zaman ofiste yılbaşı sepetinden bir şey görsem 'bizzat bir teşekkür edemedim' diye geçiyordu aklımdan. Yoğunluktan biraz gecikti ama gerçekten çok nazik ve ince bir jestti, tekrar teşekkür etmek istedim. Bugün ben de çalışıyorum, umarım sizin taraf da çok yorucu geçmez, şimdiden kolay gelsin”
Bunu yapay zekaya yazdırdım ama bu minvalde gitsem olur mu
Bu güzel. En azından benimkinden iyi:))O zaman olta at. "Şu çalıştığım cumartesi gününde bari güzel bir kahve içebilseydim." yaz. Artık buna da bir kahve davetiyle yanıt vermezse o adam zaten ile yaramaz