• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

Korkma en azından belirsizlikten kurtulmuş olacaksın öyle düşün, evlenme teklifi etmeyeceksin ki bir kahve içelim mi diyeceksin ucu açık.
Hiç öyle yürümedim daha önce, sonra geçiştirir filan gibi ihtimalleri düşünüyorum..

Ben adım atmaktan çekinmem ama benimle ortamı yoksa o kişinin adım atarım. Mesela sahnesine gittiğim sanatçıya yazmak gibi sksjs
Ama böyle bir ortamda erkekten beklerim. Eğer hoşlanmış olsa adım atardı. Atmıyorsa da duygusal çekinik adamla ömür geçmez. Biraz tuttuğunu kopartmalı.
Zaten iş ortamlarında da arkadaş ortamlarında da iki tane bekar varsa genelde shiplenir, muhabbeti geçer, bir şeyler konuşulur. O çenesi düşük adam kesin yoklamıştır bu durumu. Olumlu olsa bence size de bunun muhabbetini yapar bir araya getirmeye çalışırdı.
Ya daaa bekar olduğunuz çok anlaşılmıyor da olabilir bir ihtimal.

Selam, biraz akıl almaya geldim

Çalıştığım yerin sevkiyatını yapan bir lojistik firması var, iki ortaklar. Biri aşırı konuşkan, sosyal, ortamı ısıtan tip çok çenesi düşük ve evli. Diğeri ise tam tersi; sakin, ağır, çok konuşmayan, biraz kendi halinde biri. biz firmayla yıllardır çalışıyoruz ama hep mail ve telefon üzerindeydi.

Daha sonra çenesi düşük olan bir kere bizi ziyarete geldi
Yılbaşında ise ikisi geldi.
ziyarete geldiklerinde diğer ortağı ilk kez gördüm ve enerjisi duruşu hoşuma gitti.
çok kibar konuşuyor ve yaşlarımız yakın, hayat tarzımız da.

Mesajlaşmalarımız genelde iş odaklı ama arada küçük şakalaşmalar oluyor. Konuşkan olan ortağı bazen “ikinizle ofisten cıkmama challenge yapalım” gibi laf atıyor ve bir noktada beni diğer adamla eşleştirir gibi bir dil kullanıyor. Ama bu gerçekten bir ima mi yoksa sadece muhabbet mi, emin değilim.
ben begendiğim kişiyi normal çalışan sanıyordm, şirketin büyük çoğunluğu onunmuş diğeri söyledi.
Ya da ben sigarayı bıraktım diyorum, ona bıraktırmaya çalışıyorum falan diye hep lafını açıyo.

Şimdi kafam karışık olan kısım şu:

böyle ağır erkekler net bir sinyal görmeden zaten adım atmaz mı?

Ya da ben isteğimi belli edeyim olursa olur olmazsa olmaz mı?

Zaten yılda bir yüz yüze gelmiyoruz

Siz olsanız küçük bir adım atar mıydınız?

Bir şey hissettim ve arkasından gidesim var

Adım atıp iyi ki diyen ya da pişman olan var mı

Gerçekten objektif dış göz lazım bana 😅
İstese o adımı atar ki zaten
Erkek durur mu bsey hissetse

Bu konularda geleneksel kafadayım ben. Kadın biraz gizemini , kolay erişilemez oluşunu korumalı diyorum. Eski eşime ilk ben adım atmıştım ,ilişkimiz hiçbir zaman içime sinen bi ilişki olmadi. Kıymetim yoktu sanki. Ama şimdiki sevgilim tanıdığım en ağır en sert adamdır , kendisini senelerdir tanıyorum, çok mesafelidir ama ben boşandıktan aylar sonra bana öyle bi yürüdü ki hiç beklemezdim ondan. Direkt olaya daldı hemen de sevgili olduk. Siz emin olun zaten yaydığınız enerjiyle ona hoşlandığınızı hissettiriyorsunuzdur. Sicak davranın, göz teması kurun , gülümseyin o varken zaten onda bi şeyler varsa direkt alır mesaji

Ben adım atmaktan çekinmem ama benimle ortamı yoksa o kişinin adım atarım. Mesela sahnesine gittiğim sanatçıya yazmak gibi sksjs
Ama böyle bir ortamda erkekten beklerim. Eğer hoşlanmış olsa adım atardı. Atmıyorsa da duygusal çekinik adamla ömür geçmez. Biraz tuttuğunu kopartmalı.
Zaten iş ortamlarında da arkadaş ortamlarında da iki tane bekar varsa genelde shiplenir, muhabbeti geçer, bir şeyler konuşulur. O çenesi düşük adam kesin yoklamıştır bu durumu. Olumlu olsa bence size de bunun muhabbetini yapar bir araya getirmeye çalışırdı.
Ya daaa bekar olduğunuz çok anlaşılmıyor da olabilir bir ihtimal.
İşte arladaşı onun muhabbetini yapıyo gibi geliyo her konusmada adını geçiriyor sevgilisi olmadığını ima ediyo vs.
Adam ofisten cıkmayı sevmezmiş, ben de öyleyim dedim, iş çıkışı müsait olduğunuz gün bir challenge yapalım ikinizden ilk kim yerinden kalkar diye bir lafı oldu çok öyle hissettirdi
Sonra park yeriniz olsa arada size uğrasam filan dedi ne bilim
ben sonradan bekarım iması yaptım daha cok yeni
Bir de ben cok aniden hoşlanmaya başladım ahajjs

Hiç öyle yürümedim daha önce, sonra geçiştirir filan gibi ihtimalleri düşünüyorum..
Ortamınız zaten farklı. Bir laf var ya aklım yapamadıklarımda diye. Bence de kahve içelim mi diye bir sor. Ne kaybedersin ki? Mesaj yaz hadi bekliyorum mesai bitiyor bak

Ortamınız zaten farklı. Bir laf var ya aklım yapamadıklarımda diye. Bence de kahve içelim mi diye bir sor. Ne kaybedersin ki? Mesaj yaz hadi bekliyorum mesai bitiyor bak
Ay düşünürken fenalaştım.. cipciddi muhabbetin ortasında mı söylim bunu 😳 daha flörtöz davetkar ama direkt davet içermeyen önerin varsa şablon şeklinde yazmanı bekliyorum ✍️

Ay düşünürken fenalaştım.. cipciddi muhabbetin ortasında mı söylim bunu 😳 daha flörtöz davetkar ama direkt davet içermeyen önerin varsa şablon şeklinde yazmanı bekliyorum ✍️
ay o nasıl şablon 🤣 şu olur mu: "şuranın kahvesi güzelmiş, kahve çektirsek sıcak sıcak kilosu kaça acaba?" hem flörtöz, hem davet etmeden davetimsi

Yarın çalışırken mesajlaşmanız gerekecek mi?

Evet , yani mesajlaşmasak da olur mailleşsek de olur ama genelde yazarız

O zaman olta at. "Şu çalıştığım cumartesi gününde bari güzel bir kahve içebilseydim." yaz. Artık buna da bir kahve davetiyle yanıt vermezse o adam zaten ile yaramaz

1770986897535.webp

Kızlar bu nasıl, cringe mi😬

O zaman olta at. "Şu çalıştığım cumartesi gününde bari güzel bir kahve içebilseydim." yaz. Artık buna da bir kahve davetiyle yanıt vermezse o adam zaten ile yaramaz
Benimkinden daha iyiymiş bu. Öff sevgililer günü yarın bir de

Back
X