• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

Kendine eğlence çıksın diye bir insanı boş yere ümitlendirdi. Ben böyle gereksiz şeylerden ufak olsalar bile hoşlanmıyorum.

Konu sahibinin pek etkilenmediğine de eminim neticede iş güç sahibi hanım. Ama artık o ortamda bir araya geldiklerinde gereksiz bir tuhaflık olacak. Gerçekten gerek yokmuş buna.
Adam çok bariz bişey de dememiş belki sevgilisi yeni oldu yada adam bilmiyor detay bilmiyoruzki

Adam çok bariz bişey de dememiş belki sevgilisi yeni oldu yada adam bilmiyor detay bilmiyoruzki

Bilmiyorsa ara yapmaya kalkmayacaktı. Sanki o elemanın konu sahibinde gönlü varmış da bu adam arayı yapmak için laf atıyormuş anlamı çıkıyor hareketlerinden. Meğer kendi saçmalamasıymış.

Kendine eğlence çıksın diye bir insanı boş yere ümitlendirdi. Ben böyle gereksiz şeylerden ufak olsalar bile hoşlanmıyorum.

Konu sahibinin pek etkilenmediğine de eminim neticede iş güç sahibi hanım. Ama artık o ortamda bir araya geldiklerinde gereksiz bir tuhaflık olacak. Gerçekten gerek yokmuş buna.
Siz böyle diyince ortak olan konuşkan adam ne demiş diye yorumları okudum adam ara yapmaya yönelik hiçbir şey söylememiş ki. üçümüz ofisten çıkmama challenge yapalım gibi şeyler söylemiş. İkisini yapmaya yönelik hiçbir şey yapmamış, bir imada bulunmamış, yakıştırma da yapmamış. Birisi gelip adama “sen ikisinin arasını yapmaya çalışan imalar yaptın” dese muhtemelen çok şaşırır.

Ya arkadaşlar siz iyi misiniz? :D Her sosyal adamı neden potansiyel flört olarak görüyorsunuz? Konu sahibi, siz hoşlanmışsınız enerji almışsınız lafım size değil. Ama adam sırf cevap vermedi veya espirili kaçak cevaplar verdi diye demediğinizi bırakmamışsınız.

İlgisini belli eden kadına direk "sevgilim var" demek ne demek? Gururnu kırmak istememiş, anlamasını beklemiş, karşınıdaki kadının zekasına güvenmiş çok açık değil mi?

Ya arkadaşlar siz iyi misiniz? :D Her sosyal adamı neden potansiyel flört olarak görüyorsunuz? Konu sahibi, siz hoşlanmışsınız enerji almışsınız lafım size değil. Ama adam sırf cevap vermedi veya espirili kaçak cevaplar verdi diye demediğinizi bırakmamışsınız.

İlgisini belli eden kadına direk "sevgilim var" demek ne demek? Gururnu kırmak istememiş, anlamasını beklemiş, karşınıdaki kadının zekasına güvenmiş çok açık değil mi?
Evet burda hatalı kimse yok

Konu sahibinin aşık olduğunu sanmıyorum neden rezil olsun ki ne dedi de rezil oldu? Adam hoşlandı diyen olmadı ki siz doğru konuyu okuduğunuzdan emin misiniz🤣
Adam iki espri yaptı dıye kadını gazlamışsınız hepiniz burda hıc mı profesyonelliğiniz yok sizin? Calişansınız ya calısanın patronun arkadasına yürüdüğü nerde görülmüş 😂😂😂 ayrıca adam belirtmiş zaten napsın sevgilim var uzak dur mu desin korkunç cidden

Adam iki espri yaptı dıye kadını gazlamışsınız hepiniz burda hıc mı profesyonelliğiniz yok sizin? Calişansınız ya calısanın patronun arkadasına yürüdüğü nerde görülmüş 😂😂😂 ayrıca adam belirtmiş zaten napsın sevgilim var uzak dur mu desin korkunç cidden
Benim patronum değil .
Bizim firma onların müşterisi, yürüdüğüm kişi bizim lojistikçi firmanın ortağı
Yüzyüze geldiğim biri değil

Öyle de bir taktik bilirler ki suya götürüp susuz getirirler tilki yanlarında staj yapar şeytana pabucunun tekini aratırlar ohooo
Katılıyorum. Günümüzde kadınlar o kadar erkeklerin üzerine düşüyor ki erkekler artık kadın belli etsin, teklif etsin diye bekliyor. Eskidenmiş o, kadının peşinden gideyim elde edeyim tavlayayım durumları. Kadınlarımız sağolsun bunu da erkeklerin elinden aldılar gereksiz eril enerjileri ile. Hatta kadınlar daha çok peşinden koşuyor, ikna etmeye çalışıyor ilişkiye. İlgini, sevgini belli etmek doğal bir şey ama, ben de teklif edecek kadar adım atmayı kendi adıma doğru bulmuyorum. Bir kesim erkek de var ki, sünepe ezik, iş ortamında reddedilirim diye korkup duygularını içlerinde yaşarlar. Gerçi bunun dedikodusunu yapan kadınları gördükçe onlara hak da vermiyor değilim.

Millet ne yapsin herkes o kadar suratsız ve tepkisiz ki kırk yılda bir böyle biri çıkınca hemen hoşlanıyor insanlar.hem kadın hem erkek için geçerli.

Hssjsshs daha komik bi şey okumadım siz iyi misiniz ya😂😂😂 adam iki güldü espri yaptı diye hemen kafada neler kurmuşsunuz buradakilerde anlamadım pembe dizide mi yasıyor dhsjjs adamın ilgisi olsa coktan belli ederdi. Rezil oldugunuzla kalmişsiniz. İki gülüp espri yapan insana asık oluyosunuz
O kadar iki gülüp espri yapan insan yok ki gayet normal bence.herkes o kadar suratsız, o kadar tepkisiz ki.

Millet ne yapsin herkes o kadar suratsız ve tepkisiz ki kırk yılda bir böyle biri çıkınca hemen hoşlanıyor insanlar.hem kadın hem erkek için geçerli.
O zaman kimse eşini sevgilisini alyanssız salmasın, radara takılmasın adamlar. 😂

unide tum okulun aldigi bi derste asiri nerd, asiri sessiz, utangac bi cocuk vardi. Tip herkese gore degisir haddim de degil, ama ortalama bir kadina hitap edecek bir tip degildi yani. Ben dersi arkadasimla aliyodum ve arkadasim da herkesi seven asiri humanist bi tiptir, bu cocukla oturup konusuyodu falan. Arkadasim cok guzel, cok havali cok aurali bi tip. yakisikli, havali tiplerle cikan falan bi kiz. Neyse, bu cocuk geldi bana bigun ben arkadasim X olsun ondan hoslaniyorim ona de gibi biseler dedi, gecmis zaman unuttum detayi ki bundan once de arkadasim sosyal medyaya ne koysa likeliyo falan ama hic aklimiza gelmedi. Diyecegim o ki, erkekler asla olcup tartip olur mu demeden dusunmuyorlar hoslaninca. Asla utanmiyorlar, cekinmiyorlar. Benden hoslandimi diye dusunuyorsaniz 90% hoslanmiyordur, 10% de bol bol istisna payi.

Yani özetle adam net bir adım atmadan burda 500 kadın “erkeğe nasıl cilveli mesaj atılır, nasıl buluşmaya çekilir” diye kafa patlatıp gaz verse de sonuç değişmiyor
Herkes anlamıştır umarım

Belki kız arkadaşı mesajı gördü ve “müşteri de olsa o kadına cevap yazmayacaksın, ne yapışkan ve gurursuz kadınlar var inanamıyorum ya” dedi. Bu duruma düşmeye gerek var mı

Yok kelime oyunu yap, yok öyle yazma da böyle yaz demekle olmuyor işte
Erkek istemiyorsa böyle rencide ediyor

Back
X