• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

Evet ama ben dünyanın en duygularını göstermeyen insanıyım. bütün sevgililerim de bana adım atmadan önce onlardan hoşlandığımmdan %100 emin olana kadar beklediklerini bana itiraf ettiler
Garanticiymiş hepsi. Bir de şirketin çoğu bu adaminmis diye belirtiniz ya biraz mal varlığı da sizi cezbetmis.

Garanticiymiş hepsi. Bir de şirketin çoğu bu adaminmis diye belirtiniz ya biraz mal varlığı da sizi cezbetmis.
Siz empati yaptınız sizi cezbeder diye düşünerek mi öyle yazdınız acaba çünkü o bilgiye ben 1 yıldır sahibim zaten, ilgimi gecen ay çekmeye başladı

“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek😁” demiş.
Şimdi bunlar ne demek?
Sevgilim ortağımı da beni de öldürecek, böyle bir günde iş için Sakarya’ya gönderdiğinden dolayı demek istiyor

Yanlış mı anladım

Ne yazdin :))

Durumun benimkine cok benzermis. Ben de adim atacaktim ama yüz yüze sonra vazgectim meger kiz arkadasi varmis😂🤦🏻‍♀️

Ama seninkinin cevaplari hic anlasilmiyor. Ortağı iş için böyle bigün de sakaryaya yollayacağı için kızmış o da kendince takılıyor, ben de ona bi şeylet yapabilirim hayati tehlikeye girebilir diye şaka yapmış.

Ben siz yazarken tahmin etmistim. Hep boyle sakin vs tiplerden bi sey cikmiyor tamamen gözümüzde büyütüyoruz.

İlgisi olan adam o kahve muhabbetini havada karada kapar "bugun olmasa da yarin icin bi kahve icmeye ne dersiniz?" Diye cevirirdi topu.

İsteyen erkegin neler yapacagini hepimiz biliyoruz kadinlar....

Back
X