Bacım dur flört işleri çok değişti sen yokkenbence fena değil ya. Ay bilemedim 13 senedir flört etmedim. Benden anca bu kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım dur flört işleri çok değişti sen yokkenbence fena değil ya. Ay bilemedim 13 senedir flört etmedim. Benden anca bu kadar![]()
Adamın yazın tarzı çok itici ya. Ne dediği de anlaşılmıyor. Konudaki adam birden gözümde değişti bi değişik oldu![]()
Bana da aynen ben de soğudum adamdanAdamın yazın tarzı çok itici ya. Ne dediği de anlaşılmıyor. Konudaki adam birden gözümde değişti bi değişik oldu![]()
bence ne diyeceğini bilemedi iki saat girdi çıktı whtsapa sonunda anca saçmaladı hdhshsjxAdamın yazın tarzı çok itici ya. Ne dediği de anlaşılmıyor. Konudaki adam birden gözümde değişti bi değişik oldu![]()
Sevgilisi var galibaSon durum nedir dizi gibi takip ettim dünden beri![]()
30-35Konu sahibi yaşlar kaç? @Lady Mary
İyiymiş ben daha küçük sandım sen 30 musun
Garanticiymiş hepsi. Bir de şirketin çoğu bu adaminmis diye belirtiniz ya biraz mal varlığı da sizi cezbetmis.Evet ama ben dünyanın en duygularını göstermeyen insanıyım. bütün sevgililerim de bana adım atmadan önce onlardan hoşlandığımmdan %100 emin olana kadar beklediklerini bana itiraf ettiler
Siz empati yaptınız sizi cezbeder diye düşünerek mi öyle yazdınız acaba çünkü o bilgiye ben 1 yıldır sahibim zaten, ilgimi gecen ay çekmeye başladıGaranticiymiş hepsi. Bir de şirketin çoğu bu adaminmis diye belirtiniz ya biraz mal varlığı da sizi cezbetmis.
boomer muamelesi görüyorum ağlıycamBacım dur flört işleri çok değişti sen yokken![]()
Evet onu gördüm. ama evet işler çok yoğun derse sevgilisi olduğunu nasıl anlayacağım
Sevgilim ortağımı da beni de öldürecek, böyle bir günde iş için Sakarya’ya gönderdiğinden dolayı demek istiyor“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek” demiş.
Şimdi bunlar ne demek?
Dedim bileVarsa kendi söyler zaten. Sevgilisi var mı diye sakın ağzını yoklama. Çok itici
Bana da öyle geliyor ya aman tadım kaçtıSevgilim ortağımı da beni de öldürecek, böyle bir günde iş için Sakarya’ya gönderdiğinden dolayı demek istiyor
Yanlış mı anladım
Ne yazdin :))Dedim bile
aman bir şey olmaz ya. varsa zaten konu kapanır. yoksa da yok yanlış anladın der sonra adımı ondan beklersin. Ne kaybedeceksin sanki.Dedim bile
Hayır öyle olsa daha iyi bir açıklama mı olurduHayatınızın son 20 yılı askeri okulda mı geçti?![]()