• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

Bir ilişkiyi erkek yürütüyor bence.dediğin gibi o ego tatminiyle bir iki iletişim görüşme oluyor sonra tıkanıyor.biz sonradan ikna olabiliyoruz ya da başka özelliklerden etkilenebiliyoruz ama erkek net oluyor bana göre.
Ya valla buna katılamayacağım. İlişki tek taraflı bir şey değil ki erkeğin yürütmesi yeterli olsun.
Bir insanı sevmek için biraz içini de bilmek lazım bu hikayede ben bahsettiğim insanı hiç sevmedim. O devam etmek istedi ama ben istemedim.

Kızlar yazdııı
Bayılacaktım
“ o kadar haklısınız kii bakalım bizim plan nedir ben de öğreneyim bıçaklanmadann”
Sevgilisi mi var derkeenn

“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek😁” demiş.
Şimdi bunlar ne demek?

“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek😁” demiş.
Şimdi bunlar ne demek?

Muhtemelen işinin çok yoğun olduğunu ifade etmeye çalıştı.

"Anlayamadım. İşleriniz çok mu yoğun? Şehir dışına mı gidiyorsunuz?"

Ben bugünkü plan derken ortağının onu Sakarya'ya göndermesi gibi anladım. Bir partneri olsa idi açık açık yazardı yanlış anlama olmasın diye.

Eğer öyle olduğuna dair cevap gelirse "yaaa desenize sizin kahve biraz beklemek zorunda kalacak. Zamanımız denk düşerse ve davet ederseniz ben de size eşlik etmek isterim daha sonra." diyip bombayı kucağına bırak. Sonrasını o düşünsün.

Back
X