Hayallerini gerçekleştirecek cesareti olamayanlar hep böyle bok atarlar zaten :)
Yabanci bir arkadaşım var, bisikletiyle dünyayı geziyor-biz de istanbuldayken tanışıp birbirimizi çok sevmiştik, hala hep konuşuyoruz. Çocuk filoloji mezunu, hatta yüksek lisans yapmış. Şimdi memleketine döndü, yeni seyahatler için para biriktiriyor. Ağustos ayinda bağ bozumu yapmış, üzüm kesmiş- kalacak yer vermemişler bir hafta çadırında kalmış. Şimdi duvarlara mantolama yapıyor . Tuvalet bile temizlese gülerek resim atar bana.
Çünkü hayallerinin peşinde giderken hiçbir şey ona engel olamaz. Çünkü o ne istediğini bilen harika bir insan!
Bazen o da söylüyor,ailesinin, okul arkadaşlarının ona söylediği kötü cümleleri...ne yaparsın? Filolog olarak iyi maaş alıp tatillerinde de tüm biriktirdiği parayı benim çocuğun bir senede doya doya gezdiği şehirlerde bir hafta geçirmek için harcayacak olan insanlar...
Hangisinin yaptığı daha mantıklı?
Hiç takılma bile,
Kesinlikle ennnn iyisini yapmışsın
Ben de istifa edip yurtdisina tatile çıkmıştım, dönünce uzunca bir süre iş bulamadım, part time saçma sapan işlerde çalıştım. Hiç de utanmadim. Beni eleştirenlerin hiçbiri izlediği filmde sevgililerin geçtiği köprüyü tanımanin verdiği o hazzı bilen insanlar değil :)