Adıma sipariş veriyor! acil yardım

bsral18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
36
14
3
Kızlar beni dün bi bayan aradı özel numaradan ve eposta adresimi çaldığıını ve adıma birsürü sipariş verdiğini söyledi, neden yaptığını bilmiyorum tanımıyorum. az önce mağaazadan aradılar 3 tane çanta siparişi verilmiş , ama biri stokta yok diye. bende iptal edin ben vermedim dedim. ne yapabilirim acil yardım edin yarın kapıma siparişler geldiği durumda evdede sıkıntı olacak çok kötüyüm ya

Şikayet et bilişim suçlarına bir de nasıl siparis vermiş? Ev adresini falan nasıl biliyor? Kapida ödemeyi seçti muhtemelen ama? Bir de senin sifreni nasil kirmis?
naıl kırmış inanın bilmiyorum , daha önce sipariş verdiğim için ben sitelerden, adresim orada yazıyor

Bastan sona sacmalik. Eposta adresiyle ev adresi telefon numarasi kredi karti sifresi nasil bulunuyor?
Yeni bir dolandirma yontemidir belki polisi arayin..
kredi kartım yok ama ben internet üzrenden alışveriş yaptığım için adresim numaram yazıyor glen postalarda

iyide seni niye arıyıp söylüyo seni ayakta utyutması gerekmez mi saçma ben birinin e poste adresini çalıp adınaalışveriş yepcam sonrda arayıp diycem

İyi de girdiğiniz alışveriş sitelerinde de kullanıcı adı ve şifre ister ancak öyle siz tanimlayıp adresinizi ve kredi kartınızı sunar... o bilgiler mail adresinizde vardı galiba..
ilk önce kredi kartlarınızı kapatın
sonra alışveriş yapabileceği muhtemel siteleri arayıp durumu bildirip gerekirse tehdit edin iptal etsinler

Bunu yapan niye telefonla haber verir ki. Baska bir bit yenigi var. Magazadan arayan ile birlik olup bilgilerinizi almis olmasinlar.

Bunu yapan niye telefonla haber verir ki. Baska bir bit yenigi var. Magazadan ariyan ile birlik olup bilgilerinizi almis olmasinlar.
Bende anlayamadım dün aradı işte kapat arama bidaha dedm önemsemedm, bugün mağazadan arayinca gerçekten sipariş veriyor anladm. Kredi kartım felan yok sukur ama polisi aradım gelin şikayetçi olun dedi kapattı . epostami geri almaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…