Adıma sipariş veriyor! acil yardım

Nasil bir calisan sifrenizi degistiriyor ve haberiniz olmuyor. Sifreyi kimse vermemeniz gerekiyor. Allah askina bu magazanin adi ne?
Yok kadın o benden çalan kişinin girmemesi için değiştirdigini söyledi de anlayamadım ki nasıl oluyor cok kafam karıştı şuan

Magaza sitesinin uyeligidir o. Kredi kartin olmadigi surece problem ne?

Emailini geri aldin mi?

Ya böyle saçma iş olmaz.Bence biri sana şaka yapıyor.Hangi insan kapıda ödemeyle birbirini dolandırmaya kalkar ayol.Senin zaten o parayı ödemeyeceğin,alınan malzemelerin geri iade edileceği belli değil mi sanki? Bence bir arkadaşın işletiyor seni.Öyle dolandırıcılık falan olmaz.Şüphelendiğin arkadaşlarına polise gidiyorum de,korkudan tutuşup itiraf eder hangisi yaptıysa.

Alışveriş sitesine mesaj yaz e-posta adresim çalındı adıma sipariş veriliyor diye iptal etsinler. Polise de şikayet et tutanak tutulsun o özel numara bulunur.

Arayan kişiler ortak muhtemelen. Sakn inanmayın polise gideceğinizi söyleyin ve asla kimlik no sifre kart no gibi bilgilerinizi paylasmayin

O nasil oluyor ya? Cidden cok mantiksiz. Polisi arasana arkadasim anlamadim ne duruyosun?
Bende netten aldığım zaman kredi kartı kullanmam. Epostam ev bilgileri kayıtlı. Kapıda odeme yöntemi ile alıyorum. İlla kredi kartı şart değil yani. Ama konu sahibesinin kullanıcı adını ve şifresini nasıl buldu bilemem

site çalışanı sizin şifrenizi değiştiremez. derğitirse dahi size söyledi mi şifreyi? onu da geçtim. siz arayıp benim adıma başkası sipariş veriyor diyorsunuz da karşıdaki de hemen sizin gerçek kullanıcı olduğunuza inanıp bir işlem mi gerçekleştiriyor. bir de o dediğiniz sitenin telefon numarasıyla size bilgi verem kadının telefon numarası aynı mı? bu kadar rezilce bir çalışma anlayışı olan site hangisiyse söyleyin biz de uzak duralım.
bence bir tanıdığınız sizi çok fena kekliyor.

Geçen sene Müge Anlı da da çıkmıştı böyle bir kadın, sürekli adına siparişler verilip evine eşyalar geliyormuş, kimin gönderdiği belli değil, gerekli her yere şikayette bulunmuş ama kimin yaptığı bulunamamış. Çareyi Müge Anlı da aramıştı, sonra ne oldu bilmiyorum :-(

Öyle büyük eşyalarda bu kadar basit bir şekilde sipariş verip kapima geleceğini sanmıyorum aslında, çünkü kredi kartı flan yok. Anladığım kadarıyla böyle ufak tefek giysi çanta felan kapima göndermeye çalışıyor işte Densiz

iyi en azından çanta giydibfalan düşünsene erotikshoptan biletler gönderdiğini o daha fena:)

Cok fena ya demekki neymis online sitelerden alisveris yaptiktan sonra kayitli adres tel. Silmek gerekiyor. Simdi hemen siliyorum hepsini. Cok tirstim valla

Hangi site bu söyleyin biz de önlemimizi alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…