Bende anlayamadım dün aradı işte kapat arama bidaha dedm önemsemedm, bugün mağazadan arayinca gerçekten sipariş veriyor anladm. Kredi kartım felan yok sukur ama polisi aradım gelin şikayetçi olun dedi kapattı . epostami geri almaya çalışıyorum
Kızlar beni dün bi bayan aradı özel numaradan ve eposta adresimi çaldığıını ve adıma birsürü sipariş verdiğini söyledi, neden yaptığını bilmiyorum tanımıyorum. az önce mağaazadan aradılar 3 tane çanta siparişi verilmiş , ama biri stokta yok diye. bende iptal edin ben vermedim dedim. ne yapabilirim acil yardım edin yarın kapıma siparişler geldiği durumda evdede sıkıntı olacak çok kötüyüm ya
Hayır ama adresim felan yazıyordu ben internetten alışveriş yaptığım için. Kredi kartımda yok , kapıda odeme olarak sipariş veriyor sanırımE posta adresiyle sen ödeyeceksin diyebilirler mi Allah aşkına. E postanda kredi karti numaran mi yazıyordu
kredi kartım yok ama ben internet üzrenden alışveriş yaptığım için adresim numaram yazıyor glen postalarda
Numarası olsa ah biYapan kişinin dolandırıcılık gibi bi amacı yok. Sadece seni rahatsız etmeye, taciz etmeye çalışan bir tanıdığın galiba. Seni huzursuz etmekten başka hiç bi zarar veremez yaptığı şey. Arayan numarayı geri ara durumu polise bildirdim ip adresini bulucaklar de. Hatta siber suçların cezası ile ilgili dökümanlar filan gönder tırssın biraz.
Evet öyle gönderecek çünkü kredi kartı felan yokkapıda ödemeli gönderiyorsa sizde almayın kargoyu iade gider..
Sizi hangi magazadan aradilar magazada gizli numaradan aramiyoya.Numarası olsa ah biözel numaradan aradı dün şimdi kendi epostama yazmayı düşünüyorum öyle bir mesaj ,
Hayır ama adresim felan yazıyordu ben internetten alışveriş yaptığım için. Kredi kartımda yok , kapıda odeme olarak sipariş veriyor sanırım
Evet öyle gönderecek çünkü kredi kartı felan yok
birincisi epostayla sipariş filan veremez verse bile belliki kapıda ödeme almazsiniz firma suçlu bu durumda bir e posta yla siparis aldığı icin.. ikincisi sen niye korkuyosun hayret yahu bırak yapan korksun git karakola şikayetçi ol bilişim suclari var hemen bulunurKızlar beni dün bi bayan aradı özel numaradan ve eposta adresimi çaldığıını ve adıma birsürü sipariş verdiğini söyledi, neden yaptığını bilmiyorum tanımıyorum. az önce mağaazadan aradılar 3 tane çanta siparişi verilmiş , ama biri stokta yok diye. bende iptal edin ben vermedim dedim. ne yapabilirim acil yardım edin yarın kapıma siparişler geldiği durumda evdede sıkıntı olacak çok kötüyüm ya
E posta adresinin şifresi değişmemiş mi? O adresle aldığın üyelikleri iptal edıver.Ailene filan da şöyle bi süre adına gelen kargoları kabul etmesinler. Yaptığı şeyın gerçekten hiç bi mantıklı açıklaması yok, ona bi getirisi filan da yok. Herhalde hayatında ilk defa bi e posta adresini hackledı ne yapacağını bilemedi böyle salak salak şeyler yapıp eğleniyorNumarası olsa ah biözel numaradan aradı dün şimdi kendi epostama yazmayı düşünüyorum öyle bir mesaj ,
Kizlar ben simdi beni arayan siteyi aradım kadın açtı ve bana ilk aradığnda stokta kalmadı diye aramıştı bende o adresim çalındı bana ait değil dedim oda bana ben şifresini değiştiriyorum siparişinizide iptal ediyorum dedi. tamam dedim şimdi aradım ve durumumu söyledim daha sipariş verecektir felan diye oda ben şifresini değiştirdim tekrar giriş yapabileceğini sanmıyorum dedi. tamam dedim kapatttım. Sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı bayanda öyle diyince eposta şifresini mi değiştirdi yoksa sitedeki üyeliğin mi, naptı o kadın ya.. sizce bırakmalımıyım böylecehemen bilişim suçlarını arayın 1 dakkada hallediyorlar ama sizinki bir gün de sürebilir
mail kutunuza adresninizin üyelik işlemlerine dari bir şeyler gelmiş mi ya da yapılan alışverişin hazırlnama süreçleri , faturası falan gelmeli bir şekilde ayrıca mağazadan aramak ne ? site falan mı??? nerede yaşıyorsunuz ve bahsi geçen mağaza nerede?
Kizlar ben simdi beni arayan siteyi aradım kadın açtı ve bana ilk aradığnda stokta kalmadı diye aramıştı bende o adresim çalındı bana ait değil dedim oda bana ben şifresini değiştiriyorum siparişinizide iptal ediyorum dedi. tamam dedim şimdi aradım ve durumumu söyledim daha sipariş verecektir felan diye oda ben şifresini değiştirdim tekrar giriş yapabileceğini sanmıyorum dedi. tamam dedim kapatttım. Sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı bayanda öyle diyince eposta şifresini mi değiştirdi yoksa sitedeki üyeliğin mi, naptı o kadın ya.. sizce bırakmalımıyım böylece
neyin diye neden sormadınız???? polisi arayın hemen bana da geliyorlar böyle yok modem değiştirmeye geliyoruz yok elektirik faturanızda sorun var adresinizi teyid edelim .....Kizlar ben simdi beni arayan siteyi aradım kadın açtı ve bana ilk aradığnda stokta kalmadı diye aramıştı bende o adresim çalındı bana ait değil dedim oda bana ben şifresini değiştiriyorum siparişinizide iptal ediyorum dedi. tamam dedim şimdi aradım ve durumumu söyledim daha sipariş verecektir felan diye oda ben şifresini değiştirdim tekrar giriş yapabileceğini sanmıyorum dedi. tamam dedim kapatttım. Sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı bayanda öyle diyince eposta şifresini mi değiştirdi yoksa sitedeki üyeliğin mi, naptı o kadın ya.. sizce bırakmalımıyım böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?