insanlarımız bunları düşünüp sorgulasa böyle şeyler olmaz birde şu var zamana ayak uydurmak bunlarda büyüklerimizin hatası....gerizekalı bizdekilerde tescilli ama ben demiyorum her hal ve hareketleri saçma sapan olmamaları gereken insanlar bomboş.ne kadar çok hakkına giriyolar haberleri yok yazık.ismini değiştirmeye kalkman bile onların üzerine bir yük hayatta başlarına bişi geldiğinde sorgulasınlar biz kimin kalbini kırdık diye.
Sormadan edemeyeceğim... Asıl isminiz ne? Çok dalga geçiliyor demişsiniz de merak ettim.teşekkürler canım...
Hahaaa nasıl isimlermis Fındık bile fındık kadar kaldı yanlarındaValla okadar değişik isimler duydumki fındık tuhaf bile gelmedi
Mesela örnek: portakal, günaydın,susam, kaymak, parlak,satılmış,mermiye,kadın, bu isimlerin hepsi tanidiklar vasıtası ile duydum bazılarını da birebir tanıdım
peki tavsiyeniz var mı ?Ananenizin ismiymiş isminiz.
Tanığa şahide ihtiyacınız yok.
Aynı ailede aynı isim olunca miras problemi vb şeylerde karışıklık olmaması için talep edip hemen değiştirebilirsiniz.
İsimlere gelince ben hiç birini beğenmedim
Bencede piraye. Begüm diyınce aklıma begü m begüm huu huu Ferhat güzelin sarkısı gelior guluyorum.
orta yaşa hangi isim gider ?Piraye farkli bi isim ve de güzel ama size hangisi gider bilemedim öykü begum bana hep gençlik yıllarına yakışır isimler gibi geliyor.
size özelden foto atarım peki bana isim bulur musunuz sonra ?Resmini de görseydim bakalım hangi isim tam uyardıbence öykü.
evet sitedeki bayanların birçoğu begümü begenmedi nilüferi düşünmemiştim aklımda kalsın...Ben Begüm ismini severi
Eda
Betül
Nilüfer
Aytül
Defne
Derin
Esin
Asya
Bak begen...
hiç düşünmedim olabilir defne-meltem-yasemin-nilüfer begendim bu isimleri...Yasemin neden olmaz?
Kuzu öykü diyince böyle düz saçlı kumral bi kız geliyo gözümün onune, begüm de dalgalı saçlı etine dolgun esmer bi kız gibisize özelden foto atarım peki bana isim bulur musunuz sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?