adımı değiştirmemiçin yardım

ismim hangisi olsun

• piraye

OY: 60 23,3%
  • begüm

OY: 47 18,3%
  • songül

OY: 2 0,8%
  • öykü

OY: 119 46,3%
  • özge

OY: 29 11,3%

• Ankete Katılan
    257
insanlarımız bunları düşünüp sorgulasa böyle şeyler olmaz birde şu var zamana ayak uydurmak bunlarda büyüklerimizin hatası....

Ananenizin ismiymiş isminiz.

Tanığa şahide ihtiyacınız yok.

Aynı ailede aynı isim olunca miras problemi vb şeylerde karışıklık olmaması için talep edip hemen değiştirebilirsiniz.

İsimlere gelince ben hiç birini beğenmedim

Arama motorunda isim analizi diye taratirsaniz daha çok secenek çıkar. Hakkınızda hayırlısı.

Son düzenleme:
Isim nasl deyistiriliyor ??? Hemn kayıt olayım diye yazmıstm bnde oýle

Hahaaa nasıl isimlermis Fındık bile fındık kadar kaldı yanlarında

Piraye farkli bi isim ve de güzel ama size hangisi gider bilemedim öykü begum bana hep gençlik yıllarına yakışır isimler gibi geliyor.

Bencede piraye. Begüm diyınce aklıma begü m begüm huu huu Ferhat güzelin sarkısı gelior guluyorum.

Ben Begüm ismini severi
Eda
Betül
Nilüfer
Aytül
Defne
Derin
Esin
Asya
Bak begen...

size özelden foto atarım peki bana isim bulur musunuz sonra ?
Kuzu öykü diyince böyle düz saçlı kumral bi kız geliyo gözümün onune, begüm de dalgalı saçlı etine dolgun esmer bi kız gibi songül bence boşver bide burcun ne canım, piraye hiç çanlanmadi gözümde, özge de incecik bi kız gibi bence begumle öykü güzel, esmer sen begüm kumsaldan öykü. Bide bizim komşunun kızı da adini değiştirdi, sıla yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…