- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
Anladım
Yani anne yada babasi vermesi gerekiyo dilekçeyi
okkalı piraye ya da okkalı öykü olsun o zamanBaşka alternatif yok mu yaf? Madem onca mahkeme olayı falan olacak okkalı bi isim olsun
Anladım
Yani anne yada babasi vermesi gerekiyo dilekçeyi
okkalı piraye ya da okkalı öykü olsun o zaman
Ya alakası yok, piraye sadece roman karakteri mi, romanlarda Ayşe de kullanılıyor o da koyulmasın o zaman. Nazımın nerede diye dalga geçeni ne duydum ne gördüm saçma sapan laflar sırf muhalefet olsun diye. Öykü çok genç kız ismi kaçmış, Begüm de öyle. Bence siz Piraye'den vazgeçmeyin daha romantik bir ad olabilir mi?evet işin bu kısmıda var canım kararsız kaldım peki tavsiye edibilecegin bir isim var mı
Şişe mi o nasil bi isim koymak mış hayret ettim
Heralde çocuk doğar doğmaz şişeyi mi gördü annesi nedir
Benim kuzenim de yaptı aynı şeyi.Erkek adı koymuşlar kıza.Evlenmeden hemen önce değiştirmişti.İyi gelir,sevmediğin ismi taşımanın anlamı yok,destekliyorum ben arkadaşı.Hahhaaa aynen öyleYani Fadime de bunlar gibi bi isim. Hem belli bi saatten sonra isim değişikliği de çok tuhaf yaa. Neyse konu sahibi, sana madem eşin de Piraye diyor, adını Piraye koy. . .
Teşekkür ederim canımreşit değil ise anne veya baba dan herhangi biri dava açabilir, dava açıldıktan sonra gerekçeniz ile beraber iki de şahit gerekli konu komşu akraba fark etmiyor nüfuste adı Fadime olan kişiyi Begüm diye tanıdık, biliyoruz demeleri yeterli oluyor, saygılar.
canım daha neler neler vardı aklıma onlar geldi şuan nimet diye erkek ismi bile duydum hatta kendini bile gördüm yani
Benim kuzenim de yaptı aynı şeyi.Erkek adı koymuşlar kıza.Evlenmeden hemen önce değiştirmişti.İyi gelir,sevmediğin ismi taşımanın anlamı yok,destekliyorum ben arkadaşı.
konuyu dağıtmak gibi olacak ama benimde karşılaştığımdan beri aklıma geldiğinde hala yok artık dediğim iki isim vardı
Bulunmaz Tiryaki ve Olgun Portakal
Teşekkür ederim canım
Hayır reşit değil henüz
Çok çok istiyoruz değiştirmeyi okulda kisaltma yapıyormuş arkadaşları çok üzülüyor bende üzülüyorum açıkçası kimliginde iki isim var biz ilk ismi kullanıyoruz sürekli oğlum ikinci ismini kullanmak istiyor sadece kimlikten ön adı sildirmek istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?