adımı değiştirmemiçin yardım

ismim hangisi olsun

• piraye

OY: 60 23,3%
  • begüm

OY: 47 18,3%
  • songül

OY: 2 0,8%
  • öykü

OY: 119 46,3%
  • özge

OY: 29 11,3%

• Ankete Katılan
    257
Lütfen bilenler bu konuda banada yardım etsin rica ediyorum
Oğlumun 2 ismi var kimlikte ön adı sildirmek zormudur
Beğenmiyor ön adını 2.sini kullanmak istiyoruz

yapacağınız şey dava açarken ilk ismi ile tanındığını, ikinci ismini kullanmadığını bu nedenle de sildirmek istediğinizi böylemeniz yeterli olacaktır, iki de şahit isterler muhakkak şahidin birisi aile dışından olmalı konu komşu iş arkadaşı vs. çok basit ve kolay bir işlem islında çocuğunuz daha fazla rahatsızlık yaşamadan bu sorunu ortadan kaldırın gerçi çocuklar çok acımasız oluyarlar bir süre daha devam ederler belki ama eninde sonunda onlarda alışacaklardır bu duruma, saygılar.

akıl akılıdan üstündür teşekkür ederim güzel fikirleriniz için...sağlıcakla kalın sevgiler....

Çok teşekkür ederim canım aynen gidip yapacağım işlemleri

Piraye deyince aklima terkedilen talihsiz kadin geliyor. Şans ve başarı getiren isimler düşünün. Internette taratirsaniz bu işin uzmanları var. Aslında isim kaderi belirleyen unsurlardan biridir, her harf bir enerji yayar. Her ozenilen isim o kişinin kaderini etkiler. Dikkatli ve uzman olan kişilerden destek alın.

önerebileceginiz siteler var mı peki *

Miyav_su güzel bence

ananane adı ben onu sevmem oda beni....

evet aynen 40 yaş üstü insanlar fıkra anlatıyorlar yoksa bu sen misin artık bıktım....
gerizekalı bizdekilerde tescilli ama ben demiyorum her hal ve hareketleri saçma sapan olmamaları gereken insanlar bomboş.ne kadar çok hakkına giriyolar haberleri yok yazık.ismini değiştirmeye kalkman bile onların üzerine bir yük hayatta başlarına bişi geldiğinde sorgulasınlar biz kimin kalbini kırdık diye.

Verdiğim linkte Fadik ismini düşünün. . Yanına kısa bir ilave isim alın. . Sadece fikir. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…