teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için yaşamayan bilmez insana sıkıntı veriyor...Yani tabi ki orası öyle. Ben kendi açımdan düşündüm, arkadaşın kararını verdiyse kimseye düşmez zaten gerisi. .
Lütfen bilenler bu konuda banada yardım etsin rica ediyorum
Oğlumun 2 ismi var kimlikte ön adı sildirmek zormudur
Beğenmiyor ön adını 2.sini kullanmak istiyoruz
teşekkür ederim canım fikrin için....Bence piraye koyma ya özge ve begümde güzel ama pirayeyi hiç sevmedim senin fikrin tabi
akıl akılıdan üstündür teşekkür ederim güzel fikirleriniz için...sağlıcakla kalın sevgiler....yapacağınız şey dava açarken ilk ismi ile tanındığını, ikinci ismini kullanmadığını bu nedenle de sildirmek istediğinizi böylemeniz yeterli olacaktır, iki de şahit isterler muhakkak şahidin birisi aile dışından olmalı konu komşu iş arkadaşı vs. çok basit ve kolay bir işlem islında çocuğunuz daha fazla rahatsızlık yaşamadan bu sorunu ortadan kaldırın gerçi çocuklar çok acımasız oluyarlar bir süre daha devam ederler belki ama eninde sonunda onlarda alışacaklardır bu duruma, saygılar.
Çok teşekkür ederim canım aynen gidip yapacağım işlemleriyapacağınız şey dava açarken ilk ismi ile tanındığını, ikinci ismini kullanmadığını bu nedenle de sildirmek istediğinizi böylemeniz yeterli olacaktır, iki de şahit isterler muhakkak şahidin birisi aile dışından olmalı konu komşu iş arkadaşı vs. çok basit ve kolay bir işlem islında çocuğunuz daha fazla rahatsızlık yaşamadan bu sorunu ortadan kaldırın gerçi çocuklar çok acımasız oluyarlar bir süre daha devam ederler belki ama eninde sonunda onlarda alışacaklardır bu duruma, saygılar.
teşekkürler canım...Piraye
hiç bu pencereden bakmamıştım sevgiyle kalın...çok güzel ifade etmişsiniz....Öykü,
Zira isminin bir öyküsü var artık.
Hayırlı olsun yeni ismin
önerebileceginiz siteler var mı peki *Piraye deyince aklima terkedilen talihsiz kadin geliyor. Şans ve başarı getiren isimler düşünün. Internette taratirsaniz bu işin uzmanları var. Aslında isim kaderi belirleyen unsurlardan biridir, her harf bir enerji yayar. Her ozenilen isim o kişinin kaderini etkiler. Dikkatli ve uzman olan kişilerden destek alın.
okkalı piraye ya da okkalı öykü olsun o zaman
Miyav_su güzel benceinşallah yanlış yerde açmamışdır konumu kızlar eger açtıysam konum ilgili bölüme taşınsın şimdi kızlar ben adımı sevmiyorum çünkü alay konusu olan bir ismim var çocukluğumdan beri hep degiştirmek istemiştim ailem izin vermedi bugün konuştum tamam artık degiştir dediler ve dava açmam gerekiyormuş bu işide çözerim fakat isim konusunda kararsız kaldım lütfen bana yardım edin kızlar...teşekkürler
ananane adı ben onu sevmem oda beni....Ya alakası yok, piraye sadece roman karakteri mi, romanlarda Ayşe de kullanılıyor o da koyulmasın o zaman. Nazımın nerede diye dalga geçeni ne duydum ne gördüm saçma sapan laflar sırf muhalefet olsun diye. Öykü çok genç kız ismi kaçmış, Begüm de öyle. Bence siz Piraye'den vazgeçmeyin daha romantik bir ad olabilir mi?
Gerçek adın mı diye sorsalar ne olmuş evet dersin bu kadar basit. Fadime anneanne babaanne adı mı?
gerizekalı bizdekilerde tescilli ama ben demiyorum her hal ve hareketleri saçma sapan olmamaları gereken insanlar bomboş.ne kadar çok hakkına giriyolar haberleri yok yazık.ismini değiştirmeye kalkman bile onların üzerine bir yük hayatta başlarına bişi geldiğinde sorgulasınlar biz kimin kalbini kırdık diye.evet aynen 40 yaş üstü insanlar fıkra anlatıyorlar yoksa bu sen misin artık bıktım....
Şaka bir yana, isim değiştirme davaları hemen sonuçlanıyor diye biliyorum. Ben Öykü oyladım ama mesajlarınızı okuyunca Piraye olarak değiştirseniz sizin içinize daha çok sinecek gibi geldi banayeğenim kedisine verdim bu ismi
teşekkürler canım...Şaka bir yana, isim değiştirme davaları hemen sonuçlanıyor diye biliyorum. Ben Öykü oyladım ama mesajlarınızı okuyunca Piraye olarak değiştirseniz sizin içinize daha çok sinecek gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?