adımı değiştirmemiçin yardım

ismim hangisi olsun

• piraye

OY: 60 23,3%
  • begüm

OY: 47 18,3%
  • songül

OY: 2 0,8%
  • öykü

OY: 119 46,3%
  • özge

OY: 29 11,3%

• Ankete Katılan
    257
fadime diye bir arkadaşım var hiç fena bir isimde değil ilk defa duyuyorum isminden utananı, şekilciliğin bir boyutu, daha neler göreceğiz bakalım hayret.

sizi tebrik ederim tekrardan evet dogru bildiniz ben çok yumuşak yüzlüyüm malesef artık insanlardan kendimi çektim...ve dediğiniz gibi sert olmam lazım....

kalbimden en çok gecen isimdir o ama kızım olursa onun mu olsun diye düşünüyorum arkadaşlarım hep piraye der hatta eşim anahtarlığına piraye diye yazdırdı....
iyi de hem en sevdiğiniz, hem zaten alıştığınız bir isimse daha fazla sorgulamak neden?

fadime diye bir arkadaşım var hiç fena bir isimde değil ilk defa duyuyorum isminden utananı, şekilciliğin bir boyutu, daha neler göreceğiz bakalım hayret.
pardon ama siz beni tanımıyorsunuz şekilci oldugumu nerden biliyorsunuz sizene benim konumdan

çok da iyi yapmış rabbim rahmet eylesin cennetinden bir bahçe versin babanıza ileri görüşlü bir insanmış...bencede degiştirmeyin...

ayyy sorma valla geçen seçimde sandıktaydım ne isimler duydum ne isimler şişe,gövercin,ğafur,tavus falan gidiyor bunlar şuan aklıma gelenler.

böyle düşünüyorsan cevap verme sana ne başka konulara bak sende
ne cevabı verdim fikrimi söyledim alakasız çıkış yapan sensin ben sana doğru olanı söylüyorum güzel insanların adını taşıyorsun, adından utanma , adını utandıracak birşey yapmadıktan sonra!! oky. gerisini sen bilirsin.

Yeri gelmişken, bende uzun süre ismimden hiç hazzetmedim, hatta özellikle dizi filmlerin genelinde ismime rastlarım ve bu çevremde hemen bir espiri konusu olur, bi ara ciddi ciddi dizileri dava etmeyi bilee düşünmedim değil
işin şakası bir yana insanın kendi ismine karşı antipati duyması inanılmaz zor bir durum, öyleki sizin adınızda başka biri ile karşılaştığınızda otomatik olarak karşınızdaki insandan hoşlanmıyorsunuz, siz nasıl mutlu olacaksanız, kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz o olsun ama yaşınıza uygun olan isimleri tercih etseniz sanki daha oturaklı olacak, Öykü ismi sanki daha yeni nesil bir isim, gerçi benim oyum begüm'den yana.

dava kalktı geçen sene bi tanıdığım dava ile değiştirecekti artık nüfusa gidip dilekçe ile değiştirilebiliyomuş dava parasını iade etmişlerdi.

başka yere git orada kavga et canınızı ne sıkıyorsa onunla konuşun
canımı sıkan sensin saçma sapan çıkış yaparak psikolojin bozuksa git isminle dalga geçenlere sar sende bana laf diyecegıne önce isminle dalga geçenlere agzının payını bildir canım tamam mı ?

ben adımı utandıracak birşey yapmadım nedeni söyledim ananem beni sevmez ve hep nefret etti çocuklugumdan beri anlıyor musun ben onun bir bardagını kırdıgım için dayak yedim dayılarımdan şuan bile laf sokar onu sevmiyorum adınıda taşımak istemiyorum birde böyle düşünün

canımı sıkan sensin saçma sapan çıkış yaparak psikolojin bozuksa git isminle dalga geçenlere sar sende bana laf diyecegıne önce isminle dalga geçenlere agzının payını bildir canım tamam mı ?
bildiriyorum ve artık yoruldum anlıyor musun bana şekilci dedin ben şekilci bir insan degilim

dava kalktı geçen sene bi tanıdığım dava ile değiştirecekti artık nüfusa gidip dilekçe ile değiştirilebiliyomuş dava parasını iade etmişlerdi.
Merak ettim nasıl yapılıyor aciklarmisiniz
Oğlumun ismini değiştirmek istiyorum dedesi koymuştu oğlum hiç sevmiyor yaşlı ismi diye

zaten bende çok yeni nesil bir isim olarak buldum sonradan begüm songül özge bir arkadas meltem dedi birisi deniz onlarda aklımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…