Bence seçenekleri arttırın ya.kararsızlık canım o yüzden
Merak ettim nasıl yapılıyor aciklarmisiniz
Oğlumun ismini değiştirmek istiyorum dedesi koymuştu oğlum hiç sevmiyor yaşlı ismi diye
Şişe mi o nasil bi isim koymak mış hayret ettimayyy sorma valla geçen seçimde sandıktaydım ne isimler duydum ne isimler şişe,gövercin,ğafur,tavus falan gidiyor bunlar şuan aklıma gelenler.
yaşıma da uygun istiyorumBence seçenekleri arttırın ya.
Süs, zinet demekmiş. Hem manası güzel olsun, hem kulağa hoş gelsin.
gerçekten mi sevindim o zaman vakit ve avukat masrafım olmıyacak teşekkürler....önce adliyeye gidip dilekçe verdi geçen senenin başlarında dava için tanık ve neden istediler ama avukat tutamadığı için biraz ertelendi davası
davanın görüleceği aydan 1 ay önce yasa değişmiş, ilde bulunan nüfus müdürlüğüne dilekçe ile başvurdu değiştirdiler o dava için de verdiği para geri ödendi
Çok teşekkür ederim canımönce adliyeye gidip dilekçe verdi geçen senenin başlarında dava için tanık ve neden istediler ama avukat tutamadığı için biraz ertelendi davası
davanın görüleceği aydan 1 ay önce yasa değişmiş, ilde bulunan nüfus müdürlüğüne dilekçe ile başvurdu değiştirdiler o dava için de verdiği para geri ödendi
gerçekten mi sevindim o zaman vakit ve avukat masrafım olmıyacak teşekkürler....
birisi ablamın ismi birsi yegenim ismi...ben eskicilerdenim.
favorim zeynep ve zehra.
Çok teşekkür ederim canım
Anne mi veriyo dilekçeyi yoksa babami onuda bi aciklarsan sevinirim
Anladımvalla o reşitti kendi verdi dilekçeyi :)
Kac kere yazdı okumadınız sanırım Fadime imişismin ne kardeş ya inekmi keçimi ne olabilirki yani bukadar dalga olacak
evet 14 sayfayı okumadım başına yazabilirdi...Kac kere yazdı okumadınız sanırım Fadime imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?