adımı değiştirmemiçin yardım

ismim hangisi olsun

• piraye

OY: 60 23,3%
  • begüm

OY: 47 18,3%
  • songül

OY: 2 0,8%
  • öykü

OY: 119 46,3%
  • özge

OY: 29 11,3%

• Ankete Katılan
    257
Merak ettim nasıl yapılıyor aciklarmisiniz
Oğlumun ismini değiştirmek istiyorum dedesi koymuştu oğlum hiç sevmiyor yaşlı ismi diye

önce adliyeye gidip dilekçe verdi geçen senenin başlarında dava için tanık ve neden istediler ama avukat tutamadığı için biraz ertelendi davası
davanın görüleceği aydan 1 ay önce yasa değişmiş, ilde bulunan nüfus müdürlüğüne dilekçe ile başvurdu değiştirdiler o dava için de verdiği para geri ödendi

ayyy sorma valla geçen seçimde sandıktaydım ne isimler duydum ne isimler şişe,gövercin,ğafur,tavus falan gidiyor bunlar şuan aklıma gelenler.
Şişe mi o nasil bi isim koymak mış hayret ettim

Heralde çocuk doğar doğmaz şişeyi mi gördü annesi nedir

gerçekten mi sevindim o zaman vakit ve avukat masrafım olmıyacak teşekkürler....

fadime yi fatma yapsanız mesela dicem ama onu da fadik diye kısaltır bizim milletimiz, en iyisi tamamen değiştirmek gerkeçten...

Çok teşekkür ederim canım
Anne mi veriyo dilekçeyi yoksa babami onuda bi aciklarsan sevinirim

gerçekten mi sevindim o zaman vakit ve avukat masrafım olmıyacak teşekkürler....

önce nüfusla görüşün derim bu arada öykü en iyisi ona verdim oyumu
piraye ben çok severim ama roman kahramanı gibi ısınamadım :) belki de kitabın etkisi

Ne bileyim ya hiçbiri sanki. Gerçek isminizi merak ettim

Keske değiştirmeniz isminizi, Fadik olarak kullansaniz. Belki bu şekilde de değiştirebilirsiniz. Isminizi illa baska isimle değiştirecekseniz şans ve Vasıf içeren harflerden mesela A E gibi harfler ile başlayıp uyumlu sessiz harfleri olan isimler seçin. Örnek Ayça gibi. Anlamı güzel ve şans başarı getiren a harfi 2 tane,

Belli yasa gelmiş insanda kendi uyrukundayken Patadanak isim deistirmek zor alışmak açısından ama Fadik olarak düşünün derim. Enadından insanlarda öykü piraye diye pat degisince garip olgu yaratmaz

Songül berbat ya değiştirme daha iyi. Piraye olsun, yeni doğmuş bebeğe verme o adı hem herkes seni öyle çağırıyormuş. Öykü de çok klişe ama Piraye öyle mi..

Başka alternatif yok mu yaf? Madem onca mahkeme olayı falan olacak okkalı bi isim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…