- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
-
Sen digerlerinin yaninda kendini eksik hissediyorsun.
Banada olur bazen o, mesela evde bayila bayila giydigim bi elbiseyi dugun salonuna gittigimde acayip cirkin bulurum.
Hic kalkmak istemem.
Otururum oyle.
Bence illada oz guven degil, bazi faktorlerde etkiliyor oz guveni.
sevdigim bi elbiseyle yuruyusum, hic hoslanmadigim bi elbiseyle yuruyusume fark atiyor.
omuzlarimi egerim, kimsenin dikkatini cekmiyim diye, cok sacma ama yaparim.
Ben dedgim dedik oz guveni asiri olan bi kziim, ama bazende farkli olyor bu.
eminimki sen kendine bakarsan bu oz guvenin duzelir.
Alis veris yap aklinda kalan o elbiseyi git al giyin, tak takistir.
illa goruntu degil ama benim icin bu oz guvenime olumlu yansirdi.
Guzel giyin derken markalardan bahsetmiyorum.
Ben pazardanda giyerim egerki kendime yakistirdiysam.
Anne tarafı ile görüşmüyorum zaten annemle hafta da bi ki telefonla konuşursak o 1 senedir yüzyüze gelmedik hiç buluşmadım gitmedim. İçimde zaten ona karşı anne sevgisi yok maalesef sadece dışardan bi abla ve ben ona sadece anne diyorum onun gibi. Kalbim körleşmiş gibi.arkanda sana destek bir ailen olmamış her şeyle tek başına baş etmişsin hep bir zorluk ve mücadele içinde geçmiş hayatın tabii ki bu psikolojik olarak seni zorlamış. Özgüvensizlik de denebilir farklı bir şey de bir uzmandan yardım alman gerek yanlız. ve seni üzen o ortamlardan mümkün oldukça uzak durman.
Kilon eğer fazlaysa bilmiyorum ama Kombu çayını tavsiye ederim tarifini de istersen veririm bende kullanıcam çünkü :) hem her hastalığa iyi geliyor hemde kilo kaybına :)Boyun kılon gayet güzel benim gibi 182 kocanın yanında 155 boyla degılsın kılomu söylemiyim diyete başlıcam
Sevgilinin aklına sokma öyle şeyler kendinide rahat bırak bukadar sıkboğaz etme yav.
Boy takıntısı bende de var ne yazıkki.
Lisedeyken başladı bu takıntı.
Benimde boyum 1.60 ama arkadaşlarımın çoğu uzundu benden.
Sınıftan erkek arkadaşlarım şaka yapıyoruz deyip takılırlardı bana.
O günlerden takıntı olarak kaldı bende.
Atamıyorum bu durumu üzerimden. Hep topuklu giymek istiyorum, düz tabanda kendime güvenim kalmıyor.
Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden.
Bazen içten içe uzun boylu kızları kıskandığım bile oluyor
Sırf bu yüzden psikoloğa gitmeyi düşünüp sonra vazgeçmişliğim oldu.
Yanıma kim gelse boyumuzu ölçüyorum gözlerimle
Tuhaf ve komik bir durum belki ama elimde değil napayım
Sevgilimde daha önceleri bi kaç defa bu konuyla alakalı takılmıştı bana. Uçurum yok aramızda ama ister istemez kafama takıyorum işte
Bende öyleyim illa marka giymem giderim bi butikten falan alırım ki oradakiler çok çok hoşuma gider, kuzenimin bir dolabı vaar elbise dolu iki tane butik açılır onun elbiseleriyle benim küçük bir dolaba bile sığar, anneannmden kaçarken sadece 2 pantolon bi t-shirt almıştım sonrada doğru düzgün birşey almadım kendime hiç hep çalışıyordum okul masrafım fln var üniversiteye gidicem ameliyat olucam derkn çaba harcadm hep ki inanın ruhen kendimi bayaa yaşlı hissediyorum.
Normalde özgüvenim yüksektir. Ukala değilimdir ama duruşumdan bile anlar çevremdeki insanlar.Heh aynen böyle işte bende öyle yapıyorum banada arada takıldığı oluyor işte kaldırım sistemi mi yapsak falan sana diye ama zaten kompleksim var üstüne oda ekleniyor kendimi batırıyorum dibe. Gözlerle ölçmeler bakmalar falan bende böyleyim işte
kendine güvenmeyene kimse güvenmez kendini beğenmeyeni kimse beğenmez yani diyeceğim şu ki erkek arkadaşın birincide ağlar ikincide saçmala der üçüncüde ehhh hadi sana güle güle der. böyle davranmaman gerekiyor böyle hissedersen bile ona bunu söylememelisin bence. boy pos önemli değil o insan seni seçmiş beğenmiş sevmiş ki seninle evlenmek istiyor. böyle yaparak ilişkinizi mahvetme bence. eğer böyle hissediyorsanda daha bakımlı ol insanı motive eder topuklu giy ayağına düz topukla yürüyemiyorsan dolgu topuk al sen herhalinle güzelsindir ama bakımlı olmak şık olmak özgüveni tazeler. durumuna ağlama hiç bir zaman durumu nasıl düzeltebilirim diye çare ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?