Adını siz koyun artık

ya dünyada ne dertler var be kızım, taka taka bunu mu taktın? boşver. giderse kendi kaybeder. benim de boyum 1.47 ama eşim 1.87 :) benim oldu herkes de baka kaldı :) nolmuş yani. kendine güven. boşver. hem biliyo musun uzun kızlardan gerçekten haz etmiyorlar :) *söz meclisten dışarı*

Sanmam güzellik yıllar geçtikçe indanoğlunda artan birşey değildi. Fiziki boy kilo irilik falan olsa anlarım. Ama yüz güzelliği. Bazı ülkeler var mesela hala medeniyetten çok uzak ama kadınları çok güzel.
Bence hürremin güzelliği değildi Süleymanı etkileyen. Şahsen ben bile daha güzelim. Bak dip boyam gelmiş kaç hafta oldu kuaför yok Kaş bıyık olayına girmedim

Bence hürremin kendine güveni etkiledi süleyman ı. Konu sahibinin en çok ihtiyacı olan şey. Aslında buna bile gerek yok zaten nişanlısı onu çok seviyor. Ve zaten kendisi güzelmiş

Canim benimmm o kadar tatlisinki bagrima basasim geldi seni ya yerimm
bence boylarinizda aman aman uçurum yok hatta bence cok tatli duruyosunuzdur eminim... boyunda cok kisa degil ayni boydayiz, topuklu giyersin olmadi bi 10cm daha uzatirsin kendini nolcak tek derdimiz bu olsun
zaten sevgilinde cok tatli davranmis, afferim tuttum yani
Hiiiic moralini bozma sen icinin guzelligi disina da vurmustur eminim ve o gördüğün kizlarada taş cikariyosundur sen üzme tatli canini umarım bundan sonraki hayatin yaşadıklarını sana unutturur, kaybettigin zamanları telafi ettirir

Korkuların yersiz. 3 senedir yanında olan bir adamdan bahsediyorsun. Hem uzun boylu olup minyon kızlardan hoşlanan o kadar çok erkek var ki. Böyle evli çiftler de çok. Hatta bence orta boylu erkekler genelde mümkün olduğu kadar uzun bayanları tercih ederken, uzun olanlar ise daha çok ufak tefeklere ilgi duyuyorlar.
İnşallah kendi kurduğun yuvanda çok mutlu olursun.

öyle tabi ki de ama zaten o kendinde olan birşey değil her ne kadar güzelde olsa bilinç altına o ezilmişlik işlenmiş o yüzden bunu yenmesi çok zor mutlaka profesyonel bir destek almalı yoksa böyle ömür boyu kendini ezer, evet başkaları onu ezmiş ama oda kendini ezmiş, yaşadıkları kolay değil etkilenmesi normal , güçlü bir psikoloji lazım, ama böyle devam etmez konu sahibi , çevrendekileri de sıkarsın bi müddet sonra hatta erkek arkadaşın içinde sıkıcı bir durum bu erkekler kendine güven duyan ayakları yere sağlam basan bir kızla birlikte olmak ister en önemlisi güven... onu da bıktırırsın öyle hiç boştan sebeblerle ağlama boyun da ne varki bende 1 60 ım Allaha şükür ediyorum ki normal boyum yıldız Tilbe misali, kaşımın gözümün güzelliği için bile Allaha şükrüm bitmez varsın Hülya avşar kadar güzel olmayım

Çok teşekkür ederim kızlar gerçekten her birinize ayrı ayrı bu söyledikleriniz bile beni ayakta tutmaya yetti. Erkek arkadaşımda der ben seni güçlü olduğum çok seviyorum dik ayakta durabiliyorsun yılmıyorsun der de işte izguben 'in dediği gibi zamanında ezilmek ve onunla beraber kendimi ezmekten kaynaklı bunlar sanırım. Ama desteğiniz için çok çok çok minnettarım size. Bundan sonra bende kendimden daha emin adımlar atıcam şu dolgu topuk olayınada girmem lazım en acilinden !! :))

Resim sana aitse hoş kızsın.bana sorun boy meselesi gelmedi.sorun derinlerde bence. Anne babanın ayrılması,ilgisizliği ayrıca dedenin evini benimseyememişsin.kaybetme korkusu yaşıyorsun.sorun boy olmasa da sen bişeye takardın gibime geliyor. Bence bir uzmandan yardım almalısın

boyun 160
kilon 50
çevrende herkes senin güzel olduğunu düşünüyormuş işte.

sorun boy değil bence. sahip olduğunuz, size değer veren tek insan O ve O'nun da böyle boya posa kanıp gitmesinden korkuyorsunuz, çok haklısınız. bu anlattıklarınızın yarısı bile gerçekse yine de gayet iyi durumda psikolojiniz ve bence bu kadar gençken daha yolun başında iken ve her şeyin bu kadar da farkındayken bir psikologdan yardım alın, o annenizin-babanızın saramadığı yaraların yerini göstersin size, erkek arkadaşınızla beraber sararsınız yaraları.

Allah güzel yazılar yazsın bundan sonra.

Evet resimdeki benim :) yarısı değil komple hepsi gerçek daha da niceleri var paylaşmadığımda onlar artık ince detaylar diye yazmadım. Bir keresinde gittim fakat bana direk ilaç verdiler bende istemedim ben konuşarak tedavi olmak istiyorum yani içimdekileri paylaşmak. Her düştüğümde kendim kalktım bu bir yandan iyi ama çöktüm resmen dıştan 21 ama içten 70 yaş ruhundayım.

Cnm cok uzuldum yasadiklarina..icten bi insansin da cok belli anlatm tarzindan...ve resimdeki sensen eger bence cok gizel bi kIzsIn..arkadaslara katIliyorum yasadiklarin senin ozguvenini kIrmIs..eger ilacla tedavi istemiyosan psikologa gitmelisin..

ya boy için ne diye komplekse giresin birde 160 cm mişsin bir de platform patlattın mı oldun mu 170 sırıtmazsın çözümsüz bir dert değil..

Maalesef yerlesmis bi ozguven problemin var, cocukluktan kaynakli uzman tedavisi lazim baska yolu yok yani

bence boşa takıntı yapıyorsunuz, 1.60 ile 1.85 kötü durmuyor ve tam tersi bence çok tatlı duruyor, benim arkadaşımın sevgiliside 1.85,karşıdan güzel duruyorlar,

1.60 kısa olmamakla beraber erkekler minyon hanımları daha çekici buluyorlarmış, bilin istedim.
ama yaşadıklarınız çocukluk travması keşke bir uzmanla görüşseniz

avatarindaki kiz sen misin??? kuzuuum sen kendine hakaret hakkini kimden aliyorsun???
çiti piti seker lokum gibi bir kizsin! bu çocuk kompleksli degil, olmadigi içinde senin yaninda!
sakin sende komplekse girme!!! kimseden hiç bir eksigin yok...
ayrica standart bir boyun var, bu boydakiler minyon olur, her zaman genç gösterir... bunu avantaja çevir.
bir daha böyle moralini ve kendine olan özgüvenini kaybettirecek seylerde dûsûnme!!!

Valla benim eşim de benden uzun topuklu giyiyordum sevgiliyken..Sonra evlenince hamilelikte mecbur düz giydim baktim gayet rahat boy farkı da problem olmadi benim için çünkü o beni seviyor ve ben kendimi öyle bir hissettiriyorumki ona,ben değil o beni kaybederse yıkılır kivama getiriyorum.Kendi kendinizi asaglamayin lütfen sonra aklinda kalir,kendini yüksek te görür.Benim eşim çok yakışıklı ilk basta baktım egosu tavan bi indirdim aşa şimdi bana hep sorar beni begeniyormusun diye....

mazin güzel anılardan oluşmayabilir ama önemli olan şu an ve şu an bence çok şanslısın. sen ağlıyorsun ve sevgilin de senin için ağlıyor. kendini sakın eksik görme, ve bunu erkek arkadaşına yansıtma, erkekler özgüvenli kadınları sever. kendini sev ve sevgilinin kıymetini bil. sadakatli erkek zor bulunur oldu =)

Çok teşekkür ederim tatlımm :)) evet değil Allah'tan tam aksine hepte benim yanımdadır iyiliğimi en iyi düzeyde olmamı ister hep destekler beni. Çok şükür ki bu kadar şeye rağmen o hayatımda ve Allah beni bu şekilde ödüllendirdi :) Evet hep 15 - 16 sanıyorlar beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…