- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
-
eğlendim.
Sanmam güzellik yıllar geçtikçe indanoğlunda artan birşey değildi. Fiziki boy kilo irilik falan olsa anlarım. Ama yüz güzelliği. Bazı ülkeler var mesela hala medeniyetten çok uzak ama kadınları çok güzel.aynen bizde sınıfta dalgasını geçmiştik ama hocamız bize birde ozmanların çağında düşünün dedi ozaman hak verdik birde kanuni ile arasındaki aşkın hürremin bişeyler yaptıgına dairde söylentiler varmış büyü vs. koskoca padişahın hürremin o kadar agzının içine bakması bana da tuhaf geliyor :)
Korkuların yersiz. 3 senedir yanında olan bir adamdan bahsediyorsun. Hem uzun boylu olup minyon kızlardan hoşlanan o kadar çok erkek var ki. Böyle evli çiftler de çok. Hatta bence orta boylu erkekler genelde mümkün olduğu kadar uzun bayanları tercih ederken, uzun olanlar ise daha çok ufak tefeklere ilgi duyuyorlar.Kızlar 21 yaşındayım . Benim şimdi bir sorunum var ama nasıl ifade eetsem. Şöyle diyelim annem babam ayrı 15 senedir ve ben hep babaanne ve dede ile büyüdüm tabii birde aynı evde bulunan kuzen. O da kız. Ben göçmen kuşlar gibi bi oraya bi oraya savruldum durdum. 11 yaşına kadar annemi görmedim 10 sene alt katımda oturduğum halde babamla hiç konuşmadık taa ki bu seneye kadar çokk şükür 1 senedir iyiyiz. Biraz yabancı karşılıyorum bu durumu ama şuan iyi. İlkokuldaykende arkadaşlarım annem babam ayrı diye hep beni dışlarlardı. Anneannemle kalmak zorunda kaldım bir dönem rada da hep ezildim. Sabah 10'dan gece 12'ye kadar hep temizlik yapıyordum ve bu her gün böyleydi geleni ağırla gideni yolcu et akşam yemeği akşama misafir gelsin yine aynı ama yemin ederim hergün aynı şey vardı. Ve ben daha 14 yaşındaydım hayatımın en berbat 3 senesini yaşadım orada. 5 senedir sürekli olarak çalışıyorum ve 2 işte birden çalıştım hep bi koşuşturmaca masraf çıkartma, ekmek parası yani. Hep birşeylere yetişmek zorunda kaldığım için ne gezebildim, ne giyinebildim ne de kendime baktım. Hep bi fedakarlık hep bi burukluk daha doğrusu EZİKLİK. Bu bu sene daha çok artmaya başladı. Ben normalde çok girişken, konuşkan ve güleç biriyimdir. Çekingenim ama bi mülakat vs olsun kendimi gösteririm ağzımda iyi laf yapar. Her neyse soruna geleyim 3 senelik bi beraberliğim eski konularımdan bilirsiniz evliliği falan düşünüyoruz askerede gitti geldi çok şükür. Boyum 1.60 civarında kilom 50 çevremdeki herkes gerçekten güzel olduğumu söyler. Erkek arkadaşım 1.85 boyunda kilosunu boyu da kaldırır bir vaziyette fakat benim sorunum yanında kötü durduğumu düşünüyorum önceden böyle değildim kendime güveniyordum fakat şimdi iyice içime kapandım. En basiti Pazar günü otobüste yanımızdan iki kız geçti boyları uzun güzel kızlardı suratım asıldı erkek arkadaşımla onlaarı yanyana görünce kötü oldum erkek arkadaşım soruyor noldu diyor bende birşey yok diye direttim 1, 2 derken bende çıkarttım ağzımdan baklayı dedim böyle böyle. Saçamalama sen güzelsin ben seni seviyorum elimi tuttu geldimi kendine güvenin dedi hayır dedim. Bilmiyorum bir kere daha böyle oldu ağladım ben seni kaybetmekten korkuyorum dedim, bu sefer o da başladı ağladı saçmalama bende seni kaybetmekten korkuyorm fln diye. Yani ne kadar öyle de olsa ben kendimi kötü hissediyorum. Giyiniş olarak ne bileyim boy olarak nasıl yapabilirim bunu nasıl yenerim ? Bir akıl verin
öyle tabi ki de ama zaten o kendinde olan birşey değil her ne kadar güzelde olsa bilinç altına o ezilmişlik işlenmiş o yüzden bunu yenmesi çok zor mutlaka profesyonel bir destek almalı yoksa böyle ömür boyu kendini ezer, evet başkaları onu ezmiş ama oda kendini ezmiş, yaşadıkları kolay değil etkilenmesi normal , güçlü bir psikoloji lazım, ama böyle devam etmez konu sahibi , çevrendekileri de sıkarsın bi müddet sonra hatta erkek arkadaşın içinde sıkıcı bir durum bu erkekler kendine güven duyan ayakları yere sağlam basan bir kızla birlikte olmak ister en önemlisi güven... onu da bıktırırsın öyle hiç boştan sebeblerle ağlama boyun da ne varki bende 1 60 ım Allaha şükür ediyorum ki normal boyum yıldız Tilbe misali, kaşımın gözümün güzelliği için bile Allaha şükrüm bitmez varsın Hülya avşar kadar güzel olmayımSanmam güzellik yıllar geçtikçe indanoğlunda artan birşey değildi. Fiziki boy kilo irilik falan olsa anlarım. Ama yüz güzelliği. Bazı ülkeler var mesela hala medeniyetten çok uzak ama kadınları çok güzel.
Bence hürremin güzelliği değildi Süleymanı etkileyen. Şahsen ben bile daha güzelim. Bak dip boyam gelmiş kaç hafta oldu kuaför yok Kaş bıyık olayına girmedim
Bence hürremin kendine güveni etkiledi süleyman ı. Konu sahibinin en çok ihtiyacı olan şey. Aslında buna bile gerek yok zaten nişanlısı onu çok seviyor. Ve zaten kendisi güzelmiş
boyun 160Kızlar 21 yaşındayım . Benim şimdi bir sorunum var ama nasıl ifade eetsem. Şöyle diyelim annem babam ayrı 15 senedir ve ben hep babaanne ve dede ile büyüdüm tabii birde aynı evde bulunan kuzen. O da kız. Ben göçmen kuşlar gibi bi oraya bi oraya savruldum durdum. 11 yaşına kadar annemi görmedim 10 sene alt katımda oturduğum halde babamla hiç konuşmadık taa ki bu seneye kadar çokk şükür 1 senedir iyiyiz. Biraz yabancı karşılıyorum bu durumu ama şuan iyi. İlkokuldaykende arkadaşlarım annem babam ayrı diye hep beni dışlarlardı. Anneannemle kalmak zorunda kaldım bir dönem rada da hep ezildim. Sabah 10'dan gece 12'ye kadar hep temizlik yapıyordum ve bu her gün böyleydi geleni ağırla gideni yolcu et akşam yemeği akşama misafir gelsin yine aynı ama yemin ederim hergün aynı şey vardı. Ve ben daha 14 yaşındaydım hayatımın en berbat 3 senesini yaşadım orada. 5 senedir sürekli olarak çalışıyorum ve 2 işte birden çalıştım hep bi koşuşturmaca masraf çıkartma, ekmek parası yani. Hep birşeylere yetişmek zorunda kaldığım için ne gezebildim, ne giyinebildim ne de kendime baktım. Hep bi fedakarlık hep bi burukluk daha doğrusu EZİKLİK. Bu bu sene daha çok artmaya başladı. Ben normalde çok girişken, konuşkan ve güleç biriyimdir. Çekingenim ama bi mülakat vs olsun kendimi gösteririm ağzımda iyi laf yapar. Her neyse soruna geleyim 3 senelik bi beraberliğim eski konularımdan bilirsiniz evliliği falan düşünüyoruz askerede gitti geldi çok şükür. Boyum 1.60 civarında kilom 50 çevremdeki herkes gerçekten güzel olduğumu söyler. Erkek arkadaşım 1.85 boyunda kilosunu boyu da kaldırır bir vaziyette fakat benim sorunum yanında kötü durduğumu düşünüyorum önceden böyle değildim kendime güveniyordum fakat şimdi iyice içime kapandım. En basiti Pazar günü otobüste yanımızdan iki kız geçti boyları uzun güzel kızlardı suratım asıldı erkek arkadaşımla onlaarı yanyana görünce kötü oldum erkek arkadaşım soruyor noldu diyor bende birşey yok diye direttim 1, 2 derken bende çıkarttım ağzımdan baklayı dedim böyle böyle. Saçamalama sen güzelsin ben seni seviyorum elimi tuttu geldimi kendine güvenin dedi hayır dedim. Bilmiyorum bir kere daha böyle oldu ağladım ben seni kaybetmekten korkuyorum dedim, bu sefer o da başladı ağladı saçmalama bende seni kaybetmekten korkuyorm fln diye. Yani ne kadar öyle de olsa ben kendimi kötü hissediyorum. Giyiniş olarak ne bileyim boy olarak nasıl yapabilirim bunu nasıl yenerim ? Bir akıl verin
ya boy için ne diye komplekse giresin birde 160 cm mişsin bir de platform patlattın mı oldun mu 170 sırıtmazsın çözümsüz bir dert değil..Kızlar 21 yaşındayım . Benim şimdi bir sorunum var ama nasıl ifade eetsem. Şöyle diyelim annem babam ayrı 15 senedir ve ben hep babaanne ve dede ile büyüdüm tabii birde aynı evde bulunan kuzen. O da kız. Ben göçmen kuşlar gibi bi oraya bi oraya savruldum durdum. 11 yaşına kadar annemi görmedim 10 sene alt katımda oturduğum halde babamla hiç konuşmadık taa ki bu seneye kadar çokk şükür 1 senedir iyiyiz. Biraz yabancı karşılıyorum bu durumu ama şuan iyi. İlkokuldaykende arkadaşlarım annem babam ayrı diye hep beni dışlarlardı. Anneannemle kalmak zorunda kaldım bir dönem rada da hep ezildim. Sabah 10'dan gece 12'ye kadar hep temizlik yapıyordum ve bu her gün böyleydi geleni ağırla gideni yolcu et akşam yemeği akşama misafir gelsin yine aynı ama yemin ederim hergün aynı şey vardı. Ve ben daha 14 yaşındaydım hayatımın en berbat 3 senesini yaşadım orada. 5 senedir sürekli olarak çalışıyorum ve 2 işte birden çalıştım hep bi koşuşturmaca masraf çıkartma, ekmek parası yani. Hep birşeylere yetişmek zorunda kaldığım için ne gezebildim, ne giyinebildim ne de kendime baktım. Hep bi fedakarlık hep bi burukluk daha doğrusu EZİKLİK. Bu bu sene daha çok artmaya başladı. Ben normalde çok girişken, konuşkan ve güleç biriyimdir. Çekingenim ama bi mülakat vs olsun kendimi gösteririm ağzımda iyi laf yapar. Her neyse soruna geleyim 3 senelik bi beraberliğim eski konularımdan bilirsiniz evliliği falan düşünüyoruz askerede gitti geldi çok şükür. Boyum 1.60 civarında kilom 50 çevremdeki herkes gerçekten güzel olduğumu söyler. Erkek arkadaşım 1.85 boyunda kilosunu boyu da kaldırır bir vaziyette fakat benim sorunum yanında kötü durduğumu düşünüyorum önceden böyle değildim kendime güveniyordum fakat şimdi iyice içime kapandım. En basiti Pazar günü otobüste yanımızdan iki kız geçti boyları uzun güzel kızlardı suratım asıldı erkek arkadaşımla onlaarı yanyana görünce kötü oldum erkek arkadaşım soruyor noldu diyor bende birşey yok diye direttim 1, 2 derken bende çıkarttım ağzımdan baklayı dedim böyle böyle. Saçamalama sen güzelsin ben seni seviyorum elimi tuttu geldimi kendine güvenin dedi hayır dedim. Bilmiyorum bir kere daha böyle oldu ağladım ben seni kaybetmekten korkuyorum dedim, bu sefer o da başladı ağladı saçmalama bende seni kaybetmekten korkuyorm fln diye. Yani ne kadar öyle de olsa ben kendimi kötü hissediyorum. Giyiniş olarak ne bileyim boy olarak nasıl yapabilirim bunu nasıl yenerim ? Bir akıl verin
Kızlar 21 yaşındayım . Benim şimdi bir sorunum var ama nasıl ifade eetsem. Şöyle diyelim annem babam ayrı 15 senedir ve ben hep babaanne ve dede ile büyüdüm tabii birde aynı evde bulunan kuzen. O da kız. Ben göçmen kuşlar gibi bi oraya bi oraya savruldum durdum. 11 yaşına kadar annemi görmedim 10 sene alt katımda oturduğum halde babamla hiç konuşmadık taa ki bu seneye kadar çokk şükür 1 senedir iyiyiz. Biraz yabancı karşılıyorum bu durumu ama şuan iyi. İlkokuldaykende arkadaşlarım annem babam ayrı diye hep beni dışlarlardı. Anneannemle kalmak zorunda kaldım bir dönem rada da hep ezildim. Sabah 10'dan gece 12'ye kadar hep temizlik yapıyordum ve bu her gün böyleydi geleni ağırla gideni yolcu et akşam yemeği akşama misafir gelsin yine aynı ama yemin ederim hergün aynı şey vardı. Ve ben daha 14 yaşındaydım hayatımın en berbat 3 senesini yaşadım orada. 5 senedir sürekli olarak çalışıyorum ve 2 işte birden çalıştım hep bi koşuşturmaca masraf çıkartma, ekmek parası yani. Hep birşeylere yetişmek zorunda kaldığım için ne gezebildim, ne giyinebildim ne de kendime baktım. Hep bi fedakarlık hep bi burukluk daha doğrusu EZİKLİK. Bu bu sene daha çok artmaya başladı. Ben normalde çok girişken, konuşkan ve güleç biriyimdir. Çekingenim ama bi mülakat vs olsun kendimi gösteririm ağzımda iyi laf yapar. Her neyse soruna geleyim 3 senelik bi beraberliğim eski konularımdan bilirsiniz evliliği falan düşünüyoruz askerede gitti geldi çok şükür. Boyum 1.60 civarında kilom 50 çevremdeki herkes gerçekten güzel olduğumu söyler. Erkek arkadaşım 1.85 boyunda kilosunu boyu da kaldırır bir vaziyette fakat benim sorunum yanında kötü durduğumu düşünüyorum önceden böyle değildim kendime güveniyordum fakat şimdi iyice içime kapandım. En basiti Pazar günü otobüste yanımızdan iki kız geçti boyları uzun güzel kızlardı suratım asıldı erkek arkadaşımla onlaarı yanyana görünce kötü oldum erkek arkadaşım soruyor noldu diyor bende birşey yok diye direttim 1, 2 derken bende çıkarttım ağzımdan baklayı dedim böyle böyle. Saçamalama sen güzelsin ben seni seviyorum elimi tuttu geldimi kendine güvenin dedi hayır dedim. Bilmiyorum bir kere daha böyle oldu ağladım ben seni kaybetmekten korkuyorum dedim, bu sefer o da başladı ağladı saçmalama bende seni kaybetmekten korkuyorm fln diye. Yani ne kadar öyle de olsa ben kendimi kötü hissediyorum. Giyiniş olarak ne bileyim boy olarak nasıl yapabilirim bunu nasıl yenerim ? Bir akıl verin
Çok teşekkür ederim tatlımm :)) evet değil Allah'tan tam aksine hepte benim yanımdadır iyiliğimi en iyi düzeyde olmamı ister hep destekler beni. Çok şükür ki bu kadar şeye rağmen o hayatımda ve Allah beni bu şekilde ödüllendirdi :) Evet hep 15 - 16 sanıyorlar beni :)avatarindaki kiz sen misin??? kuzuuum sen kendine hakaret hakkini kimden aliyorsun???
çiti piti seker lokum gibi bir kizsin! bu çocuk kompleksli degil, olmadigi içinde senin yaninda!
sakin sende komplekse girme!!! kimseden hiç bir eksigin yok...
ayrica standart bir boyun var, bu boydakiler minyon olur, her zaman genç gösterir... bunu avantaja çevir.
bir daha böyle moralini ve kendine olan özgüvenini kaybettirecek seylerde dûsûnme!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?