- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
Kızlar 21 yaşındayım . Benim şimdi bir sorunum var ama nasıl ifade eetsem. Şöyle diyelim annem babam ayrı 15 senedir ve ben hep babaanne ve dede ile büyüdüm tabii birde aynı evde bulunan kuzen. O da kız. Ben göçmen kuşlar gibi bi oraya bi oraya savruldum durdum. 11 yaşına kadar annemi görmedim 10 sene alt katımda oturduğum halde babamla hiç konuşmadık taa ki bu seneye kadar çokk şükür 1 senedir iyiyiz. Biraz yabancı karşılıyorum bu durumu ama şuan iyi. İlkokuldaykende arkadaşlarım annem babam ayrı diye hep beni dışlarlardı. Anneannemle kalmak zorunda kaldım bir dönem rada da hep ezildim. Sabah 10'dan gece 12'ye kadar hep temizlik yapıyordum ve bu her gün böyleydi geleni ağırla gideni yolcu et akşam yemeği akşama misafir gelsin yine aynı ama yemin ederim hergün aynı şey vardı. Ve ben daha 14 yaşındaydım hayatımın en berbat 3 senesini yaşadım orada. 5 senedir sürekli olarak çalışıyorum ve 2 işte birden çalıştım hep bi koşuşturmaca masraf çıkartma, ekmek parası yani. Hep birşeylere yetişmek zorunda kaldığım için ne gezebildim, ne giyinebildim ne de kendime baktım. Hep bi fedakarlık hep bi burukluk daha doğrusu EZİKLİK. Bu bu sene daha çok artmaya başladı. Ben normalde çok girişken, konuşkan ve güleç biriyimdir. Çekingenim ama bi mülakat vs olsun kendimi gösteririm ağzımda iyi laf yapar. Her neyse soruna geleyim 3 senelik bi beraberliğim eski konularımdan bilirsiniz evliliği falan düşünüyoruz askerede gitti geldi çok şükür. Boyum 1.60 civarında kilom 50 çevremdeki herkes gerçekten güzel olduğumu söyler. Erkek arkadaşım 1.85 boyunda kilosunu boyu da kaldırır bir vaziyette fakat benim sorunum yanında kötü durduğumu düşünüyorum önceden böyle değildim kendime güveniyordum fakat şimdi iyice içime kapandım. En basiti Pazar günü otobüste yanımızdan iki kız geçti boyları uzun güzel kızlardı suratım asıldı erkek arkadaşımla onlaarı yanyana görünce kötü oldum erkek arkadaşım soruyor noldu diyor bende birşey yok diye direttim 1, 2 derken bende çıkarttım ağzımdan baklayı dedim böyle böyle. Saçamalama sen güzelsin ben seni seviyorum elimi tuttu geldimi kendine güvenin dedi hayır dedim. Bilmiyorum bir kere daha böyle oldu ağladım ben seni kaybetmekten korkuyorum dedim, bu sefer o da başladı ağladı saçmalama bende seni kaybetmekten korkuyorm fln diye. Yani ne kadar öyle de olsa ben kendimi kötü hissediyorum. Giyiniş olarak ne bileyim boy olarak nasıl yapabilirim bunu nasıl yenerim ? Bir akıl verin