Adını siz koyun artık

adını koyuyorum önemli olan boyun değil işlevin
ah be kuzu niye kendine bunu dert edersin ki sen kadın olarak gelmişsin dünyaya ..
saçını kestir değişik model yaptır iki de yeni kıyafet aldın mı bambaşka biri olursun biz kadınların böyle bir şansı var erkek olsan ne yapacaktın
hem dil mi güzel dilber mi demişler ..
erkeğini güzelliğinle değil tatlı dilinle aşkınla sevginle bağlamalısın kendine yoksa zaten senden güzelini bulabilir istese seni tercih etmiş çocuk demek ki seni zaten seviyor
biraz daha tatlı dil güleryüz aşk saçında başında iki değişiklikle mutlu olabilirsin diye düşünüyorum

okadar sıkıntılar atlatmışsınki bu senin için öocuk oyuncağı olmalı..boyunu takıntı etme gerek yok..

Yok herkes kendi yağında benim bi katkım yok zaten arada bir fatura öderim o kadar ama lise sondan itibaren tüm ihtiyaçlarımı ben karşıladım 3 gün staj 2 gün okul 2 gün ek iş gece 12lerde eve gelirdim. Üniversitede rahat edeyim diye sonra orada da çalıştım hep. Ama kuzenim de 1,5 yaşından beri babaannmde o ünide hiç çalışmadı amcam ayrı babası ayrı babaannem ayrı para gönderdiler ona baktılar ettiler mesela geçen gün amcam yine bi kazak almş aramş getiriyorm sana fln diye çokta sever ikimizi kıskanmıyorumda hayatta ama babaannminde aramızda yaptığı çok ayrımcılık var bu gözle görülür bir şekilde aşikar

Ver diyet yaparken çayıda içerim sagol valla iyi olur
Bir tane kombu mantarı alıyorsun (korkma zehirli değil) :) Bir tencerede 5 litrelik içme suyunu temiz olacak şekilde 2,5 su bardağı şeker 10 poşet siyah çay ve 5 poşet (sallama olarak poşet) kuşburnu koy kaynat . Sonra bu su soğuduğunda mantarı içine at fakat Cam kavanozda olacak kesinlikle plastik kullanma bunu 22 gün boyunca ağzını peçete yaz da havlu olmak şartıyla lastikleyerek kapat 22 gün sonunda dolaba koy yine aynı şekilde olacak ağzı. bu ürüyor kendi sürekli . ilk 1 hafta bir çay bardağı günde iki kere tok karnına sonrasında 1 su bardağı yine tok ve iki kere iç. Ne kadar istersen o kadr kullan araştır internetten çok faydası var.

Orjinal bi tarıif deniycrm inşallah malzemeleri tedarik edeyim.

Konunun girişi ailesel bir sorunu anlatıyor, sonu nereye bağlandı Asker yolu beklemek zordur. Beklemişsin. Seni sevdiğine eminsen yemişim boyunu yaa boşversene. Boyu olan o kızların belki göğüsleri senin kadar güzel değildir. Belki erkek arkadaşına hiç çekici gelmiyordur öyleleri. Belki senin bir bakışın bile ona yetiyordur. Bunları düşün bence

Ha bu arada, benimde boyum 1,60 kilom 50. Kesinlike boyu 1,80-1,85 olan erkeklerle çok daha iyi duruyorum. Çok şirin oluyor bence. Hem uzun boylu erkekler genelde minyon tiplerden hoşlanıyor. Benim çevremdeki çoğu erkekten duydum bunu. Daha kendilerini erkeksi hissediyorlar. Bence saçma tabi de uzunmuş, kısaymış. Yine de çoğu erkek seviyor bu durumu.

hmm,birzda ondan kaynaklaniyor seninki.
Babaannen ayrimci.
Ama yinede bazi seyler degismesi gerek.
Bence sen birgun kafaya koyman gerek ve degismen gerek.
Birazda tutumlu olma sanki, cik gez para harca.
Elbise tarzini degistir.

Boyunla ilgili değil bence bu davranışların. Geçmişte yaşadığın durumlarla alakalı. Kendine güvenin o zamanlarda yoktu şimdi de yok anladığım kadarıyla. Kendine güveni kendin sağlamalısın. Yanında ailen, akrabaların sana yardımcı olmuyorsa sen kendine tutunmalısın. Bak en basitinden, sevgilin seni kaybetmekten korkan bir adam! Ne kadar şanslısın ki elini tutmuş, yanında olmuş. Büyüdün artık, dimdik durma zamanı gelmedi mi? Öyle düşünceler gelince kafana, kov onları... Bunu pek tabi başarabilirsin.Kendini o dip düşüncelere bırakırsan zarar görürsün.

seni bu hallere get,ren annen baban Allaha hesap versin..annanede babannenekimse işte vicdanına....
hiç takma bu konuları çok güzelsin pırıl pırılsın eğer boyunda iyi daha uzun görünmek istiyorsan rahat dolgu topuk ayakkabılar var onlardan giyebilirsin...

Sen çok güçlü bir kızsın anllatıklarına göre ve bu yaşında nelere göğüs germişsin ne zorlukların üstesinden gelmişisn yapma Allah aşkına inan erkek arkadaşın senden iyisini bulamaz bu devirde. Belkide yılların verdiği yorgunluk içinde kalan hevesler seni böyle yaptı. Ama bunca sene ailene bakmışsın anladığım kadarıyla birazda kendin için yaşa hakkını savun ara. böyle yaparsan kaybedersin her zaman güçlü gözükmeye çalış kim olursa olsun sevgilin eşin ailen zayıf olduğun yanları kimseye görterme!

resminizi yeni gördüm siz çok güzelsiniz zaten sevgiliniz de doğallığı seviyormuş ve sizde de doğal güzellik var kendinize güvenin ve erkek arkadağınıza da bunu belli edin mutlu ve kendine güvenen kadın güzeldir zaten

158 bıyundayım kilom 67 orta güzellikte biriyim. Eşim fit ve 185 boyunda hiç böyle düşünmedim. Siz yaşadığınız şeylerden dolayı böyle düşünüyor sunuz. Adam sizinle beraber Ağlamış. Ay maşallah aşkınıza nazar değmesin. Ayrıca eşim Victoria secret defilelerini hiç kaçırmaz ve beraber mankenler e yorum yaparız.

Yani Angelina Jolie bile aldatıldı sen düşün artık. Şimdi sadece Türkiye'de kaç hayranı erkek vardır. Ve daha birçok güzel ve başarılı kadın var böyle.

Ferhat la şirini bilirsin. Birgün dönemin padişahı demişki getirin şu şirini göreyim nekadar güzel ki bu adam dağları deldi. Getirmişler şirini. Hiç güzel değilmiş halbuki padişah şaşırmış. Ferhat a demiş bunu yahu senin uğruna dağları deldiğin kız . Ferhat ta padişah a demişki. Hünkarım siz birde onu benim gözümle görseniz anlarsınız nekadar güzel olduğunu.

O zamanlar kk yokmuş tabi yoksa padişah a içerleyen şirin ne konular açar dı buraya :)

Ayrıca o izlediğimiz süleyman ve Hürrem aşkı gerçek ama hürremin bir de resmini bulun netten hiçte güzel bir kadın değil. 5 Hürrem 1 Meryem uzerli yapar ancak yani

Daha güzelini, daha bakımlısını görünce sizi bırakacağını düşünüyorsanız; her zaman daha güzeli vardır.

bigün bi palyaço varmış. herkesi güldürüyormuş..... demişki o benim
benmde aklıma bu hikaye geldi

Ben resmini hatırlıyorum da pehhh bunu Hürrem demiştik
aynen bizde sınıfta dalgasını geçmiştik ama hocamız bize birde ozmanların çağında düşünün dedi ozaman hak verdik birde kanuni ile arasındaki aşkın hürremin bişeyler yaptıgına dairde söylentiler varmış büyü vs. koskoca padişahın hürremin o kadar agzının içine bakması bana da tuhaf geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…