• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adını siz koyun artık

adını koyuyorum önemli olan boyun değil işlevin :KK70:
ah be kuzu niye kendine bunu dert edersin ki sen kadın olarak gelmişsin dünyaya ..
saçını kestir değişik model yaptır iki de yeni kıyafet aldın mı bambaşka biri olursun biz kadınların böyle bir şansı var erkek olsan ne yapacaktın :KK14:
hem dil mi güzel dilber mi demişler ..
erkeğini güzelliğinle değil tatlı dilinle aşkınla sevginle bağlamalısın kendine yoksa zaten senden güzelini bulabilir istese seni tercih etmiş çocuk demek ki seni zaten seviyor :KK14:
biraz daha tatlı dil güleryüz aşk saçında başında iki değişiklikle mutlu olabilirsin diye düşünüyorum :cool:

okadar sıkıntılar atlatmışsınki bu senin için öocuk oyuncağı olmalı..boyunu takıntı etme gerek yok..

Canim anlyorum seni, hayat sana hep sert davranmis.
Ama bak cok sukur gecmis bazi seyler.
SEni cok seven bi sevgilin var. Her sey yolunda.
Sen takma anneannendi kuzenindi babandi felan.
Kendin icin yasa. Parami lazim, kendi butceni zorlamayacak sekilde ver ve gerisini dusunme.
Onlar kendi basinin caresine baksin
Peki kenarda hic para kalmiyomu?
Anlamadigim kuzeninde calisyor galiba, eger ailecek para lazim oluyosa acaba hep senmi odun veriyorsun kendinden?
Onun paralari neden harcanmiyorda dolabi tiklim tiklim olabliyor?
Yok herkes kendi yağında benim bi katkım yok zaten arada bir fatura öderim o kadar ama lise sondan itibaren tüm ihtiyaçlarımı ben karşıladım 3 gün staj 2 gün okul 2 gün ek iş gece 12lerde eve gelirdim. Üniversitede rahat edeyim diye sonra orada da çalıştım hep. Ama kuzenim de 1,5 yaşından beri babaannmde o ünide hiç çalışmadı amcam ayrı babası ayrı babaannem ayrı para gönderdiler ona baktılar ettiler mesela geçen gün amcam yine bi kazak almş aramş getiriyorm sana fln diye çokta sever ikimizi kıskanmıyorumda hayatta ama babaannminde aramızda yaptığı çok ayrımcılık var bu gözle görülür bir şekilde aşikar

Ver diyet yaparken çayıda içerim sagol valla iyi olur
Bir tane kombu mantarı alıyorsun (korkma zehirli değil) :) Bir tencerede 5 litrelik içme suyunu temiz olacak şekilde 2,5 su bardağı şeker 10 poşet siyah çay ve 5 poşet (sallama olarak poşet) kuşburnu koy kaynat . Sonra bu su soğuduğunda mantarı içine at fakat Cam kavanozda olacak kesinlikle plastik kullanma bunu 22 gün boyunca ağzını peçete yaz da havlu olmak şartıyla lastikleyerek kapat 22 gün sonunda dolaba koy yine aynı şekilde olacak ağzı. bu ürüyor kendi sürekli . ilk 1 hafta bir çay bardağı günde iki kere tok karnına sonrasında 1 su bardağı yine tok ve iki kere iç. Ne kadar istersen o kadr kullan araştır internetten çok faydası var.

Bir tane kombu mantarı alıyorsun (korkma zehirli değil) :) Bir tencerede 5 litrelik içme suyunu temiz olacak şekilde 2,5 su bardağı şeker 10 poşet siyah çay ve 5 poşet (sallama olarak poşet) kuşburnu koy kaynat . Sonra bu su soğuduğunda mantarı içine at fakat Cam kavanozda olacak kesinlikle plastik kullanma bunu 22 gün boyunca ağzını peçete yaz da havlu olmak şartıyla lastikleyerek kapat 22 gün sonunda dolaba koy yine aynı şekilde olacak ağzı. bu ürüyor kendi sürekli . ilk 1 hafta bir çay bardağı günde iki kere tok karnına sonrasında 1 su bardağı yine tok ve iki kere iç. Ne kadar istersen o kadr kullan araştır internetten çok faydası var.
Orjinal bi tarıif deniycrm inşallah malzemeleri tedarik edeyim.

Konunun girişi ailesel bir sorunu anlatıyor, sonu nereye bağlandı:-) Asker yolu beklemek zordur. Beklemişsin. Seni sevdiğine eminsen yemişim boyunu yaa boşversene. Boyu olan o kızların belki göğüsleri senin kadar güzel değildir. :KK53:Belki erkek arkadaşına hiç çekici gelmiyordur öyleleri. :KK8:Belki senin bir bakışın bile ona yetiyordur. Bunları düşün bence :KK31:

Ha bu arada, benimde boyum 1,60 kilom 50. Kesinlike boyu 1,80-1,85 olan erkeklerle çok daha iyi duruyorum. Çok şirin oluyor bence. Hem uzun boylu erkekler genelde minyon tiplerden hoşlanıyor. Benim çevremdeki çoğu erkekten duydum bunu. Daha kendilerini erkeksi hissediyorlar. Bence saçma tabi de uzunmuş, kısaymış. Yine de çoğu erkek seviyor bu durumu.

Yok herkes kendi yağında benim bi katkım yok zaten arada bir fatura öderim o kadar ama lise sondan itibaren tüm ihtiyaçlarımı ben karşıladım 3 gün staj 2 gün okul 2 gün ek iş gece 12lerde eve gelirdim. Üniversitede rahat edeyim diye sonra orada da çalıştım hep. Ama kuzenim de 1,5 yaşından beri babaannmde o ünide hiç çalışmadı amcam ayrı babası ayrı babaannem ayrı para gönderdiler ona baktılar ettiler mesela geçen gün amcam yine bi kazak almş aramş getiriyorm sana fln diye çokta sever ikimizi kıskanmıyorumda hayatta ama babaannminde aramızda yaptığı çok ayrımcılık var bu gözle görülür bir şekilde aşikar

hmm,birzda ondan kaynaklaniyor seninki.
Babaannen ayrimci.
Ama yinede bazi seyler degismesi gerek.
Bence sen birgun kafaya koyman gerek ve degismen gerek.
Birazda tutumlu olma sanki, cik gez para harca.
Elbise tarzini degistir.

Kızlar 21 yaşındayım . Benim şimdi bir sorunum var ama nasıl ifade eetsem. Şöyle diyelim annem babam ayrı 15 senedir ve ben hep babaanne ve dede ile büyüdüm tabii birde aynı evde bulunan kuzen. O da kız. Ben göçmen kuşlar gibi bi oraya bi oraya savruldum durdum. 11 yaşına kadar annemi görmedim 10 sene alt katımda oturduğum halde babamla hiç konuşmadık taa ki bu seneye kadar çokk şükür 1 senedir iyiyiz. Biraz yabancı karşılıyorum bu durumu ama şuan iyi. İlkokuldaykende arkadaşlarım annem babam ayrı diye hep beni dışlarlardı. Anneannemle kalmak zorunda kaldım bir dönem rada da hep ezildim. Sabah 10'dan gece 12'ye kadar hep temizlik yapıyordum ve bu her gün böyleydi geleni ağırla gideni yolcu et akşam yemeği akşama misafir gelsin yine aynı ama yemin ederim hergün aynı şey vardı. Ve ben daha 14 yaşındaydım hayatımın en berbat 3 senesini yaşadım orada. 5 senedir sürekli olarak çalışıyorum ve 2 işte birden çalıştım hep bi koşuşturmaca masraf çıkartma, ekmek parası yani. Hep birşeylere yetişmek zorunda kaldığım için ne gezebildim, ne giyinebildim ne de kendime baktım. Hep bi fedakarlık hep bi burukluk daha doğrusu EZİKLİK. Bu bu sene daha çok artmaya başladı. Ben normalde çok girişken, konuşkan ve güleç biriyimdir. Çekingenim ama bi mülakat vs olsun kendimi gösteririm ağzımda iyi laf yapar. Her neyse soruna geleyim 3 senelik bi beraberliğim eski konularımdan bilirsiniz evliliği falan düşünüyoruz askerede gitti geldi çok şükür. Boyum 1.60 civarında kilom 50 çevremdeki herkes gerçekten güzel olduğumu söyler. Erkek arkadaşım 1.85 boyunda kilosunu boyu da kaldırır bir vaziyette fakat benim sorunum yanında kötü durduğumu düşünüyorum önceden böyle değildim kendime güveniyordum fakat şimdi iyice içime kapandım. En basiti Pazar günü otobüste yanımızdan iki kız geçti boyları uzun güzel kızlardı suratım asıldı erkek arkadaşımla onlaarı yanyana görünce kötü oldum erkek arkadaşım soruyor noldu diyor bende birşey yok diye direttim 1, 2 derken bende çıkarttım ağzımdan baklayı dedim böyle böyle. Saçamalama sen güzelsin ben seni seviyorum elimi tuttu geldimi kendine güvenin dedi hayır dedim. Bilmiyorum bir kere daha böyle oldu ağladım ben seni kaybetmekten korkuyorum dedim, bu sefer o da başladı ağladı saçmalama bende seni kaybetmekten korkuyorm fln diye. Yani ne kadar öyle de olsa ben kendimi kötü hissediyorum. Giyiniş olarak ne bileyim boy olarak nasıl yapabilirim bunu nasıl yenerim ? Bir akıl verin :KK43:
Boyunla ilgili değil bence bu davranışların. Geçmişte yaşadığın durumlarla alakalı. Kendine güvenin o zamanlarda yoktu şimdi de yok anladığım kadarıyla. Kendine güveni kendin sağlamalısın. Yanında ailen, akrabaların sana yardımcı olmuyorsa sen kendine tutunmalısın. Bak en basitinden, sevgilin seni kaybetmekten korkan bir adam! Ne kadar şanslısın ki elini tutmuş, yanında olmuş. Büyüdün artık, dimdik durma zamanı gelmedi mi? Öyle düşünceler gelince kafana, kov onları... Bunu pek tabi başarabilirsin.Kendini o dip düşüncelere bırakırsan zarar görürsün.

seni bu hallere get,ren annen baban Allaha hesap versin..annanede babannenekimse işte vicdanına....
hiç takma bu konuları çok güzelsin pırıl pırılsın eğer boyunda iyi daha uzun görünmek istiyorsan rahat dolgu topuk ayakkabılar var onlardan giyebilirsin...

Sen çok güçlü bir kızsın anllatıklarına göre ve bu yaşında nelere göğüs germişsin ne zorlukların üstesinden gelmişisn yapma Allah aşkına inan erkek arkadaşın senden iyisini bulamaz bu devirde. Belkide yılların verdiği yorgunluk içinde kalan hevesler seni böyle yaptı. Ama bunca sene ailene bakmışsın anladığım kadarıyla birazda kendin için yaşa hakkını savun ara. böyle yaparsan kaybedersin her zaman güçlü gözükmeye çalış kim olursa olsun sevgilin eşin ailen zayıf olduğun yanları kimseye görterme!

Topkulu giymemden hoşanmazki yani beğenir sever ama kıskanır öylede birşey var . Bir ara ameliyatı bile düşündüm sonra vazgeçtim. Çok makyaj yapmam ben yakıştırmıyorum diye o da genelde makyajsız görmüştür beni ve doğallığı seviyor biliyorum. Belime kadar olan saçlarımı gittim kestirdim. Değişiklik olsun diye ilk 1 hafta yaradı sonra yine aynı kötü hissediyorum.
resminizi yeni gördüm siz çok güzelsiniz zaten sevgiliniz de doğallığı seviyormuş ve sizde de doğal güzellik var:D kendinize güvenin ve erkek arkadağınıza da bunu belli edin mutlu ve kendine güvenen kadın güzeldir zaten

Kızlar 21 yaşındayım . Benim şimdi bir sorunum var ama nasıl ifade eetsem. Şöyle diyelim annem babam ayrı 15 senedir ve ben hep babaanne ve dede ile büyüdüm tabii birde aynı evde bulunan kuzen. O da kız. Ben göçmen kuşlar gibi bi oraya bi oraya savruldum durdum. 11 yaşına kadar annemi görmedim 10 sene alt katımda oturduğum halde babamla hiç konuşmadık taa ki bu seneye kadar çokk şükür 1 senedir iyiyiz. Biraz yabancı karşılıyorum bu durumu ama şuan iyi. İlkokuldaykende arkadaşlarım annem babam ayrı diye hep beni dışlarlardı. Anneannemle kalmak zorunda kaldım bir dönem rada da hep ezildim. Sabah 10'dan gece 12'ye kadar hep temizlik yapıyordum ve bu her gün böyleydi geleni ağırla gideni yolcu et akşam yemeği akşama misafir gelsin yine aynı ama yemin ederim hergün aynı şey vardı. Ve ben daha 14 yaşındaydım hayatımın en berbat 3 senesini yaşadım orada. 5 senedir sürekli olarak çalışıyorum ve 2 işte birden çalıştım hep bi koşuşturmaca masraf çıkartma, ekmek parası yani. Hep birşeylere yetişmek zorunda kaldığım için ne gezebildim, ne giyinebildim ne de kendime baktım. Hep bi fedakarlık hep bi burukluk daha doğrusu EZİKLİK. Bu bu sene daha çok artmaya başladı. Ben normalde çok girişken, konuşkan ve güleç biriyimdir. Çekingenim ama bi mülakat vs olsun kendimi gösteririm ağzımda iyi laf yapar. Her neyse soruna geleyim 3 senelik bi beraberliğim eski konularımdan bilirsiniz evliliği falan düşünüyoruz askerede gitti geldi çok şükür. Boyum 1.60 civarında kilom 50 çevremdeki herkes gerçekten güzel olduğumu söyler. Erkek arkadaşım 1.85 boyunda kilosunu boyu da kaldırır bir vaziyette fakat benim sorunum yanında kötü durduğumu düşünüyorum önceden böyle değildim kendime güveniyordum fakat şimdi iyice içime kapandım. En basiti Pazar günü otobüste yanımızdan iki kız geçti boyları uzun güzel kızlardı suratım asıldı erkek arkadaşımla onlaarı yanyana görünce kötü oldum erkek arkadaşım soruyor noldu diyor bende birşey yok diye direttim 1, 2 derken bende çıkarttım ağzımdan baklayı dedim böyle böyle. Saçamalama sen güzelsin ben seni seviyorum elimi tuttu geldimi kendine güvenin dedi hayır dedim. Bilmiyorum bir kere daha böyle oldu ağladım ben seni kaybetmekten korkuyorum dedim, bu sefer o da başladı ağladı saçmalama bende seni kaybetmekten korkuyorm fln diye. Yani ne kadar öyle de olsa ben kendimi kötü hissediyorum. Giyiniş olarak ne bileyim boy olarak nasıl yapabilirim bunu nasıl yenerim ? Bir akıl verin :KK43:
158 bıyundayım kilom 67 orta güzellikte biriyim. Eşim fit ve 185 boyunda hiç böyle düşünmedim. Siz yaşadığınız şeylerden dolayı böyle düşünüyor sunuz. Adam sizinle beraber Ağlamış. Ay maşallah aşkınıza nazar değmesin. Ayrıca eşim Victoria secret defilelerini hiç kaçırmaz ve beraber mankenler e yorum yaparız.

Yani Angelina Jolie bile aldatıldı sen düşün artık. Şimdi sadece Türkiye'de kaç hayranı erkek vardır. Ve daha birçok güzel ve başarılı kadın var böyle.

Ferhat la şirini bilirsin. Birgün dönemin padişahı demişki getirin şu şirini göreyim nekadar güzel ki bu adam dağları deldi. Getirmişler şirini. Hiç güzel değilmiş halbuki padişah şaşırmış. Ferhat a demiş bunu yahu senin uğruna dağları deldiğin kız . Ferhat ta padişah a demişki. Hünkarım siz birde onu benim gözümle görseniz anlarsınız nekadar güzel olduğunu.

O zamanlar kk yokmuş tabi yoksa padişah a içerleyen şirin ne konular açar dı buraya :)

Ayrıca o izlediğimiz süleyman ve Hürrem aşkı gerçek ama hürremin bir de resmini bulun netten hiçte güzel bir kadın değil. 5 Hürrem 1 Meryem uzerli yapar ancak yani

Daha güzelini, daha bakımlısını görünce sizi bırakacağını düşünüyorsanız; her zaman daha güzeli vardır.

158 bıyundayım kilom 67 orta güzellikte biriyim. Eşim fit ve 185 boyunda hiç böyle düşünmedim. Siz yaşadığınız şeylerden dolayı böyle düşünüyor sunuz. Adam sizinle beraber Ağlamış. Ay maşallah aşkınıza nazar değmesin. Ayrıca eşim Victoria secret defilelerini hiç kaçırmaz ve beraber mankenler e yorum yaparız.

Yani Angelina Jolie bile aldatıldı sen düşün artık. Şimdi sadece Türkiye'de kaç hayranı erkek vardır. Ve daha birçok güzel ve başarılı kadın var böyle.

Ferhat la şirini bilirsin. Birgün dönemin padişahı demişki getirin şu şirini göreyim nekadar güzel ki bu adam dağları deldi. Getirmişler şirini. Hiç güzel değilmiş halbuki padişah şaşırmış. Ferhat a demiş bunu yahu senin uğruna dağları deldiğin kız . Ferhat ta padişah a demişki. Hünkarım siz birde onu benim gözümle görseniz anlarsınız nekadar güzel olduğunu.

O zamanlar kk yokmuş tabi yoksa padişah a içerleyen şirin ne konular açar dı buraya :)
bigün bi palyaço varmış. herkesi güldürüyormuş..... demişki o benim :D
benmde aklıma bu hikaye geldi :D

Ben resmini hatırlıyorum da pehhh bunu Hürrem demiştik
aynen bizde sınıfta dalgasını geçmiştik ama hocamız bize birde ozmanların çağında düşünün dedi ozaman hak verdik birde kanuni ile arasındaki aşkın hürremin bişeyler yaptıgına dairde söylentiler varmış büyü vs. koskoca padişahın hürremin o kadar agzının içine bakması bana da tuhaf geliyor :)

Back
X