- 18 Mayıs 2023
- 8
- -2
- 1
- 25
- Konu Sahibi prensespanda
-
Normal gebelikten bir farki oldugunu dusunmuyorum ama bilgi sahibi degilim.Aranızda hiç önceden ergenlikte gebelik yaşayan oldu mu? belirtiler vs. anlatabilecek var mı?
kuzenim (12-16 arasında)naneleri yemiş korkuyor ben de hamilelik konularına hele hele ergen hamileliği konularına çok uzağım burada belki önceden böyle bir şey yaşamış ve nasıl çözdüğünü belirtilerin nasıl olduğunu anlatabilcek biri vardır diye düşündüm
ailesine söylemekten korktuğu için şu anda hiç bir şey yapamıyorum psikolog jinekolog götürmek gibi
bu gün (7 gün geçmiş üzerinden) test yapmış negatif çıkmış adetine 14 gün kadar varmış
biraz wikipedia dan baktık pek fazla anlaşılır değildi ama yumurtalar daha olgunlaimadığı için döllenmenin 5 20 dakikada bile olabileceği yazıyorduNormal gebelikten bir farki oldugunu dusunmuyorum ama bilgi sahibi degilim.
Hicbir fikrim yok, sadece elbette dogurmasin diyebilirimbiraz wikipedia dan baktık pek fazla anlaşılır değildi ama yumurtalar daha olgunlaimadığı için döllenmenin 5 20 dakikada bile olabileceği yazıyordu
Regli oluyorsa tabi ki hamile kalma ihtimali aynı oluyor. Adete 14 gün kala gebelik belli olmaz adet geçerse ki inşallah geçmez o zaman test yapsınAranızda hiç önceden ergenlikte gebelik yaşayan oldu mu? belirtiler vs. anlatabilecek var mı?
kuzenim (12-16 arasında)naneleri yemiş korkuyor ben de hamilelik konularına hele hele ergen hamileliği konularına çok uzağım burada belki önceden böyle bir şey yaşamış ve nasıl çözdüğünü belirtilerin nasıl olduğunu anlatabilcek biri vardır diye düşündüm
ailesine söylemekten korktuğu için şu anda hiç bir şey yapamıyorum psikolog jinekolog götürmek gibi
bu gün (7 gün geçmiş üzerinden) test yapmış negatif çıkmış adetine 14 gün kadar varmış
Adeti 7 gun gecmis sanirim yaaa, sevistiginde 14 gun varmisRegli oluyorsa tabi ki hamile kalma ihtimali aynı oluyor. Adete 14 gün kala gebelik belli olmaz adet geçerse ki inşallah geçmez o zaman test yapsın
Aranızda hiç önceden ergenlikte gebelik yaşayan oldu mu? belirtiler vs. anlatabilecek var mı?
edit: lütfen bir bilginiz varsa yorum yapın burda ciddi bir durumun içindeyiz ve en kısa sürede biraz bilgi almamız gerekiyor ne yapabiliriz nasıl anlayabiliriz
Ay o ayrıntıyı atlamışım yani inşallah bşey yoktur çokk küçük, hayata erken atılıyorlar sonra hiç bişeyleri yolun da gitmiyorAdeti 7 gun gecmis sanirim yaaa, sevistiginde 14 gun varmis
Evet maalesefAy o ayrıntıyı atlamışım yani inşallah bşey yoktur çokk küçük, hayata erken atılıyorlar sonra hiç bişeyleri yolun da gitmiyor
sevistiğinde uygulamaya göre ovülayson 4. gündeymişAdeti 7 gun gecmis sanirim yaaa, sevistiginde 14 gun varmis
Reşit olmayan bir ergen bence çocuk neden ovülasyon takibi yapıyor?sevistiğinde uygulamaya göre ovülayson 4. gündeymiş
Adet takibi yapıyor olabilir ben adet takibi yapmak için kullanıyorum ama yumurtlama günlerinide gösteriyorReşit olmayan bir ergen bence çocuk neden ovülasyon takibi yapıyor?
Sizde mi 16 yaşından küçüksünüzAdet takibi yapıyor olabilir ben adet takibi yapmak için kullanıyorum ama yumurtlama günlerinide gösteriyor
sevistiğinde uygulamaya göre ovülayson 4. gündeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?