Adölesan (ergen) gebeliği

prensespanda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
8
-2
1
25
Aranızda hiç önceden ergenlikte gebelik yaşayan oldu mu? belirtiler vs. anlatabilecek var mı?
kuzenim (12-16 arasında)naneleri yemiş korkuyor ben de hamilelik konularına hele hele ergen hamileliği konularına çok uzağım burada belki önceden böyle bir şey yaşamış ve nasıl çözdüğünü belirtilerin nasıl olduğunu anlatabilcek biri vardır diye düşündüm
ailesine söylemekten korktuğu için şu anda hiç bir şey yapamıyorum psikolog jinekolog götürmek gibi
bu gün (7 gün geçmiş üzerinden) test yapmış negatif çıkmış adetine 14 gün kadar varmış

edit: lütfen bir bilginiz varsa yorum yapın burda ciddi bir durumun içindeyiz ve en kısa sürede biraz bilgi almamız gerekiyor ne yapabiliriz nasıl anlayabiliriz

edit: eğer kızı ikna edebilirsem ailesine açıklamaya çalışıcam dedikleriniz doğru ailesine yada savcılığa vs vermemiz lazım ikna etmeye çalışıcam ikna olmazsa amcama kendim söyleyeceğim bilginiz olsun

Son düzenleme:
Normal gebelikten bir farki oldugunu dusunmuyorum ama bilgi sahibi degilim.

Normal gebelikten bir farki oldugunu dusunmuyorum ama bilgi sahibi degilim.
biraz wikipedia dan baktık pek fazla anlaşılır değildi ama yumurtalar daha olgunlaimadığı için döllenmenin 5 20 dakikada bile olabileceği yazıyordu

Ergen gebeliği deyince bir hastalıktan bahsediyorsunuz sandım.

Regli oluyorsa tabi ki hamile kalma ihtimali aynı oluyor. Adete 14 gün kala gebelik belli olmaz adet geçerse ki inşallah geçmez o zaman test yapsın

Gebelik şüphesi varsa, ailesinden neden saklıyorsunuz ? Birliktelik yaşadığı kişi 18 yaşından büyükse, çocuğun cinsel istismarı da söz konusu ve ortada bir suç var demektir.

Şayet bir gebelik durumu varsa da; ailesinin rızası gerekecek prosedür için.

saat gece 12yi geçince üyelik açan garip konular açıyo. biz nasıl yardım edebiliriz? konu gerçekse ki sanmıyorum ama ailesinin haberi olması gerekiyor yetişkin insansınız böyle bir şeyin yardımını forumlarda mı arıyorsunuz?

Evet elbette hamile kalabilir ve belirtiler de aşşağı yukarı aynı belirtiler olur. Malesef böyle bişeye şahitte olduk. 14 yaşında bi kız ve gebeliği 5-6 ay ailesinden saklamış. Nasıl saklamış diye sormayın biz de şok olduk Ailesine karnım ağırıyor diye Karın ağrısı şikayetiyle köyden ilçedeki hasteneye gelmişler doktor hamile olduğunu anlayınca direk polis çağrılmış. Küçük bi ilçede büyük patlama yaptı bu olay. Tabi bu ayrıntıları doktorun yaninda sekreter olan tanıdıktan öğrenmiştik o zaman. Kız bebeğin babası sevgilim desede malesef doğum yaptıktan sonra deneada babanın kızın öz abisi olduğu ortaya çıkmıştı

Ortada tecavüz suçu var bunu aileden saklayamazsınız eğer kuzen sizseniz. Ya da konuyu yaşayan direkt sizsiniz zaten.

Saklamakla gizlemeye olmaz bu isler. Bi bok yemiş diyorsun bok yediyse alni acik yedim diyecek . Burada ki kimse gebe mi degil mi bilemez kan testi idrar testi yaptırın yumurtlama vs fasa fiso isler ummadık zamanda gebe kalırsınız. Hamile ise kim sahip çıkacak sevgilisi yaptık mi diyecek . Boktan islere girme bi daha çocuğum. Yeğenim diyor bide bnm desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…