- 18 Mayıs 2023
- 8
- -2
- 1
- 25
- Konu Sahibi prensespanda
-
öncelikle yaşayan kişi ben değilim bunu burada nasıl kanıtlarım bir bilgim yok ama ben kuzenime burda sorulan şeyleri soruyorum ona göre cevap veriyorum kendisi zaten şu anda yanımda değilGebelik şüphesi olan kişi siz misiniz ; 12-16 yaş arası kuzeniniz mi ?
Aile içi istismar mı var ? Beraberlik yaşadığı kişi, reşit mi ? Ortada bir suç var ve suçu mu saklıyorsunuz ?
öncelikle yaşayan kişi ben değilim bunu burada nasıl kanıtlarım bir bilgim yok ama ben kuzenime burda sorulan şeyleri soruyorum ona göre cevap veriyorum kendisi zaten şu anda yanımda değil
aile içi istismar gibi bir şey de yok eminim çünkü öğrendiğimde sevgilisiyle telefonda konuşmak için kuzenimle kavga ettim ve sevgilisi de bana telefonda itiraf etti
beraber olduğu kişi kuzenimden 1 yaş daha büyük reşit değilSize sorulan soruları cevaplamayı düşünüyor musunuz ?
Kuzeniniz ve beraber olduğu kişi kaç yaşında ? Bir yetişkin olarak bu suça neden ortaklık ediyorsunuz ? Ailesinden sakladığınız her an kuzeninize zarar veriyorsunuz.
beraber olduğu kişi kuzenimden 1 yaş daha büyük reşit değil
ailesi öğrenirse evden atılmaya kadar gideceğini biliyorum amcam dindar ve muhafazakar bir insandır yardım edeceklerine kızın hayatını dahada zehir ederler tek yardım istemeye cesaret ettiği ben ve sevgilisi varız elimden geldiğince de yardım etmeye çalışıyoruz
yaşını direk vermek istemiyor 12-16 arasıNasıl yardım edeceksiniz ? Kuzeniniz kaç yaşında ?
yaşını direk vermek istemiyor 12-16 arası
Ne alaka yaSizde mi 16 yaşından küçüksünüz
Riskli gebeliktir.Aranızda hiç önceden ergenlikte gebelik yaşayan oldu mu? belirtiler vs. anlatabilecek var mı?
kuzenim (12-16 arasında)naneleri yemiş korkuyor ben de hamilelik konularına hele hele ergen hamileliği konularına çok uzağım burada belki önceden böyle bir şey yaşamış ve nasıl çözdüğünü belirtilerin nasıl olduğunu anlatabilcek biri vardır diye düşündüm
ailesine söylemekten korktuğu için şu anda hiç bir şey yapamıyorum psikolog jinekolog götürmek gibi
bu gün (7 gün geçmiş üzerinden) test yapmış negatif çıkmış adetine 14 gün kadar varmış
edit: lütfen bir bilginiz varsa yorum yapın burda ciddi bir durumun içindeyiz ve en kısa sürede biraz bilgi almamız gerekiyor ne yapabiliriz nasıl anlayabiliriz
16 yaşından küçük biri hiç ovulasyon takibi yapar mı? O kadar bilinçliyse zaten korunurdu diye düşünüyorum.Ne alaka ya
kendisi adetini uygulamadan takip ediyor uygulamada da gösteriyor oradan görüp söyledi bana beraber baktık hatta16 yaşından küçük biri hiç ovulasyon takibi yapar mı? O kadar bilinçliyse zaten korunurdu diye düşünüyorum.
Yok artık bu yaşta cinsellikAranızda hiç önceden ergenlikte gebelik yaşayan oldu mu? belirtiler vs. anlatabilecek var mı?
kuzenim (12-16 arasında)naneleri yemiş korkuyor ben de hamilelik konularına hele hele ergen hamileliği konularına çok uzağım burada belki önceden böyle bir şey yaşamış ve nasıl çözdüğünü belirtilerin nasıl olduğunu anlatabilcek biri vardır diye düşündüm
ailesine söylemekten korktuğu için şu anda hiç bir şey yapamıyorum psikolog jinekolog götürmek gibi
bu gün (7 gün geçmiş üzerinden) test yapmış negatif çıkmış adetine 14 gün kadar varmış
edit: lütfen bir bilginiz varsa yorum yapın burda ciddi bir durumun içindeyiz ve en kısa sürede biraz bilgi almamız gerekiyor ne yapabiliriz nasıl anlayabiliriz
ÇÇok bilincli reşit olmadan ilişki yaşıyor kendinden büyük kuzende polise gidip şikayet etmiyor kuzeni ile birlikte olan kişiyi16 yaşından küçük biri hiç ovulasyon takibi yapar mı? O kadar bilinçliyse zaten korunurdu diye düşünüyorum.
Onayladığımı mı söyledim?Yok artık bu yaşta cinsellik
ÇÇok bilincli reşit olmadan ilişki yaşıyor kendinden büyük kuzende polise gidip şikayet etmiyor kuzeni ile birlikte olan kişiyi
konuya yazdım sizinle ilgili değil ikili alıntı girmiş yorumunuza hak verip devamını yazmışım aslında üst kısıma yazdığım konu sahibineOnayladığımı mı söyledim?
Ilk 4 sene regl duzeni olmuyor kaç yaşında regl olmuş ilksevistiğinde uygulamaya göre ovülayson 4. gündeymiş
ilk 11 yaşındaIlk 4 sene regl duzeni olmuyor kaç yaşında regl olmuş ilk
Kullandığı uygulama uzun süredir doğru tahmin mi yapıyormuş aded gününü ayrıca hamile olsun olmasın çocuğa cinsel istirmar bu büyük bir suç üstelik buna sizde ortak oluyorsunuz ne olursa olsun gidip polise ihbarda bulunun zaten devlet koruma altına alır kızıilk 11 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?