Adölesan (ergen) gebeliği

Gebelik şüphesi olan kişi siz misiniz ; 12-16 yaş arası kuzeniniz mi ?

Aile içi istismar mı var ? Beraberlik yaşadığı kişi, reşit mi ? Ortada bir suç var ve suçu mu saklıyorsunuz ?
öncelikle yaşayan kişi ben değilim bunu burada nasıl kanıtlarım bir bilgim yok ama ben kuzenime burda sorulan şeyleri soruyorum ona göre cevap veriyorum kendisi zaten şu anda yanımda değil
aile içi istismar gibi bir şey de yok eminim çünkü öğrendiğimde sevgilisiyle telefonda konuşmak için kuzenimle kavga ettim ve sevgilisi de bana telefonda itiraf etti

Size sorulan soruları cevaplamayı düşünüyor musunuz ?

Kuzeniniz ve beraber olduğu kişi kaç yaşında ? Bir yetişkin olarak, bu suça neden ortaklık ediyorsunuz ? Durumu ailesinden sakladığınız her an kuzeninize zarar veriyorsunuz.

beraber olduğu kişi kuzenimden 1 yaş daha büyük reşit değil
ailesi öğrenirse evden atılmaya kadar gideceğini biliyorum amcam dindar ve muhafazakar bir insandır yardım edeceklerine kızın hayatını dahada zehir ederler tek yardım istemeye cesaret ettiği ben ve sevgilisi varız elimden geldiğince de yardım etmeye çalışıyoruz

Nasıl yardım edeceksiniz ? Kuzeniniz kaç yaşında ?

Riskli gebeliktir.

Yok artık bu yaşta cinsellik
16 yaşından küçük biri hiç ovulasyon takibi yapar mı? O kadar bilinçliyse zaten korunurdu diye düşünüyorum.
ÇÇok bilincli reşit olmadan ilişki yaşıyor kendinden büyük kuzende polise gidip şikayet etmiyor kuzeni ile birlikte olan kişiyi

ilk 11 yaşında
Kullandığı uygulama uzun süredir doğru tahmin mi yapıyormuş aded gününü ayrıca hamile olsun olmasın çocuğa cinsel istirmar bu büyük bir suç üstelik buna sizde ortak oluyorsunuz ne olursa olsun gidip polise ihbarda bulunun zaten devlet koruma altına alır kızı

Arkadaşlar günaydın. Bu ciddi bir konu,gerekli her yere tuşlara basılmalı.Polis,bakanlıklar her yere. Hiç tanımasak da bir suç duyurusunda toplu bulunabiliriz. Konu sahibinin ip adresinden de bulunması an meselesi.
Ortada bir çocuğun gebeliği söz konusu,nasıl oldu neden oldu araştırmalı.Konu sahibi tröll ise ve kafa buluyorsa da toplumun sinirleriyle oynamak ve yalan bilgi vermekten yeni suç duyurusunda bulunulmalı

Bu açıkça bir suçtur hanımefendi. Burada çözüm aramaya, acaba mı demeye çalışmaktan çok bu durumu önce çocuğun ailesi sonra da gerekli mercilere bildirmeniz gerekiyor. Böyle bir durumda üyelik açıp bu siteye yazmamalı direkt olarak güvenlik güçlerine haber vermelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…