Psikolojik destek almalısınYa 1 saattir hüngür hüngür ağlıyorum ama neden ağladığımi bilmiyorum dolaba bakıyorum ağlıyorum yatağıma bakıyorum ağlıyorum telefona bakıyorum ağlıyorum. Yarım saat zaten yere kapanıp ağladım yarım saatte etrafa boş boş baka baka ağladım gözüm şişti. Belki 1 saatten fazla da aglamisimdir bilmiyorum. Belki reglim yaklaşmıştır ama bilmiyorum çok garip geldi.
Niye? Ağladigim için mi siz hiç ağlamıyor musunuz?Psikolojik destek almalısın
Yok şuan sakinimbiraz da buraya yazarak mı ağlayayım dedin
Bu kadarı çok fazla. İnsanız üzülürüz, kırılırız ama bu kadarı bana çok fazla geldiNiye? Ağladigim için mi siz hiç ağlamıyor musunuz?
Bilemiyorum ben burda piskolojik destek almalık bişey göremiyorum. Belki regl zamanım yaklaşmıştır belki çok doldugum için içini boşaltmak istemişimdir bilemiyorum.Bu kadarı çok fazla. İnsanız üzülürüz, kırılırız ama bu kadarı bana çok fazla geldi
Tamam, sizin için normalse sorun yok o zamanBilemiyorum ben burda piskolojik destek almalık bişey göremiyorum. Belki regl zamanım yaklaşmıştır belki çok doldugum için içini boşaltmak istemişimdir bilemiyorum.
Mal olduğunuzu bile düşünebiliyorsunuz ama psikolojik destek almanız gerektiği mi garip geldi size?Bilemiyorum ben burda piskolojik destek almalık bişey göremiyorum. Belki regl zamanım yaklaşmıştır belki çok doldugum için içini boşaltmak istemişimdir bilemiyorum.
Koridor da bi ihtiyaçOda bi ihtiyaç . Belki bişeyleri siz ertelerken ruhunuza ağır gelmıstır
Balkonsuz ev olmazKoridor da bi ihtiyaç
Evet, mal olduğumu düşünmek kötü birşey mi? Ciddi anlamda ben malım demedim. Ki mal olmak kötü birşeyde değil benceMal olduğunuzu bile düşünebiliyorsunuz ama psikolojik destek almanız gerektiği mi garip geldi size?
3+1 tercih ederimBalkonsuz ev olmaz
Aslında bir şeylerin normal olmadığının siz de farkındasınız. Bu konuyu açmanızdan bile belli ama kabul etmiyorsunuz.Evet, mal olduğumu düşünmek kötü birşey mi? Ciddi anlamda ben malım demedim. Ki mal olmak kötü birşeyde değil bence
Terapiyi bir düşün.Evet, mal olduğumu düşünmek kötü birşey mi? Ciddi anlamda ben malım demedim. Ki mal olmak kötü birşeyde değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?