Afedersiniz ama ben m@l mıyım?

Abla o eskidendi eskiden şimdi öyle düşünmüyorum çok şükür. Şu ana odaklanalim bence ne gerek var eskiden attığım mesajlara

Ağlamak iyi geliyorsa ağlaa ağlaa

Akacak yaş gözde durmaz.

Profil fotoğrafınızdan yola cıkarak söylüyorum bence mal değilsiniz. Benedict hayranıyım da ♥

Bazen olup biten şeyler bizi bir yerde tetikler ama bilinçli olarak bunu fark edemeyiz. Ya da birikim olur. Bir kalem kağıt alıp hiç engellemeden aklınıza ne gelirse yazarsanız belki ortaya çıkabilir. Çok travmatik şeyler yaşadıysanız bunu tek başınıza yapmayın ama. Bu kadar önemli bir şey yoksa da ağlayın, rahatlarsınız.

Gebelik durumunuz var mi?

Belki de içinizde biriken farkında olmadığınız, yüzleşmediğiniz sorunlar olabilir mi?

Ağlamak hafife alınacak bir süreç değil.

Eskiden 3 aylık sigara bırakma ilacı vardı onu kullandığım ilk gün çok fena ağladım meğerse intihar bile ettirecek düzeyde depresyon ve duygusal hormonları bozuyormuş. İsmi ch*****

Ağlamak için duygusal hormonlarının bozulmuş olması lazım. 2 tür depresyon denilen şeyde bu noktada kendini ğösteriyor kiminde durduk yere korkunç bir epresyon başlarmış kiminde çevresel faktörlerden dolayı . Seninki ilki olabilir.

(Sigara bırakma konusuna ekleme yapmak isterim. Şimdi devletin verdiği 1 aylık hap çıkmış İsmi nikita çoğu kişi ilk 10 günden ömürlük bırakabiliyor. Tek kıstas beyne bir daha bir fırt bile nikotin sokmamak.)

Gebelik durumunuz var mi?
Gebelik mi. Bu mesaj çok güldürdü beni ya. İlk aylarımda saçma sapan oturmuş toza ağlamıştım. hamilelik nasıl bir kafa valla bilmiyor insan. İlk çocuğumda gaddardım resmen, bu hamileliğimde herşeye hüngür hüngür ağlardım. Sonuç sürekli ağlayan kolik bir bebek

Bazen böyle hislenip ağlayabiliyor insan. Banada olur ara sıra, ağlamak biraz bağımlılık da yapıyor. Belki terapi işe yarayabilir.

Allah bağışlasın, hamilelik çok zor bence arkadaşım hamile her gün ağlıyor en son neden hep çikolatalı kek yapıyorsun diye ağlamıştı. Çikolatalı kek sever diye hep çikolatalı kek yapıyordum. Şimdi sade keke geçtim

Benmde ağlamak için bir çok nedenim var ama ağlayamıyorum bir ağlasam hüngür hüngür stresim azalacak ama nerdeee bende ağlamadığım için kendimden şüpheleniyorum bende bir sorun mu var acaba diye:)

Yalnız değilsin, aynısını ben az önce yaşadım. Regl 2. Günüm, ben buna bağlıyorum, her seferinde bu tarz olaylar yaşıyorum çünkü

İçinizde tuttuğunuz bir şeyler olabilir mi? Bazen duygular üzerine düşünülüp çözülmediğinde böyle patlamalar yaşanabiliyor. Destek alın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…