Abla o eskidendi eskiden şimdi öyle düşünmüyorum çok şükür. Şu ana odaklanalim bence ne gerek var eskiden attığım mesajlaraEski konunuz buymuş, sizce normal mi?
Alıntı:
Şimdi kendime bir sure koydum eğer 25 ağustosa kadar iyi birşey olmazsa, yani iyi birseyden kastım mutlu olacağım tarzdan birşey, !nt@har edicem. Sizce kararım nasıl iyi mi?
Tedaviye ihtiyacınız var.Abla o eskidendi eskiden şimdi öyle düşünmüyorum çok şükür. Şu ana odaklanalim bence ne gerek var eskiden attığım mesajlara
Ağlamak iyi geliyorsa ağlaa ağlaaYa 1 saattir hüngür hüngür ağlıyorum ama neden ağladığımi bilmiyorum dolaba bakıyorum ağlıyorum yatağıma bakıyorum ağlıyorum telefona bakıyorum ağlıyorum. Yarım saat zaten yere kapanıp ağladım yarım saatte etrafa boş boş baka baka ağladım gözüm şişti. Belki 1 saatten fazla da aglamisimdir bilmiyorum. Belki reglim yaklaşmıştır ama bilmiyorum çok garip geldi.
Madem kendince fikrin var ne diye sordunBilemiyorum ben burda piskolojik destek almalık bişey göremiyorum. Belki regl zamanım yaklaşmıştır belki çok doldugum için içini boşaltmak istemişimdir bilemiyorum.
Akacak yaş gözde durmaz.Ya 1 saattir hüngür hüngür ağlıyorum ama neden ağladığımi bilmiyorum dolaba bakıyorum ağlıyorum yatağıma bakıyorum ağlıyorum telefona bakıyorum ağlıyorum. Yarım saat zaten yere kapanıp ağladım yarım saatte etrafa boş boş baka baka ağladım gözüm şişti. Belki 1 saatten fazla da aglamisimdir bilmiyorum. Belki reglim yaklaşmıştır ama bilmiyorum çok garip geldi.
Gebelik durumunuz var mi?Ya 1 saattir hüngür hüngür ağlıyorum ama neden ağladığımi bilmiyorum dolaba bakıyorum ağlıyorum yatağıma bakıyorum ağlıyorum telefona bakıyorum ağlıyorum. Yarım saat zaten yere kapanıp ağladım yarım saatte etrafa boş boş baka baka ağladım gözüm şişti. Belki 1 saatten fazla da aglamisimdir bilmiyorum. Belki reglim yaklaşmıştır ama bilmiyorum çok garip geldi.
Belki de içinizde biriken farkında olmadığınız, yüzleşmediğiniz sorunlar olabilir mi?Ya 1 saattir hüngür hüngür ağlıyorum ama neden ağladığımi bilmiyorum dolaba bakıyorum ağlıyorum yatağıma bakıyorum ağlıyorum telefona bakıyorum ağlıyorum. Yarım saat zaten yere kapanıp ağladım yarım saatte etrafa boş boş baka baka ağladım gözüm şişti. Belki 1 saatten fazla da aglamisimdir bilmiyorum. Belki reglim yaklaşmıştır ama bilmiyorum çok garip geldi.
Allah seni kahretmesin ajahsgagazKoridor da bi ihtiyaç
Gebelik mi. Bu mesaj çok güldürdü beni ya. İlk aylarımda saçma sapan oturmuş toza ağlamıştım.Gebelik durumunuz var mi?
Allah bağışlasın, hamilelik çok zor bence arkadaşım hamile her gün ağlıyor en son neden hep çikolatalı kek yapıyorsun diye ağlamıştı. Çikolatalı kek sever diye hep çikolatalı kek yapıyordum. Şimdi sade keke geçtimGebelik mi. Bu mesaj çok güldürdü beni ya. İlk aylarımda saçma sapan oturmuş toza ağlamıştım.hamilelik nasıl bir kafa valla bilmiyor insan. İlk çocuğumda gaddardım resmen, bu hamileliğimde herşeye hüngür hüngür ağlardım. Sonuç sürekli ağlayan kolik bir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?