• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affet Anne

• Konu Sahibi Konu Sahibi elune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle bir yorum yapacak kadar, böyle bir hayata olumlu bakacak kadar sapıklaşacağıma öleyim daha iyi.
Allah'ım aklımı koru. Cahil iyiydim ben bee!!

Bende çok iyiydim Faat. ufacık şeyleri dert ettiğim mini bir dünyam vardı.
Annene uzuldum biz kadinlar daha neler gorecegiz ama kizma benim bir arkadasim derdi ki bazen aci cekmeyi kendimiz isteriz ilk teklifinde gitmeliydi..ben sana cok uzuldum bir kiz cocugunun dunyada en cok sevdigi varligin boyle sapkin dusunuyor olmasi yikmistir seni..erkek beyni asla anlamiycaz cunku kendi oz babasi tarafindan yillarca tecavuze ugrayan mahkemede neden baba diye aglayan kizlar biliyorum ben hala baba diyen o mahluklara..iste buyuzden tabuluyum ben bir sey yanlissa cinsel tercih diye bir terim olmamali ve boyle sapikliklari normal kendi secimi gibi gormemeliyiz ki iyice normallesmesin..
Annemin psikolojisi nedir hiç bir fikrim yok. O evliliği neden sürdürdüğüne dair bir fikrim yok

Birbirine güvenen, sadık ve yalanla dolanla birbirini aldatmayan ve birbirini çok seven çiftlerin yaşayabileceği çok güzel bir şey. Ama tabi ki herkese göre değil. İlişkisi yeterince sağlam olmayan çiftlerin ilişkilerini sarsabilir. Biz yaşıyoruz ve çok mutluyuz ama herkes swing yaşasın demek doğru değil.Her şeyden önce aranızda her şeyi ama her şeyi sansürsüz bir şekilde baştan uzun uzun konuşmalısınız. İletişim çok önemli

Şu yorumu okuduktan sonra internette.
İzninizle kusmak istiyorum hanımlar..
Birbirlerine güvenen ve sadik..... Nekadarda sadikmislar gözlerim yasardi.... Tövbe estafrullah yaaa....

o yine söylemezdi Vivianne. Ben sordum açık açık.
"anne yıllar evvel boyle birşey yakaladım. bana dogru soyle bana soyleyemediğin bu mu dedim."
o dakikadan sonra zaten hiçbir tutunacak dal kalmadı.

Bilip de bir şey yapamamak. Artık annen yıllardır bu şekilde yaşıyor bir şekilde. Sizlerin hayatına dokunmak, düzeninizi bozmak istemiyor belki de. Korkuyor bence olabileceklerden. Sabretmek bir erdemdir ama bu durumda annenin psikolojisini düşünemiyorum. Sabretmeyi aşmış artık.
Bir süre tatil amaçlı seninle kalsa? Anne kız bir çözüm düşünseniz?

faatin ekledigi sayfanin hepsini okuaymadim ben , iki mesaj okuyup kapattim midem kaldirmadi fazlasini ..

sence de elune nin üzerine biraz fazla gitmiyo musn ? biraz empati
Hayır Elalale haklı. Hergün duydugumuz birşey değil. kla mantıga uyar tarafı yok.
Ben bir başkasınının durumuna yprum yapacak olsam aynen boyle yapardım.

sasursuz iletisimmis, basiniza benim kadar tas dussun, mubarek gun sinrilerim bozuldu vallaa

Bilip de bir şey yapamamak. Artık annen yıllardır bu şekilde yaşıyor bir şekilde. Sizlerin hayatına dokunmak, düzeninizi bozmak istemiyor belki de. Korkuyor bence olabileceklerden. Sabretmek bir erdemdir ama bu durumda annenin psikolojisini düşünemiyorum. Sabretmeyi aşmış artık.
Bir süre tatil amaçlı seninle kalsa? Anne kız bir çözüm düşünseniz?
Gelmiyor. Bu olaydan once de kavga ettiklerinde gel kafan dağılsın diyoruz gelmiyor. Kardeşim tek başına yaşıyor. Ona da gitmiyor.

Paylaştığınız linki okudum sinirimden ağlamk üzereyim ne safmışım sadece filnlerde falan olur sanıyodum şoktayım şu an

Ben bir de video gördüm, izledim.
Deliriyorum sandım :S
Böyle şeyden haberim yoktu.
Hiç olmasaydı keşke..

Adamlar aldatsa elle gelen düğün bayram olur bunun yanında diyecek şey bulamyorm :KK61::KK61:

ben sakin, boyle durumlarla olgun başedebilen biri değilim. Oraya gidersem ne yapacağımın garantisini veremem.
Eğer annemden emin olsam şu dakika gittiğimde tası taragı alıp gelecegini bilsem bir dakika durmam. Ama bu kadar rezil birşeyi oprtaya döktüğümde bana sen karışma derse kızkardeşimden başka hiç kimsem kalmayacak.

diyecek bir şey bulamadım elune.
bir erkek eşini sahiplenmeli kıskanmalı yeteri kadar bunu anladım.
annenizin korkusunu da anlıyorum.her an acaba ben istemeden böyle bir duruma beni zorlar mı
bir gün çıkagelir mi diye hep paronayak olmuştur.
annene ve size sabır dilerim.

ben sakin, boyle durumlarla olgun başedebilen biri değilim. Oraya gidersem ne yapacağımın garantisini veremem.
Eğer annemden emin olsam şu dakika gittiğimde tası taragı alıp gelecegini bilsem bir dakika durmam. Ama bu kadar rezil birşeyi oprtaya döktüğümde bana sen karışma derse kızkardeşimden başka hiç kimsem kalmayacak.
Once bu konuyu annenle konus enine boyuna ne yapmak istiyorsa duruma gore her zmn yaninda oldgunu hissettir eger aniden boyle bisey yaparsan dedgin gbi annende babandan yana olursa iyice uzaklasirsiniz

En guzeli karismamak kalip ya da gitmek annenizin karari siz yaninda oldugunuzu belirtin ordan ayrilmasi gerektigini soyleyin

Yanlis anlamayin ama anneniz bunca sene gercektende bu istege karsi koya bilmis mi? Sonucta aklina koyan bi adam üstüne eziyet ettiyse, istedigini yaptiramazsa o birakirdi, ooofff gercekten özür dileyerek söylüyorum ama acaba anneniz boyun egmek zorunda kaldigi icinmi ayrilamiyor babanizdan, hani sonra babaniz herseyi onun üstüne atip iftira atar diye, arti iki kizi var elalem ne der derdi vs...

Bu swinger olayını ben de bir arkadaşımdan duymuştum. Hatta bunun partileri varmış ve hiç beklemeyeceğiniz, orta yaş üstü normal alelade insanlar gidiyormuş. o zaman da hiç algılayamamıştım, şimdi bunu da algılayamadım. mantığım ve ahlak anlayışım almıyor bu durumu. Allah yardımcınız olsun..

Aman Allah'ım o linki okudum sok oldum hayatımda ilk defa duydum bir yasıma daha girdim iğrençlik bence

Back
X