- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
Günaha ortak oluyorlar. Yargıç yok suçlu yok.Birbirlerine güvenen ve sadik..... Nekadarda sadikmislar gözlerim yasardi.... Tövbe estafrullah yaaa....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaha ortak oluyorlar. Yargıç yok suçlu yok.Birbirlerine güvenen ve sadik..... Nekadarda sadikmislar gözlerim yasardi.... Tövbe estafrullah yaaa....
o kadar normal bir şeymiş gibi anlattı ki inanamazsın.. bunların partileri oluyormuş, diğer eşleri orada tanıyorlarmış. herkes çok seviyeli çok anlayışlıymış da bilmemne.. kaldı ki o çift yeni evli bi çiftti. hani insanın tam da gözünden kıskandığı zamanlar yani. ben kıskanmıyor musun hiç nasıl tahammül ediyorsun böyle bir şeye dediğimde aldığım cevap ne var ki ben de yapıyorum eşit şartlardayız olmuştu, daha da üstelemedim. o insanlar bunu sapıklık olarak görmüyor, kanıksamışlar, normal geliyor onlar için.. o yüzden de yadırganınca çok şaşırıyorlar.. benim tepkilerimden sonra bir daha görüşmedik zaten o çiftle. herkesin tercihlerine saygı duymaya çalıştım şu hayatta ama bu benim için bile çok fazla gerçekten..gerçekten mi ??? sen nasıl öğrendin
bugun yarım saat yalvardım, geleyim alayım seni diye.
Kesmedi tehdit ettim yüzümü göremezsin diye.
Benim yapabilecekleriminde sınırı var. Ya oraya gidip olay cıkardığımda bana sanane karışma derse? Onun tavrından emin olsam 1 dakika durur muyum sizce?
Yani birbirlerinin yanında, karşısında başkalarıyla bildiğimiz şekilde beraber olup bundan da zevk alıyolar????o kadar normal bir şeymiş gibi anlattı ki inanamazsın.. bunların partileri oluyormuş, diğer eşleri orada tanıyorlarmış. herkes çok seviyeli çok anlayışlıymış da bilmemne.. kaldı ki o çift yeni evli bi çiftti. hani insanın tam da gözünden kıskandığı zamanlar yani. ben kıskanmıyor musun hiç nasıl tahammül ediyorsun böyle bir şeye dediğimde aldığım cevap ne var ki ben de yapıyorum eşit şartlardayız olmuştu, daha da üstelemedim. o insanlar bunu sapıklık olarak görmüyor, kanıksamışlar, normal geliyor onlar için.. o yüzden de yadırganınca çok şaşırıyorlar.. benim tepkilerimden sonra bir daha görüşmedik zaten o çiftle. herkesin tercihlerine saygı duymaya çalıştım şu hayatta ama bu benim için bile çok fazla gerçekten..
o kadar normal bir şeymiş gibi anlattı ki inanamazsın.. bunların partileri oluyormuş, diğer eşleri orada tanıyorlarmış. herkes çok seviyeli çok anlayışlıymış da bilmemne.. kaldı ki o çift yeni evli bi çiftti. hani insanın tam da gözünden kıskandığı zamanlar yani. ben kıskanmıyor musun hiç nasıl tahammül ediyorsun böyle bir şeye dediğimde aldığım cevap ne var ki ben de yapıyorum eşit şartlardayız olmuştu, daha da üstelemedim. o insanlar bunu sapıklık olarak görmüyor, kanıksamışlar, normal geliyor onlar için.. o yüzden de yadırganınca çok şaşırıyorlar.. benim tepkilerimden sonra bir daha görüşmedik zaten o çiftle. herkesin tercihlerine saygı duymaya çalıştım şu hayatta ama bu benim için bile çok fazla gerçekten..
öyleymiş canımYani birbirlerinin yanında, karşısında başkalarıyla bildiğimiz şekilde beraber olup bundan da zevk alıyolar????
Yani birbirlerinin yanında, karşısında başkalarıyla bildiğimiz şekilde beraber olup bundan da zevk alıyolar????
İyi ki gorusmemissin kardeş.o kadar normal bir şeymiş gibi anlattı ki inanamazsın.. bunların partileri oluyormuş, diğer eşleri orada tanıyorlarmış. herkes çok seviyeli çok anlayışlıymış da bilmemne.. kaldı ki o çift yeni evli bi çiftti. hani insanın tam da gözünden kıskandığı zamanlar yani. ben kıskanmıyor musun hiç nasıl tahammül ediyorsun böyle bir şeye dediğimde aldığım cevap ne var ki ben de yapıyorum eşit şartlardayız olmuştu, daha da üstelemedim. o insanlar bunu sapıklık olarak görmüyor, kanıksamışlar, normal geliyor onlar için.. o yüzden de yadırganınca çok şaşırıyorlar.. benim tepkilerimden sonra bir daha görüşmedik zaten o çiftle. herkesin tercihlerine saygı duymaya çalıştım şu hayatta ama bu benim için bile çok fazla gerçekten..
Birbirine güvenen, sadık ve yalanla dolanla birbirini aldatmayan ve birbirini çok seven çiftlerin yaşayabileceği çok güzel bir şey. Ama tabi ki herkese göre değil. İlişkisi yeterince sağlam olmayan çiftlerin ilişkilerini sarsabilir. Biz yaşıyoruz ve çok mutluyuz ama herkes swing yaşasın demek doğru değil.Her şeyden önce aranızda her şeyi ama her şeyi sansürsüz bir şekilde baştan uzun uzun konuşmalısınız. İletişim çok önemli
Şu yorumu okuduktan sonra internette.
İzninizle kusmak istiyorum hanımlar..
Yoo hayır canım kendini toparlamaya çalışmalısın. Kocasının teklifinden sonra evliliğini devam ettirmek annenin tercihiydi. Senin şanssızlığın sindirilmesi zor olanı öğrenmek olmuş. Daha sağlıklı düşünebilmek için zaman tanıÖlmeyi çok düşündüm, size kıyamadım dedi bana.
Faat ben ne yapacağım? İkisinide ben vursam? Birinin azabına son verip diğerininkini başlatsam?
bende aynı şeyleri düşündüm.sırf bunu yaşamak için mi evlendiler diye geldi aklıma.bunun için evli olmak gerekiyor galiba sevgili olmaları yeterli değil belkide,işin fantezisi burada çünkü.başkasının eşiyle birlikte olması, kendi eşinde o kişinin eşiyle .eşlerden biri sapık tamam ama diğeri buna karşı çıkmaz mı?bizler burada eşlerimiz bize böyle bir şey derse iğreniriz ,boşanırız diye düşündük.ya da üzüm üzüme baka baka kararır gibi zmanla ikna mı ediyorlar birbirlerini.böyle bir şey de nasıl ikna olunursa.vayy beeeebide şunu anlamış değilim hadi adam geniş meshepli karısını kıskanmıyo paylaşıyo kadında geniş oda kıskanmıyo paylaşmaya açık
ehh be arkadaş siz birbiriniz bulupta nasıl denk geldide evlendiniz bu raddeye nasıl geldiniz??????
allah dağına göre kar verir derler doğruymuş demek![]()
o tür insanların çoğu bence evlenmeden kendilerini belli ediyorlardır. onlar zaten sizin bizim gibi kadınlarla evlenmezler, yapamazlar.. konu sahibesinin babası istisnai bir durum bencebende aynı şeyleri düşündüm.sırf bunu yaşamak için mi evlendiler diye geldi aklıma.bunun için evli olmak gerekiyor galiba sevgili olmaları yeterli değil belkide,işin fantezisi burada çünkü.başkasının eşiyle birlikte olması, kendi eşinde o kişinin eşiyle .eşlerden biri sapık tamam ama diğeri buna karşı çıkmaz mı?bizler burada eşlerimiz bize böyle bir şey derse iğreniriz ,boşanırız diye düşündük.ya da üzüm üzüme baka baka kararır gibi zmanla ikna mı ediyorlar birbirlerini.böyle bir şey de nasıl ikna olunursa.
o tür insanların çoğu bence evlenmeden kendilerini belli ediyorlardır. onlar zaten sizin bizim gibi kadınlarla evlenmezler, yapamazlar.. konu sahibesinin babası istisnai bir durum bence
İnanın bilmiyorum. Ya 30 ksuur senelik alışkanlık ya başka bir şey. Ben de mal oldum.