• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affet Anne

• Konu Sahibi Konu Sahibi elune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu tarz iğrençlikler de modern düşünemiyorum..
Babam annemi başka adamın kollarına atmaya çalışacak,bende buna "fantezi" diyeceğim! Yok öyle birşey!
Annemi de alır giderim o evden yada o "adamı" yollarım evden.
Bir sapıkla aynı çatı altında yaşayamam.
Okurken sinirlerim zıpladı.

Bence içinizi daha fazla karartmayın gereksiz kuruntularla. Şuan babanızın bambaşka bir yönünü gördünüz ama bu demek değil ki babanız sizin tanıdığınızdan bambaşka bir insan. Bir insanın cinsel fantazilerini bilememeniz çok normal ama şiddete meyilli olup olmadığını bilirsiniz. Ki belli ki sizin babanız değil, anneniz ise baskın bir karaktermiş gibi geldi bana, bunca yıl tartışmalardan dolayı onu suçladığınıza göre belli ki gerektiğinde sesini yükseltmeyi biliyor. Çok uzaktan bakıyorum gerçi ama ikisinin ilişkisinde bir ezen ezilen dengesi varmış gibi gelmiyor anlattıklarınızdan, zorla swingers yaptırılabileceğini de zannetmiyorum kimseye, sadece eşin bu tarz tekliflerde bulunmasının nahoşluğu kırıcıdır benzer tarzda yönelimleri olmayan bir kadın için.

Gereksiz kuruntular diyorsunuz da, bu olay için babası ısrar etmiş ve zamanında gerçekleşmişse şüphesine düşmeyecek mi konu sahibi? Kendi doğumuna bile dikkat etmeyecek mi?
Gereksiz kuruntu mu babasının bunu yıllarca istemesi sizce?

Söze baslayacak bir harf bulamadım alfabede.
Kahroldum, böyle bir igrenclik hangi dilde sindirilir ki? Hangi insan dayanır ki?
Anneniz nasıl dayanmış? Nasil yanmamis.
Namus için insan adam bile oldurebiliyor. Demekki oldurulenler boyleleriymis.
Allahim sabir versin. Dayanma gücü versin. Lütfen böyle bir adamı annenizden uzak tutun. .

Gereksiz kuruntular diyorsunuz da, bu olay için babası ısrar etmiş ve zamanında gerçekleşmişse şüphesine düşmeyecek mi konu sahibi? Kendi doğumuna bile dikkat etmeyecek mi?
Gereksiz kuruntu mu babasının bunu yıllarca istemesi sizce?

Gereksiz kuruntu derken fiziksel şiddetten bahsediyordum ben aslında ama babasının farklı biri olabileceğini düşünmüyorum çünkü internetin olmadığı bir Türkiye'de kolay kolay eş değiştirecek bir çift bulabileceğini sanmıyorum insanların -ki konu sahibi ve ailesi çok büyük bir şehirde yaşamıyor -,

Gereksiz kuruntu derken fiziksel şiddetten bahsediyordum ben aslında ama babasının farklı biri olabileceğini düşünmüyorum çünkü internetin olmadığı bir Türkiye'de kolay kolay eş değiştirecek bir çift bulabileceğini sanmıyorum insanların -ki konu sahibi ve ailesi çok büyük bir şehirde yaşamıyor -,
Ailem ile aynı şehirde yaşamıyoruz.

Bu tarz iğrençlikler de modern düşünemiyorum..
Babam annemi başka adamın kollarına atmaya çalışacak,bende buna "fantezi" diyeceğim! Yok öyle birşey!
Annemi de alır giderim o evden yada o "adamı" yollarım evden.
Bir sapıkla aynı çatı altında yaşayamam.
Okurken sinirlerim zıpladı.
İlk basta benimde dusundugum sadece buydu. Ancak hersey ortaya dokuldukten sonra bile annem bosanma konusunda kararlı cumleler sarfetmedi
Annemden emin olsam su an gider alırım. Ben oraya gittiğimde, bana ikimizin derdi denirse eger annem babam yasarken ölmüş olur.
Su an okumakta olan bir kızlardsim var.

canım şok oldum..konuyu anlayabilmek için defalarca okudum.annenin ne gibi nedenleri var acaba bunca zaman katlanmış halada katlanıyor..annen bunca zaman katlandığına göre sen ne dersen de gene sessiz kalıp ayrılmayacak sanki.önce annenle kesin konuş canım ayrılmak istiyorsan yanındayım de kararını versin.annen karar vermeden adım atarsan arada kalan sen olursun canım

Bugun telefonda konustuklarimiz kadar benim de bildiklerim. Yuzyuze gelince daha etraflica konusacagim elbette.
Biri annem biri babam. Sizlerin yorunlariyla da farkina vardigim bir husus var ki olay sadece bu olmayabilir. Annemin cekindigi birseyler var.
Bosanmayi dusunmeyip, kendimi oldurecegim demesi manidar. Nasil olsa bu derece yuz goz olmusken ne var ne yoksa dokulsun meydana.
Ama benim de yapabileceklerimin siniri var. Kizkardesimi butun bunlarin disinda tutmaliyim. Asla bilmemeli.
Elimden gelecek tek sey bosanma hususunda annemi ikna etmek.

Bugun telefonda konustuklarimiz kadar benim de bildiklerim. Yuzyuze gelince daha etraflica konusacagim elbette.
Biri annem biri babam. Sizlerin yorunlariyla da farkina vardigim bir husus var ki olay sadece bu olmayabilir. Annemin cekindigi birseyler var.
Bosanmayi dusunmeyip, kendimi oldurecegim demesi manidar. Nasil olsa bu derece yuz goz olmusken ne var ne yoksa dokulsun meydana.
Ama benim de yapabileceklerimin siniri var. Kizkardesimi butun bunlarin disinda tutmaliyim. Asla bilmemeli.
Puf! Durum hic dusunmedigin boyutlara ulasabilir biliyorsun degil mi canim? Maalesef her sey insanlar icin ve aklina gelmeyen basina gelebiliyor. Ofkeni kontrol altinda tutmaya dikkat et annenle konusurken de cunku bi anlik kendini ofkeni kontrol edemeyip geri donusu olmayan seyler soyleyebilirsin, yapabilirsin.

internet internet diyorsunuz da ben bu swinger partilerini ve hatta komsumuzun gorumcesinin bunlara katildigini(aglaya aglaya anlatmis yengesine. guya adami elde tutabilmek icin kabul ediyormus!)12 yasinda ogrenmistim. yaklasik 15 yil once. o zaman internet sinirli kisilerde vardi ki ne mumkun ordan es bulsunlar.
bu aile antalyada yasiyordu bilemiyorum belki oralarda yabancilarin turistlige gelmesi falan onlar getirdi belki bu adeti ama o tArihlerde gorumcenin anlatmasina gore bayagiii yayginmis.

Annen belki bir kez denemis ve bu durumu kaldiramamistir.

Ay gece gece algılarm mı açık değil dedim ama hakkaten doğru anlamisim.
Konuyu yüz yüze daha detaylı konuş annenle elune, bu zamana kadar böyle iğrenç bi baskının altında kalmak için geçerli bi sebebi olmalı, kim dayanabilir ki buna ah kıyamam yaa..

Bakiim bizim uslubu okunur hatun ne yazmis dedim, aklim durdu okuyunca. Huzurum fena bozuldu poff okumayaydim keske.

Elune sana su kadarini soyleyeyim, cehalet mutluluktur. Eger olayin cok pesine dusmeseydin bu igrencligi birinci agizdan teyitlemeseydin simdikinden mutlu yasayacaktin. Simdiden sonra da sorup sorguladikca gercek cevaplar alirsan sayet daha buyuk rezalete tanik olabilirsin.

Belki annen katildi o ortamlara mesela, belki baska seyler.. Bunlari duyarsan ne yaparsin?

Nasilsa annenin bosanmaya niyeti yok, babanin da yuzune bakmaya devam edeceksin madem, örseleme daha fazla bu isi, yuregine gam ustune gam bindirme.

Çok büyük bir şairin karısını diğer erkeklerle birlikte olurken izleme fantazisi olduğunu öğrenmiş ve şaşırmıştım. Her fantazi masum olmuyor maalesef ve kapalı kapılar ardında böyle şeyler yaşanıyor ailelerde.

Ben en çok annenize üzüldüm, bir yandan babanızın istekleri diğer yandan sizin ona mesafeli durmanız ama gene de aile bütünlüğü bozulmasın diye size anlatmaması!

Peki neden boşanmıyor anneniz ? Sebebi ne ? Babanıza mı çok aşık yalnızlıktan mı korkuyor ?

Yakin bir arkadasimin basina da gelmisti ve babasini olesiye seven biriydi. Babasi sürekli swinger talebindeymis ve o kadar korkunc ki fantezi diye esiyle goruntulerini kaydedip dedigimi yapmazsan bunlari gosteririm diye tehdit etmis. Ve kadinda yapmis:-(
Arkadasim ciddi depresyona girdi ve erkeklerden tiksiniyorum diyerek kimseyi hayatina alamıyor hala.. Allahim kimseye vermesin boyle igrenclikler.

Günaydın kızlar uyuyamadım geceden beri bu çiftlere bakıyorum twitterda tonlarca sayfaları var erkekler karılarının fotoğraflarını paylaşmışlar karımı seviyorum falan yazıyor....
Çok özür dilerim ama fahişeler daha namuslu gerçekten,ya da o pe...denilen adamlar...
Ben de çok büyük günahlar işlediğimi sanıp Allah'a dua etmeye tövbe etmeye utanıyodum kendi kendime...
Bneim aklım durdu gerçekten konu sahibi Allah size sabır versin diyebileceğim başka hiçbi şey yok bulamıyorum çünkü...
Kendi aklımda normalleştirneye çalışıyorum ama nasıl zevk alınır bundan tahayyül edemiyorum...
Türk erkekleri cok namusludur cok namus düşkünüdür yaa helal olsun...

baba bir erkeklemi beraber,
iğrenc ama ortada bir grup sex mi var

Babanın bunu annene 30 sene baskı yapıp ağlatacak kadar istediğine göre, anneni aldatmadığını düşünmüyorum... yakında onu da öğrenirsin bence..

Bunca sene nasıl dayanabilmiş..
Allah peygamber sabrı vermiş vallahi..
Allah yardımcınız olsun...

Çok büyük bir şairin karısını diğer erkeklerle birlikte olurken izleme fantazisi olduğunu öğrenmiş ve şaşırmıştım. Her fantazi masum olmuyor maalesef ve kapalı kapılar ardında böyle şeyler yaşanıyor ailelerde.

Ben en çok annenize üzüldüm, bir yandan babanızın istekleri diğer yandan sizin ona mesafeli durmanız ama gene de aile bütünlüğü bozulmasın diye size anlatmaması!

Peki neden boşanmıyor anneniz ? Sebebi ne ? Babanıza mı çok aşık yalnızlıktan mı korkuyor ?
Hangi şair kız o ? o_O

Back
X