• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affet Anne

• Konu Sahibi Konu Sahibi elune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizce elune'nin babasinin annesini es değiştirme yapmaya zorlamasi onların özel hayati oyle mi?
Sizin basiniza aynisi gelse babaniz ve annenizle ilgili "onların Özel hayati beni ilgilendirmez" mi diyeceksiniz merak ettim dogrusu
Nasıl ki sizin anne babanızın cinsel hayatı kendilerinin özeliyse, konu sahibinin de anne babasının cinsel hayatı onların özeli.Burda kamuya mal edilmemesi gereken bir durum var.Eğer öyle olsaydı bu insanları mahkemelerde yargılamamız gerekirdi. Benim konu sahibine tavsiyem ise annesine desteğini hissettirmesi tabi ki, ama bunu annesinin izin verdiği kadar yapabilecektir.
Oysa burda yapılan yorumlar neredeyse infaza kadar varmış ve resmen halk mahkemesi kurulmuş.Bu durum konu sahibine yardımcı olmayacağı gibi, belki buradan alacağı hırsla sorunların düzelmesi yerine bir yuvanın yıkılmasına da neden olabilir.
Bana sorduğunuz soru ise hala başkalarının cinsel hayatlarını takip ettiğinizi gösterir ki, bırakın bu işleri ve kendi durumunuza bakın...

Nasıl ki sizin anne babanızın cinsel hayatı kendilerinin özeliyse, konu sahibinin de anne babasının cinsel hayatı onların özeli.Burda kamuya mal edilmemesi gereken bir durum var.Eğer öyle olsaydı bu insanları mahkemelerde yargılamamız gerekirdi. Benim konu sahibine tavsiyem ise annesine desteğini hissettirmesi tabi ki, ama bunu annesinin izin verdiği kadar yapabilecektir.
Oysa burda yapılan yorumlar neredeyse infaza kadar varmış ve resmen halk mahkemesi kurulmuş.Bu durum konu sahibine yardımcı olmayacağı gibi, belki buradan alacağı hırsla sorunların düzelmesi yerine bir yuvanın yıkılmasına da neden olabilir.
Bana sorduğunuz soru ise hala başkalarının cinsel hayatlarını takip ettiğinizi gösterir ki, bırakın bu işleri ve kendi durumunuza bakın...

Biz burada sadece bizlere danisan arkadasimiza elimizden geldigince yardim etmeye calisiyoruz..
Bu baskasinin cinsel hayatini takip etmek demek değildir. Burada her turlu konu var. Sadece cinsel hayat konuları değil..
Bu sizin kişisel yorumununuz..

Sizce elune'nin babasinin annesini es değiştirme yapmaya zorlamasi onların özel hayati oyle mi?
Sizin basiniza aynisi gelse babaniz ve annenizle ilgili "onların Özel hayati beni ilgilendirmez" mi diyeceksiniz merak ettim dogrusu
Arkadaşım bazı insanlar çok okurlar ama sadece işine geldikleri şeyleri alıp karıştırırlar ama ortaya fikir değil sadece salata çıkar, onlara bu saatten sonra bişey öğretemezsin anlatamazsın. Bence polemiğe bile girmeye değmez.

anne babanız olmaları tüm özellerini bileceksiniz anlamına gelmemeli bence.anne ve babanızın sorunu bu durum.bence bu tamamen annenizi ilgilendiren bir durum.konuyu anneniz açmış olsaydı belki fikir verilebilirdi.lütfen siz de onların arasında ne yaşanmışsa yaşanmış hala anne babanız olduklarını unutmayın ve özellerine saygı duyun.anneniz kabullenmişse sizin yapacak bir şeyiniz yok bence.sadece destek olabilirsiniz diye düşünüyorum.

Arkadaslar şimdi gelebildim. Butun gece uyuyamadım. Aklıma binbinr turlu sey geldi. Belki öz evlat bile degilim belki annemin zayıflıgı budur.
Konunun cok extrem oldugunu biliyorum ama fake oldugunu dusunen atkadaslara söyleyebilecegim tek sey
İlgi cekmek için giyabınbında da olsa babama ahlaksız dedirtecek kadar asagılık değilim.

Yuvanın yıkılması demişsin ya, çok güldüm :)

Kusura bakma elunacım, bence annen 20 küsur sene evvel boşanmalıydı.. annene çok üzüldüm...

Arkadaslar şimdi gelebildim. Butun gece uyuyamadım. Aklıma binbinr turlu sey geldi. Belki öz evlat bile degilim belki annemin zayıflıgı budur.
Konunun cok extrem oldugunu biliyorum ama fake oldugunu dusunen atkadaslara söyleyebilecegim tek sey
İlgi cekmek için giyabınbında da olsa babama ahlaksız dedirtecek kadar asagılık değilim.

Biraz daha iyisindir umarım elune. Bende bu konuyu düşünüyorum sürekli ama sanıyorum ki çözümü yok. Tek çözüm annen. Annenden olayların iç yüzünü de öğrenmek lazım. Ne olduysa başlangıcında bu da önemli. Kendi istemiyordu ve siz varsınız diye ayrılamadı desem sizler de büyümüşsünüz. Kötü bir ihtimal ama babanızın elinde bir koz olabilir.

Yuvanın yıkılması demişsin ya, çok güldüm :)

Kusura bakma elunacım, bence annen 20 küsur sene evvel boşanmalıydı.. annene çok üzüldüm...
Biliyorum , biliyorum. Soka soksn kısım o zaten neden boşanmadı?
Hiç bir kadın kendide boyle degilse eger bu konuyu duymak bile istemez. Benim aklıma gelen annemin babama bir zayıf karnı var ama ne? Benim aklıma sadece kendi dogumum ile ilgili birseyler geliyor. Fiziksel olarak benzememek bir yana kan gruplarımız bile farklı. Ya kurmaya basladım ben bikemiyorum ya abdala malum oluyor
Biraz daha iyisindir umarım elune. Bende bu konuyu düşünüyorum sürekli ama sanıyorum ki çözümü yok. Tek çözüm annen. Annenden olayların iç yüzünü de öğrenmek lazım. Ne olduysa başlangıcında bu da önemli. Kendi istemiyordu ve siz varsınız diye ayrılamadı desem sizler de büyümüşsünüz. Kötü bir ihtimal ama babanızın elinde bir koz olabilir.

Biliyorum , biliyorum. Soka soksn kısım o zaten neden boşanmadı?
Hiç bir kadın kendide boyle degilse eger bu konuyu duymak bile istemez. Benim aklıma gelen annemin babama bir zayıf karnı var ama ne? Benim aklıma sadece kendi dogumum ile ilgili birseyler geliyor. Fiziksel olarak benzememek bir yana kan gruplarımız bile farklı. Ya kurmaya basladım ben bikemiyorum ya abdala malum oluyor

Annen boşansaydı kendini geçindirebilecek bir durumda mıydı? Bazı kadınlar çok pasiftir mesela, acaba o yüzden mi sessiz kaldı... çocuğu evlatlık bile olsa ben bir kadının böyle bir şeye sessiz kalacağını düşünmüyorum... başka bir şeyler var bence...

ya bilemiyorum,bir kadın kocasının gay sevgilisini ve eş değiştirme teklifini bilerek nasıl hala devam eder. valla kimse kusura bakmasın siz karışmayın diye.
böyle bir şeye 3 maymunu oynamak kolaymı bilerek. o babaya nasıl bakılır,nasıl sevilir.

Cani
Canim hakli olarak bu olaya kafa yoruyorsun belki elinde değil ama olasi en kotu senaryoları aklina getirmemeye calis bence..
Annemle konuşmadan yapacagin tüm yorumlar ihtimal olmaktan öteye geçmeyecek..
Öyle değildir inş.

Son düzenleme:
Poker suratı yapacagım mecbur.
Farkındayım davranışlarım değişirse ilk adres annem olacak. Olur da ağızından kaçırırsa dediğim gibi ailemiz dağılır.

ya tüm sayfaları okumak istedim ama bu cevabından sonra vazgeçtim vallahi.
bir annen o adamla yalnız sen gelmiyor benim yanıma diyorsun. bu durumda anneye sorulmaz söke söke zorla getiririm ben.
babana gelince karşısına çıkıp bunların hesabını sormaktan niye korkuyorsun annen inkar eder ya da babandan korkusundan dolayı sana tepki gösterir diye mi diyelim ki böyle oldu ne olacak ailen dağıldı ne olacak
böyle bir aile mi var Allah aşkına evet öfke kontrolüm yok benim ama bir midem bir ahlakım ve vicdanım var. annen o senin bunca yıldır sizin için çekmiş yansıtmamış karşılığı bu olamaz bir annenin.

Çok hassas bir konu. Anneniz detay vermedikçe fevri davranmayın bence olayın iç yüzünü öğrenmeniz gerekiyor. Çok çok zor ve hassas bir durum diyecek söz bulamıyorum, konuyu takip ediyorum inşallah olumlu sonuçlanır...

Ay yhhh daaha ne diyem bosanmalı bence. Sizede zarar vermeden...

ya tüm sayfaları okumak istedim ama bu cevabından sonra vazgeçtim vallahi.
bir annen o adamla yalnız sen gelmiyor benim yanıma diyorsun. bu durumda anneye sorulmaz söke söke zorla getiririm ben.
babana gelince karşısına çıkıp bunların hesabını sormaktan niye korkuyorsun annen inkar eder ya da babandan korkusundan dolayı sana tepki gösterir diye mi diyelim ki böyle oldu ne olacak ailen dağıldı ne olacak
böyle bir aile mi var Allah aşkına evet öfke kontrolüm yok benim ama bir midem bir ahlakım ve vicdanım var. annen o senin bunca yıldır sizin için çekmiş yansıtmamış karşılığı bu olamaz bir annenin.
Inan bak ayni seyleri dusundum. Sadece kendi meselem icin degil, babam annemi dovjyor diye konu acanlara da ayni seyleri yazdim.
Evet olaylardan olay cikartirim gittigimde. Ama dusunsene babami suratina sapik dedikten sonra, annemi kolundan alip gelmeye kalktigimda annem geri vites yaparsa ikinizinde allah cezasini versin deyip cekip gitmekten baska carem yok,
Bir de kiz kardesim var, asla haberdar olmamali. Yani abla ne oldu drse agzimiacop birsey diyemem.
Annem gayet kariyeri olan, egitimli bir kadin. Bunlari sineye neden cektigjni bilmiyorum, aklima bazi varsahimlar gelihor. Acikcasi unlari duymaktan da korkuyorum. Evet, bana baban beni dovdu dese o evi dagitayim ama ,. Galiba bende korkuyorum bilmiyorum.

ya bilemiyorum,bir kadın kocasının gay sevgilisini ve eş değiştirme teklifini bilerek nasıl hala devam eder. valla kimse kusura bakmasın siz karışmayın diye.
böyle bir şeye 3 maymunu oynamak kolaymı bilerek. o babaya nasıl bakılır,nasıl sevilir.
Aynen oky. Kendi icinde yasadigi sacmaliklar olsa 50 yasindan sonra kafayi yedi zaar derdim. Bu adam kalp hastasi. Pacayi zor kurtardi azrailden. Hic mi aklina gelmiyor yahu benimde 2 kizim var diye.
Sosyopat oldugundan supheleniyorum. Belli ki ne minnet duygusu ne ahklak kriteri var. Sahane sekilde iyi aile babasi rolunu oynamis simdiye kadar.

benim aklıma da senin düşündüğün gibi acaba baban gerçekten senin baban mı sorusu geldi ama yazmak istememiştim sen diyene kadar...belkide annenin sana karşı tavırları ve evini terk edememesi bu yüzden belkide beni aldattı derim filan diye tehdit alıyor ve çokta geçerli sebeb bu....

Oooo olay nerelere baglanmis, ama acikcasi hicte yanlis tahminler degil... Annenizle aranizin iyi olmamasi belkide gercekten sizi gördükce bunlari hatirlamasi, yani acaba yapti bu istegide baba kim bilmiyormu... Aslinda annenizin boyun egdigini düsünüyorum ama zaman zaman pisman olmus gibi, yani yapmak istemeyen kadin terk eder ama o hala terk etmeyi düsünmüyor, hem normal geliyor hem igrenc buluyor, yani oda ne düsündügünü bilmiyor... Vallah ben olsam sessiz kalamazdim, icimde ne varsa dökerdim tüm gercekleride ögrenmek isterdim, babamin yüzüne bakmazdim, annemede secenek sunardim bosanirsa arkasinda olurdum yok devam derse onunda yüzüne bakmazdim... Bilmiyorum ama bu isi destikce baska gercekler cikacak gibi... Özür dilerim ama Onurlu bi Kadin heleki iki kizi olan bi kadin esi böyle bi teklif sundugunda arkasina bakmadan terk etmeliydi zamaninda...:KK14:

Back
X