- 15 Eylül 2014
- 536
- 316
- 123
Merhaba kızlar. Öyle bi çıkmazdayım ki. Özellikle evli çocuklu kadınların fikri önemli benim için. Bundan 3 sene önce eşimin telefonunda erkek adıyla kayıt edilmiş bir kadın numarası buldum. Ve bu eski sevgilisi olduğunu öğrendim. Neden erkek adıyla kaydettiğini sordugumda kiskanacagimi sıkıntı yapacagimi söyledi ve adını söyledi dedi ji böyle böyle. Eşim kurye. Kadını şans eseri paket götürdüğü bi sitede güvenlik olarak çalışıyor ve orda karşılaşıyorlar. Birbirlerinin numarasını alıyorlar. Yemek falan istediğinde kadın arıyor falan. Ama asıl mesele eşimin deyimiyle kadın kocasından ayrılma eşiğinde olduğunu ve ayrılacağını söylüyor eşime. Esiminde başından bi evlilik geçmiş seneler önce 3 ay kadar napmam gerekli diye güya eşime danışmış mahkeme süresini. Böyle Böyle arkadaş gibi konuştular ara ara birkaç defa uyardım konuşma istemiyorum diye. Her seferinde tamam dedi ama yardım isterse yardım ederim ben iyi niyetle yaklaşıyorum arkadaşca yanlış anlama dedi. Bu kısımları çok uzun hep denk geldim konuştuğuna falan derken bu konu kadını arayıp benim kadınla kavga etmemden sonra kapandı. Geçen ay bilirsiniz akıllı klavyeye msj yazdığımızda bazı kelimeler hatta cümleler kayıt oluyor. Eşimin t3lefonun aldım kadının adını yazdım klavye kısmından bakalım ne kelimeler çıkacak nele4r yazdı aceba dedim. Sonra şunlar çıktı. Özlem sen bana bir adım gelsen bej sana on, ben eski ozleme asiktim sen kendini aşmışsın seni çok seviyorum ve çok istiyorum çıktı onu bu mu yazdı klavyede zaten hali hazirdami vardı bilmiyorum. Bundan sonra iki iyi bi arkadaş olarak.kalalim gibi seyle4 çıktı. Ben bunları görünce dellendim. Bana bağırdı çağırdı eskide kalmış şeyleri neden açıyorsun die. Elini falan yaraladı kırdı döktü herşeyi. Ben gidecek olsam giderdim senin yanındayım seninleyim şeytana uydum yedim bi bok oyuna geldim boşluğa düştüm yazdım öyle şeyler ama sadece yazdım buluşmadım bilee dedi sonra zaten napiyorum ben karım var mutlu ailem var deyip kendimi frenleyip geri çekildim. Nezaman yazdigimi bile hatırlamıyorum ben çok uzun zaman oldu siz kavga ettikten sonra hiç görüşmedim bile dedi. Kizlar ama ben kaldıramıyorum yapamıyorum hamileyim birde çok canım açıyor hazmedemiyorum napicam ben