• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affetmek ile hata mı ettim?

arslnseda

Bebegim artik benimle...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
536
316
123
Merhaba kızlar. Öyle bi çıkmazdayım ki. Özellikle evli çocuklu kadınların fikri önemli benim için. Bundan 3 sene önce eşimin telefonunda erkek adıyla kayıt edilmiş bir kadın numarası buldum. Ve bu eski sevgilisi olduğunu öğrendim. Neden erkek adıyla kaydettiğini sordugumda kiskanacagimi sıkıntı yapacagimi söyledi ve adını söyledi dedi ji böyle böyle. Eşim kurye. Kadını şans eseri paket götürdüğü bi sitede güvenlik olarak çalışıyor ve orda karşılaşıyorlar. Birbirlerinin numarasını alıyorlar. Yemek falan istediğinde kadın arıyor falan. Ama asıl mesele eşimin deyimiyle kadın kocasından ayrılma eşiğinde olduğunu ve ayrılacağını söylüyor eşime. Esiminde başından bi evlilik geçmiş seneler önce 3 ay kadar napmam gerekli diye güya eşime danışmış mahkeme süresini. Böyle Böyle arkadaş gibi konuştular ara ara birkaç defa uyardım konuşma istemiyorum diye. Her seferinde tamam dedi ama yardım isterse yardım ederim ben iyi niyetle yaklaşıyorum arkadaşca yanlış anlama dedi. Bu kısımları çok uzun hep denk geldim konuştuğuna falan derken bu konu kadını arayıp benim kadınla kavga etmemden sonra kapandı. Geçen ay bilirsiniz akıllı klavyeye msj yazdığımızda bazı kelimeler hatta cümleler kayıt oluyor. Eşimin t3lefonun aldım kadının adını yazdım klavye kısmından bakalım ne kelimeler çıkacak nele4r yazdı aceba dedim. Sonra şunlar çıktı. Özlem sen bana bir adım gelsen bej sana on, ben eski ozleme asiktim sen kendini aşmışsın seni çok seviyorum ve çok istiyorum çıktı onu bu mu yazdı klavyede zaten hali hazirdami vardı bilmiyorum. Bundan sonra iki iyi bi arkadaş olarak.kalalim gibi seyle4 çıktı. Ben bunları görünce dellendim. Bana bağırdı çağırdı eskide kalmış şeyleri neden açıyorsun die. Elini falan yaraladı kırdı döktü herşeyi. Ben gidecek olsam giderdim senin yanındayım seninleyim şeytana uydum yedim bi bok oyuna geldim boşluğa düştüm yazdım öyle şeyler ama sadece yazdım buluşmadım bilee dedi sonra zaten napiyorum ben karım var mutlu ailem var deyip kendimi frenleyip geri çekildim. Nezaman yazdigimi bile hatırlamıyorum ben çok uzun zaman oldu siz kavga ettikten sonra hiç görüşmedim bile dedi. Kizlar ama ben kaldıramıyorum yapamıyorum hamileyim birde çok canım açıyor hazmedemiyorum napicam ben

Ben gidecek olsam giderdim senin yanındayım seninleyim şeytana uydum yedim bi bok oyuna geldim boşluğa düştüm yazdım öyle şeyler ama sadece yazdım buluşmadım bilee

Bunun yalan olduğunu ve yaptığı her hareketin üste çıkmak için olduğunu zaten burada onlarca aynı konudan okumuşsunuzdur. Klasik “ boşluğa düştüm, şeytana uydum, Gül gibi karım” . Hamilesiniz. İşiniz var mı? Geliriniz var mı? Aileniz destek mi? Adama güvenilmez, yani ne sorumluluk ne başka bir şeyi uçkur ve ego dışında düşünmeyen biri.
Zaten gözünüze soka soka aldatmış. Allah doğru yola getirsin. Çok üzüldüm sizin durumunuza. Allah yardımcınız olsun. Bir yandan her ay bir tarafa para koyun, en azından biraz birikim yapın. Garantiye alın. Allah çocuğunuzu sağ salim elinize almayı nasip etsin.

Bu arada eğer yeterince kriz çıkarmaz ve evden gitmezseniz bilin ki yakında daha da utanmadan yapmaya devam edecek.

Son düzenleme:
şeytana uydum yedim bi bok oyuna geldim boşluğa düştüm yazdım öyle şeyler ama sadece yazdım buluşmadım bilee

Ayni boşluğa siz düşseydiniz ne olurdu?

Merak ediyor musunuz?

Ben etmiyorum çünkü biliyorum.

Yapılacak şey belli aslında.

Ama hamilesiniz. Üzülmenizii istemem.

Evet bir yabancı olarak ben sizin üzülmemeniz için eşinizden daha çok çaba veriyorum şu an...

napalim ki eşiniz bu yolun yolcusu.
.. aranıyor .

Allah yardımcınız olsun.

Bir de siz Özlem ile konuşurken fazla yumuşak kalmış olabilir misiniz? Çünkü adam gayet rahat yardım isterse giderim diyebilmiş size

Bunun yalan olduğunu ve yaptığı her hareketin üste çıkmak için olduğunu zaten burada onlarca aynı konudan okumuşsunuzdur. Klasik “ boşluğa düştüm, şeytana uydum, Gül gibi karım” . Hamilesiniz. İşiniz var mı? Geliriniz var mı? Aileniz destek mi? Adama güvenilmez, yani ne sorumluluk ne başka bir şeyi uçkur ve ego dışında düşünmeyen biri.
Zaten gözünüze soka soka aldatmış. Allah doğru yola getirsin. Çok üzüldüm sizin durumunuza. Allah yardımcınız olsun. Bir yandan her ay bir tarafa para koyun, en azından biraz birikim yapın. Garantiye alın. Allah çocuğunuzu sağ salim elinize almayı nasip etsin.

Bu arada eğer yeterince kriz çıkarmaz ve evden gitmezseniz bilin ki yakında daha da utanmadan yapmaya devam edecek.
Şeytana uydum bosluga dustum GORDUGUN GIBI SENİNLE EVLİYİM HALA SENI SEVİYORUM Demek yalanları olumune kapısır.
Kızdan yuz bulsa kosarak gıdıcek, seninleyim sevdıgım sensin demezler mi bide lutfeder gıbı
İnsanın Allah razı olsun koç diyesi geliyor.

Ya ben sizi hiç bunaltmak istemem hamilesiniz ama siz o akıllı klavyeden onları gördüğünüz için direkt savunmaya geçmiş eşiniz Battı balık yan gider hesabı. Bundan sonra ilişkinizin sağlıklı şekilde devam edeceğini düşünmüyorum. Aklınızda hep soru olacak “Acaba aklında Özlem mi var acaba başkası mı var” soruları sizi yiyecek. Sevgi her şeyi aşar ama bunları aşamaz. Elbette siz karar verirsiniz buna benimki sadece yorum. Sizi üzmek hiç istemem :(

Şimdi siz bunu affedip devam etseniz bile eşiniz bu boşluğa sık sık düşmeye devam edecek. Bu konuda tavrınızı en başından sert bir şekilde koymamışsınız sanırım ki eşiniz hala yardımcı olabileceğini söylemiş.

Seytan uymus Kucuk tatlı kuzucuk kıyamiş.
Ozleme baya yurumus, yuz bulsa simdı ozlemleydı ama ozlem belli kı bir adım atmamıs

Ozlemle olmamıs ama ozlem istemediği ıcın, yarın mözlem olur farketmez, fıtratı bu adamın cunku.
O kadar cok özlem demissiniz ki dikkatimi çekti🤣

Konu kapanmis hamilesinde. Buraya yazdigina göre evlilik decam edecek. Unutmaya calis. Yaptigi hersey suç bastirma

Amin inşallah çok sağolun. Kaldıramıyorum ya cidden ağır geliyor. Birde bana sen itle köpekle kendini bir mı tutuyorsun diyor. Kavgada telefonu kırdı. Yeni telefon aldı. Şimdi telefon ortada geziyor eline almıyor sürekli yanımızda ilgiler alakalar pişmanlık mı pişkinlik mı bilemedim

Ayni boşluğa siz düşseydiniz ne olurdu?

Merak ediyor musunuz?

Ben etmiyorum çünkü biliyorum.

Yapılacak şey belli aslında.

Ama hamilesiniz. Üzülmenizii istemem.

Evet bir yabancı olarak ben sizin üzülmemeniz için eşinizden daha çok çaba veriyorum şu an...

napalim ki eşiniz bu yolun yolcusu.
.. aranıyor .

Allah yardımcınız olsun.
Amin rabbim görüyor nedeyimki

Şeytana uydum bosluga dustum GORDUGUN GIBI SENİNLE EVLİYİM HALA SENI SEVİYORUM Demek yalanları olumune kapısır.
Kızdan yuz bulsa kosarak gıdıcek, seninleyim sevdıgım sensin demezler mi bide lutfeder gıbı
İnsanın Allah razı olsun koç diyesi geliyor.

Amaç sadece uçkur, mümkün olsa ölene kadar sevişecekler, sadece birileri olsun nefes alsın yeter modunda, bir de yakalanınca suçluluk hissetmek bile yok. 2 yaş sendromu çocuk gibi katılıp ağlama, türlü tiyatrolar vs . Böyle toplanıp bunları ıssız bir adaya kadınsız toplamak lazım.

Bir de siz Özlem ile konuşurken fazla yumuşak kalmış olabilir misiniz? Çünkü adam gayet rahat yardım isterse giderim diyebilmiş size
O dönemler okadar iyi niyetiydim ve güveniyordum ki medeni bir insan gibi uyarıyordum sadece aklımdan hiç geçmemişti böyle olacağı

Amin inşallah çok sağolun. Kaldıramıyorum ya cidden ağır geliyor. Birde bana sen itle köpekle kendini bir mı tutuyorsun diyor. Kavgada telefonu kırdı. Yeni telefon aldı. Şimdi telefon ortada geziyor eline almıyor sürekli yanımızda ilgiler alakalar pişmanlık mı pişkinlik mı bilemedim
Sen bana bir adım gel ben sana on gelırım dedıgı ama yuz bulamadığı kadına it kopek demesı de onun mıdesızlıgı
Kadın it kopek olsa ona kuyruk sallardı, duzgunce reddetmiş. Birtane it var konuda, o da ozlem degıl.

Ya ben sizi hiç bunaltmak istemem hamilesiniz ama siz o akıllı klavyeden onları gördüğünüz için direkt savunmaya geçmiş eşiniz Battı balık yan gider hesabı. Bundan sonra ilişkinizin sağlıklı şekilde devam edeceğini düşünmüyorum. Aklınızda hep soru olacak “Acaba aklında Özlem mi var acaba başkası mı var” soruları sizi yiyecek. Sevgi her şeyi aşar ama bunları aşamaz. Elbette siz karar verirsiniz buna benimki sadece yorum. Sizi üzmek hiç istemem :KK43:
Okadar soğudum ki:(

Durum sıkıntıli.Bu cümleler unutulmaz ki.Keske siz de kadınla kavga etmek yerine evdekiyle adamakilli kavga etseymişsiniz.Baksaniza on adım koşan o.😥
Diyorumya işte seneler öncesinde tartışmıştık ve rabbim bunu benim karşıma herşey kapanınca ve hamileyken çıkardı çok acı:( corona belası yüzünden evi terk edip gidemedim bile

Back
X