• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affetmek ile hata mı ettim?

aldattığını anladınız ama kocişi evde tutmak! için çocuk yaptınız
ama öyle olduğunu gördünüz
maalesef çok geç

En başta eğer gerçekten arkadaş gibi konuşsalardı eşiniz bunu sizden saklama gereği duymadı. Çekineceği bir şey var ortada ki gizlemiş. Kadını aramanıza ise hayret ettim asla yapmayı tercih etmeyeceğim bir şey.

Hayret ettiğim bir diğer nokta da madem boşanmayı göze alamıyorsunuz, sokağa çıkma yasağı, virüs bir sürü durum var. Ekonomik, ailevi durumunuzu hiç bilmiyorum. Eğer ha diyince eşyalarınızı alıp o evden çıkamayacak durumdaysanız neden telefon kurcalıyorsunuz? Göreceğiniz şeye hazırlıklı değilseniz bunu yapmamalıydınız.

Eşinizin yaptığı klasik suçlu psikolojisi. Bağırıp çağırarak üste çıkmaya çalışıyor. Bugün buna susarsanız hayatınız boyunca şüphe içinde yaşayacaksınız hadi onu geçtim eşiniz yine karıştıracak bir şeyler. Sadece bu sefer daha dikkatli olup yakalanmamaya dikkat edecek. Özlem olmaz Ayşe olur Fatma olur illa biri olur. Eşiniz size sadık değil. Yaşadıklarınız çok zor sizi anlamaya çalışıyorum.

Eğer derseniz hamileyim, boşanmak istemiyorum, çocuklar babasıyla aynı evde büyüsün o zaman unutacaksınız ne yaşandıysa. Aksi halde huzursuz bir evlilik ne siz ne çocuklar mutlu olursunuz.

İki yolunuz var ya unutacaksınız ya boşanacaksınız. Benim şahsi fikrim boşanmanız yönünde ama hangisini seçeceğiniz tamamen size kalmış.

Disi kopek kuyruk sallamis, buna dayanacak akilli erkek cok azdir. Siz bir aile terapistine gidin ya da ona cok ilgi gosterin, ona evin krali gibi davranin. Onu takip ettiginizi belli etmeyin, sikistirip hesap sormayin. Diger kadin bir zavalli aptal. Siz kocanizi avucunuz icine alirsaniz ( guzellikle ve hossohbetiniz ile) karsi tarafin hic sansi kalmaz . Baska avlar arar, ona buna surtunur durur. Siz akilli olun.

Disi kopek kuyruk sallamis, buna dayanacak akilli erkek cok azdir. Siz bir aile terapistine gidin ya da ona cok ilgi gosterin, ona evin krali gibi davranin. Onu takip ettiginizi belli etmeyin, sikistirip hesap sormayin. Diger kadin bir zavalli aptal. Siz kocanizi avucunuz icine alirsaniz ( guzellikle ve hossohbetiniz ile) karsi tarafin hic sansi kalmaz . Baska avlar arar, ona buna surtunur durur. Siz akilli olun.
Bu ne sacmasapan bir yorumdur ya!
Adamın iradesi nerede peki?

Merhaba kızlar. Öyle bi çıkmazdayım ki. Özellikle evli çocuklu kadınların fikri önemli benim için. Bundan 3 sene önce eşimin telefonunda erkek adıyla kayıt edilmiş bir kadın numarası buldum. Ve bu eski sevgilisi olduğunu öğrendim. Neden erkek adıyla kaydettiğini sordugumda kiskanacagimi sıkıntı yapacagimi söyledi ve adını söyledi dedi ji böyle böyle. Eşim kurye. Kadını şans eseri paket götürdüğü bi sitede güvenlik olarak çalışıyor ve orda karşılaşıyorlar. Birbirlerinin numarasını alıyorlar. Yemek falan istediğinde kadın arıyor falan. Ama asıl mesele eşimin deyimiyle kadın kocasından ayrılma eşiğinde olduğunu ve ayrılacağını söylüyor eşime. Esiminde başından bi evlilik geçmiş seneler önce 3 ay kadar napmam gerekli diye güya eşime danışmış mahkeme süresini. Böyle Böyle arkadaş gibi konuştular ara ara birkaç defa uyardım konuşma istemiyorum diye. Her seferinde tamam dedi ama yardım isterse yardım ederim ben iyi niyetle yaklaşıyorum arkadaşca yanlış anlama dedi. Bu kısımları çok uzun hep denk geldim konuştuğuna falan derken bu konu kadını arayıp benim kadınla kavga etmemden sonra kapandı. Geçen ay bilirsiniz akıllı klavyeye msj yazdığımızda bazı kelimeler hatta cümleler kayıt oluyor. Eşimin t3lefonun aldım kadının adını yazdım klavye kısmından bakalım ne kelimeler çıkacak nele4r yazdı aceba dedim. Sonra şunlar çıktı. Özlem sen bana bir adım gelsen bej sana on, ben eski ozleme asiktim sen kendini aşmışsın seni çok seviyorum ve çok istiyorum çıktı onu bu mu yazdı klavyede zaten hali hazirdami vardı bilmiyorum. Bundan sonra iki iyi bi arkadaş olarak.kalalim gibi seyle4 çıktı. Ben bunları görünce dellendim. Bana bağırdı çağırdı eskide kalmış şeyleri neden açıyorsun die. Elini falan yaraladı kırdı döktü herşeyi. Ben gidecek olsam giderdim senin yanındayım seninleyim şeytana uydum yedim bi bok oyuna geldim boşluğa düştüm yazdım öyle şeyler ama sadece yazdım buluşmadım bilee dedi sonra zaten napiyorum ben karım var mutlu ailem var deyip kendimi frenleyip geri çekildim. Nezaman yazdigimi bile hatırlamıyorum ben çok uzun zaman oldu siz kavga ettikten sonra hiç görüşmedim bile dedi. Kizlar ama ben kaldıramıyorum yapamıyorum hamileyim birde çok canım açıyor hazmedemiyorum napicam ben
Güvenini sarsmadi mi nasıl devam edeceksin hicbirsey yapmasa bile şüphe duyacaksın,aynısını sen yapsan eşin seni bosamisti değil mi?Rabbim yardımcın olsun inşallah

Tamam kadın hatalı ama adamda nasıl hayır diyecek irade olmaz. Bir hemcinsim nasıl böyle düşünür şaşırdım.

Bir bayan olarak şu yorumu nasıl yapabiliyorsunuz. Tamam kadın evli bir adamla yakınlaşınca ahlaksızda , evliyken başka kadına aşk mesajları atan adam ne o zaman. Ahlakın kadını erkeği olmaz.

Daha önce aldatılmış affetmiş kadın avuntusu gibi geldi mu mesaj bana yani halk ağzında "züğürt tesellisi" .... değilse de geleceğin boynuzları arşa ulaşmış erkeğin elinin kiri ,tapusu bende nidalarıyla ortada dolanacak kadınısınız belli oldu

Evli cocugu olan kadinlarin yorumunu cocugun icin affet demelerini bekledigin icin mi istiyorsun? Esin igrenc ötesi bir insan. Aldatilmissin, aldatmanin her türlüsü igrenc ve affedilemez.

Ne güzel anlatmışsınız belgesel tadında.

Bir kadının ev kendisini aldattığını bildiği kocasını dişiliğini kullanarak elde tutmaya çalışıp gururunu hiçe sayması, yeter ki kocam yanımda olsun ne olursa olsun şeklinde davranması daha zavallıca.

Şuan yüzüne her bakışımda nefret doluyor içim . Günler geçtikçe nefretim az biraz kalan sevgimide ele geçiriyor. kolumu kanadimi çocuklarım kırıyor. Şimdi oturup düşününce ne kadar salak yerine koyulduğumu arkamdan nasıl iş çevirdiklerini daha iyi anlıyorum. Diyorum ya okadar ihtimal vermemişim ki işin bu boyutlarını hiç düşünmemiş sorgulamamışım bile evlenip ayrıldığını nerden bildiğini. Taşlar yeni yeni yerine oturdukça çıldırma noktasına geliyorum. Doğumuma 3 ay kaldı. Bir yanım bekle diyor doğuma kadar. Zaten ben terk edip gitmeyi çok istedim ama yasaklar virüs belası hiç biyere gidemedim kaldım böylece. Kaldıkça bu evden uzaklasmadikca da icim içimi yiyor. Ben bu düşünceyle daha fazla evli kalacağımı düşünmüyorum.
Ben böyle bur durumda bosanmayan kadinlarin cocuklari bahane ettigini düsünüyorum. Hayatinizi degistirmek istemediginiz icin bosanmak istemiyorsunuz. Aldatma ve siddet kirmizi cizgidir. Geri dönüsü olmaz bence.

Bennsana daha çok üzüldüm şimdi

Bir kadının ev kendisini aldattığını bildiği kocasını dişiliğini kullanarak elde tutmaya çalışıp gururunu hiçe sayması, yeter ki kocam yanımda olsun ne olursa olsun şeklinde davranması daha zavallıca.
Uuuu evimin kralı Aslan parçası ay allahım 🤣🤣🤣kadının peşinden koşmuş kadın reddetmiş ama yine erkeğimiz suçlu değil.

kahrolsun baaağzı yellozlar, yaşasın iradesiz kocişler 😂😂

Back
X