• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affetmek ile hata mı ettim?

Anlıyorum iyi niyetlisin tamam ama en başta hiç mi demediniz ki ya hangi kadın elin adamına durduk yere bunu anlatır ya da bu adamın önesini mahkeme bilgisini nereden bilir bakın bu olaydan sonra eskisi gibi olmaz siz artık adamın gözü dalsa haklı olarak işkillenirsiniz buradaki hanımlara katılıyorum adam üzgün değil bir anlık hata değildi sana yakalandığı için üzgün madem it köpekti sen çok değerliydin ne gerek vardı ite köpeğe yalvarmasına ? Asıl siz ne yapmayı düşünüyorsunuz boşanacak mısınız ?

Anlıyorum iyi niyetlisin tamam ama en başta hiç mi demediniz ki ya hangi kadın elin adamına durduk yere bunu anlatır ya da bu adamın önesini mahkeme bilgisini nereden bilir bakın bu olaydan sonra eskisi gibi olmaz siz artık adamın gözü dalsa haklı olarak işkillenirsiniz buradaki hanımlara katılıyorum adam üzgün değil bir anlık hata değildi sana yakalandığı için üzgün madem it köpekti sen çok değerliydin ne gerek vardı ite köpeğe yalvarmasına ? Asıl siz ne yapmayı düşünüyorsunuz boşanacak mısınız ?
Şuan yüzüne her bakışımda nefret doluyor içim . Günler geçtikçe nefretim az biraz kalan sevgimide ele geçiriyor. kolumu kanadimi çocuklarım kırıyor. Şimdi oturup düşününce ne kadar salak yerine koyulduğumu arkamdan nasıl iş çevirdiklerini daha iyi anlıyorum. Diyorum ya okadar ihtimal vermemişim ki işin bu boyutlarını hiç düşünmemiş sorgulamamışım bile evlenip ayrıldığını nerden bildiğini. Taşlar yeni yeni yerine oturdukça çıldırma noktasına geliyorum. Doğumuma 3 ay kaldı. Bir yanım bekle diyor doğuma kadar. Zaten ben terk edip gitmeyi çok istedim ama yasaklar virüs belası hiç biyere gidemedim kaldım böylece. Kaldıkça bu evden uzaklasmadikca da icim içimi yiyor. Ben bu düşünceyle daha fazla evli kalacağımı düşünmüyorum.

Şimdi gitsem de bu süreçte daha kötü olacak miyim onuda düşünüyorum son 3 ayim kalmisken karnımdaki evladıma stresten bir şey olacak diye de korkuyorum. Gerçi her şekilde kötüyüm de

Şuan yüzüne her bakışımda nefret doluyor içim . Günler geçtikçe nefretim az biraz kalan sevgimide ele geçiriyor. kolumu kanadimi çocuklarım kırıyor. Şimdi oturup düşününce ne kadar salak yerine koyulduğumu arkamdan nasıl iş çevirdiklerini daha iyi anlıyorum. Diyorum ya okadar ihtimal vermemişim ki işin bu boyutlarını hiç düşünmemiş sorgulamamışım bile evlenip ayrıldığını nerden bildiğini. Taşlar yeni yeni yerine oturdukça çıldırma noktasına geliyorum. Doğumuma 3 ay kaldı. Bir yanım bekle diyor doğuma kadar. Zaten ben terk edip gitmeyi çok istedim ama yasaklar virüs belası hiç biyere gidemedim kaldım böylece. Kaldıkça bu evden uzaklasmadikca da icim içimi yiyor. Ben bu düşünceyle daha fazla evli kalacağımı düşünmüyorum.
Şimdi gitsem de bu süreçte daha kötü olacak miyim onuda düşünüyorum son 3 ayim kalmisken karnımdaki evladıma stresten bir şey olacak diye de korkuyorum. Gerçi her şekilde kötüyüm de
Allah sana sabır versin seni bu hale getirenleri de ıslah etsin ne diyim şimdi bu süreci bari evde rahat geçirebiliyor musunuz bu süreç bitince ne yapacaksınız bir üye köşeye para atın demiş bence değerlendirin siz yemeseniz bu adam önüne gelene yedirecek haktır böylesine hazır adam yakalanmış aklı karışmış çaktırmadan çaktırmadan sömürün köşeye atın

Allah sana sabır versin seni bu hale getirenleri de ıslah etsin ne diyim şimdi bu süreci bari evde rahat geçirebiliyor musunuz bu süreç bitince ne yapacaksınız bir üye köşeye para atın demiş bence değerlendirin siz yemeseniz bu adam önüne gelene yedirecek haktır böylesine hazır adam yakalanmış aklı karışmış çaktırmadan çaktırmadan sömürün köşeye atın
Sabah ise gidiyor akşam geliyor zaten. En azından evde kendimle başbaşa kalıyorum. Tabi kaldıkça kafayı yiyorum o ayrı da. Umuyorum ki sağlıklı bir karar vereceğim. Parasıda pulu da batsın içime öyle derin bi yara açtı ki... amin rabbim görsün görüyor ne deyim ki daha... Elbet yanına kalmaz

Sabah ise gidiyor akşam geliyor zaten. En azından evde kendimle başbaşa kalıyorum. Tabi kaldıkça kafayı yiyorum o ayrı da. Umuyorum ki sağlıklı bir karar vereceğim. Parasıda pulu da batsın içime öyle derin bi yara açtı ki... amin rabbim görsün görüyor ne deyim ki daha... Elbet yanına kalmaz
Kendine uğraşlar bul kafanı dağıt kararın zaten belli ev arkadaşlığı gibi düşün çocuğuna odaklan dizi falan başla sakinliğini koru inş kalmaz yanına

Kendine uğraşlar bul kafanı dağıt kararın zaten belli ev arkadaşlığı gibi düşün çocuğuna odaklan dizi falan başla sakinliğini koru inş kalmaz yanına
Inşallah rabbime sığındım. Elimden geldiğince bebeğim için mücadele edeceğim. Ve ummadığı anda bitireceğim

Eşiniz resmen aranmış.Özlem deilde başkası olsa yine yapardı.Hamilesiniz üzülmeyin lütfen.Neden evdeki güzelim eşlerinin kıymetını bılmeyı dusunmezler anlamadım.

Eşiniz resmen sizi kandırıp işine bakmış. Ya kadından yüz bulamadı yada siz işler ilerlemeden yakaladığınız için kadınla ilerleyemedi flörtleşmeleri.Hamile olduğunuz için yorum yazasım gelmedi aslında. Üzülmenizi istemem ama biraz da dışarıdan birkaç farklı bakış açısı lazım size. Eşiniz olayı çok basitmiş gibi gösterip size psikolojik baskı uygulamış.

Siz eski sevgilinizle rastlaşıp birbirinizin numarasını alsanız eşiniz bu kadar anlayışlı olmazdı. Hatta namus meselesi deyip size neler yapardı tahmin ediyoruz hepimiz az çok. O yüzden eşinizin yaptıklarını da normal göstermeye çalışması sizi sakinleştirip susturmak için. Güveniniz kırılmış bir kere, bundan sonra hep tetikte olup sürekli eşinizi göz hapsinde tutacaksınız. Her an aldatılıyor muyum diye diken üstünde olacaksınız. Bir kere geliyoruz hayata kendinize bu acıyı çektirmeye değmez. Arkadaşların dediği gibi kenara para atmaya çalışın, doğumunuzu bekleyin. Bebeğiniz olduktan sonra doğru zaman gelince de eşinize karşı hala soğumuş hissederseniz boşanırsınız . Yaptığı asla ufak basit bir şey değil. Kadınla sadece boşanmasını konuşacaktık demiş, sonra siz araştırınca yazdığı cümleleri bulmuşsunuz. Bu sefer de şeytana uydum demiş. Sizin bilmediğiniz başka şeyler de olabilir o yüzden. Hiç güvenilir birisi değilmiş, Özlem’den ayrılır ilerde başka birini bulur. Aranıyor gibi çünkü .

Profildeki sizseniz değiştirin bence, tanıdik çıkar bir yerlerden, hadi cıkmadı diyelim internette her şey sabit kalıyor on sene sonra bile bi şekilde karşınıza çıkabilir

konunuz içinse umarım her şey gönlünüzce olur yorum yapamadım

Merhaba kızlar. Öyle bi çıkmazdayım ki. Özellikle evli çocuklu kadınların fikri önemli benim için. Bundan 3 sene önce eşimin telefonunda erkek adıyla kayıt edilmiş bir kadın numarası buldum. Ve bu eski sevgilisi olduğunu öğrendim. Neden erkek adıyla kaydettiğini sordugumda kiskanacagimi sıkıntı yapacagimi söyledi ve adını söyledi dedi ji böyle böyle. Eşim kurye. Kadını şans eseri paket götürdüğü bi sitede güvenlik olarak çalışıyor ve orda karşılaşıyorlar. Birbirlerinin numarasını alıyorlar. Yemek falan istediğinde kadın arıyor falan. Ama asıl mesele eşimin deyimiyle kadın kocasından ayrılma eşiğinde olduğunu ve ayrılacağını söylüyor eşime. Esiminde başından bi evlilik geçmiş seneler önce 3 ay kadar napmam gerekli diye güya eşime danışmış mahkeme süresini. Böyle Böyle arkadaş gibi konuştular ara ara birkaç defa uyardım konuşma istemiyorum diye. Her seferinde tamam dedi ama yardım isterse yardım ederim ben iyi niyetle yaklaşıyorum arkadaşca yanlış anlama dedi. Bu kısımları çok uzun hep denk geldim konuştuğuna falan derken bu konu kadını arayıp benim kadınla kavga etmemden sonra kapandı. Geçen ay bilirsiniz akıllı klavyeye msj yazdığımızda bazı kelimeler hatta cümleler kayıt oluyor. Eşimin t3lefonun aldım kadının adını yazdım klavye kısmından bakalım ne kelimeler çıkacak nele4r yazdı aceba dedim. Sonra şunlar çıktı. Özlem sen bana bir adım gelsen bej sana on, ben eski ozleme asiktim sen kendini aşmışsın seni çok seviyorum ve çok istiyorum çıktı onu bu mu yazdı klavyede zaten hali hazirdami vardı bilmiyorum. Bundan sonra iki iyi bi arkadaş olarak.kalalim gibi seyle4 çıktı. Ben bunları görünce dellendim. Bana bağırdı çağırdı eskide kalmış şeyleri neden açıyorsun die. Elini falan yaraladı kırdı döktü herşeyi. Ben gidecek olsam giderdim senin yanındayım seninleyim şeytana uydum yedim bi bok oyuna geldim boşluğa düştüm yazdım öyle şeyler ama sadece yazdım buluşmadım bilee dedi sonra zaten napiyorum ben karım var mutlu ailem var deyip kendimi frenleyip geri çekildim. Nezaman yazdigimi bile hatırlamıyorum ben çok uzun zaman oldu siz kavga ettikten sonra hiç görüşmedim bile dedi. Kizlar ama ben kaldıramıyorum yapamıyorum hamileyim birde çok canım açıyor hazmedemiyorum napicam ben
Üzücü ama aldatmış. Sen kaç kez uyardigin halde yapmış. Hiç utanmıyor da yok elini kırmış, eşya parçalamış. Hepsi show bunların hepsi

Kusura bakmayın ama hani demişsiniz ya çok iyi niyetliydim falan diye, iyi niyetliyseniz, kötü düşünmediyseniz kadını neden arayp kavga ettiniz. Demek ki farkındaymışsınız, ilişkinin normal olmadığının; o kadınla konuşup muhabbet derdine düşen kadın kadar , kocanızken neden tüm faturayı kadına kestiniz, birde kocanıza ödül verir gibi hamile kalmışsınız. Bakın en ağırı insanın kendini kandırmasıdır , siz kendinizi kandırıyorsunuz. Kadına çemkirdiğinize göre bal gibi farkındaymışsınız birşeylerin ama masum kocanıza asılan kötü kadın yaftası vurmak işinize gelmiş. Şimdide eşinizin o kadına yazdığı sevgi sözcüklerini hazmedememişsiniz ,ama yakında o da geçer. Zira kocanıza eski sevgilisi ile sizi hiçe sayıp muhabbet edecek yüzü verip birde üstüne çocuk yaptısanız, siz boşanmazsınız. Aynısını siz yapın bakalım kocanız eş diye sizi o evde bir gün tutarmıydı? Hayır iyi niyet falan diyorsunuz ya sizin kocanız hakim değil, avukat değil, boşanacak olan gider bir avukata işini halleder ki ortalama zekadaki herkes inanmaz bu bahaneye. Sizde inanmamış , ama faturayı sadece o kadına kesmişsiz. Şimdi kocanızın yazdıklarını görünce sümen altı ettiğiniz şeyler ortaya dökülmüş o kadar. Bence önce kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Siz zaten biliyordunuz ama sadece görmezden gelmeyi seçtiniz. Kadın erkek ilişkilerinde malesef biz kadınların atladığı birşey var, bir kadın kocası ya da sevgilisi başka bir kadınla rahatsız eder derecede samimi davranıyorsa hemen faturayı kadına kes , adamı akla, zavallı erkek beş yaşında çocuk ya kötü kadın kandırmasın. Tamam ilişkisi olan adama yanaşan kadın ahlaksızda, o kadına bu yüzü hayatında söz verdiği kadına rağmen veren , onla muhabbet eden adam ahlaksız değil mi? Siz zamanında kadına verdiğiniz ayarı kocanıza verip kadını suçlamak yerine azıcık gerçekçi olsaydınız kendinizi bu kadar ezdirmezdiniz. Şimdi de büyük ihtimal boşanmayacaksınız ve bu konuyu sürekli gündemde tutmak kocanıza sadece sen beni aldatsanda seni bırakmıyorum mesajını vermekten başka bir işe yaramayacağı için kapatmanızı tavsiye ederim.

Yanımda ki nikahlı kocam eski sevgilisi ile benim yanımda mesajlasip konuşacak.. Hmm.. ondan ötesi yok bende çünkü o telefonu kafasına öyle bir montelerdim ki benim diyen söküp çıkaramazdı.. Siz zaten başta tavizi vermişsiniz ondan sonra ruhsal aldatma gelmiş devamı fiziksel aldatma diyeyim size. Tabii yalan söylemiyorsa yanına gitmedim diye

Kadinlarin bu duruma dusmesi beni cok uzuyor. Beli ki isi maasi yok, zaten hamile. Istese de gidemeyecegi icin affettim demis ama unutamiyor.
Ozlem gider yarin baskasi olur, adamin kani bozuk. Karninda cocugunu tasiyan kadina bunu yapan ilerde ne yapmaz

Kusura bakmayın lütfen, sizi üzmek değil niyetim ama anlayamadım ben de.

3 sene önce eşiniz kadını erkek ismi ile kaydettiğinde ve sizin rahatsız olmanıza rağmen kadın isterse yardım edeceğini söylediğinde belliymiş zaten bir şeyler.

Siz ise üç sene beklemiş sonra hamile kalınca eşinizin klavyesinden deneme yapmışsınız. Şimdi de hamileyim, ne yapacağım diyorsunuz.

Karşınıza şimdi çıkmamış ki, siz şimdi araştırmaya ve sorun etmeye başlamışsınız.

Konunuz bile başlığınızla çelişiyor. Affetmekle hata mı yaptım demişsiniz başlığınızda.

Ben o dönemde de aldatıldığınızı anladığınızı ancak affettiğinizi, hatta hamile kaldığınızı, sonrasında kontrol ihtiyacı hissettiğinizi anlıyorum bundan.

Dolayısıyla bu yazışmaların da üç sene önce değil yeni yapıldığından şüpheleniyor olmalısınız. Öyleyse daha anlaşılır olur konunuz.

Eşinizin telefonu kırması da delil bulamayasınız diye olabilir zaten.

Hakkınızda hayırlısı olsun, ne diyeyim. Umarım kendiniz ve çocuklarınız için en doğru kararı verirsiniz.

güven kurşun gibidir.namludan çıktımı geri dönüşü mümkün değildir.
Belki ayrılmayacaksınız ama artık eskisi gibi ne güven ne mutluluk olacak.
hep bi şüphe hep bir nefret olacak içinizde.
zamanla kopacak.kendimden biliyorum.

Son düzenleme:
Eşim eski sevgilisine yolda görse selam verse, sorun yapmam.
Önemli bir durum olsa cenaze vs, gitse, yada
Arkadaş ortamında karşılaşsa, yine dert değil.
Ama eşim özel olarak boşanması ile ilgilenirse,
Yıkarım dünyayı başına.
Kadın kimsesiz, kocanız avukat değilse, oyle bir yardim olmaz.
Ne münasebet
Bir de posta koymuş beyefendi, yardim isterse ederim vs diye.
Eşiniz en bastan beri evli bir adamın sınırlarına sahip değilmiş
Boşayın da rahat etsin.

Bu ne rahatlık hayırdır noluyor... Eşinizden hiçbirşey anlamadım. Resmen sizi aldatmış, şu an da aldatıyor mu meçhul. Ama gerçek anlamda rezalet tek diyebileceğim bu.

Back
X