Kusura bakmayın ama hani demişsiniz ya çok iyi niyetliydim falan diye, iyi niyetliyseniz, kötü düşünmediyseniz kadını neden arayp kavga ettiniz. Demek ki farkındaymışsınız, ilişkinin normal olmadığının; o kadınla konuşup muhabbet derdine düşen kadın kadar , kocanızken neden tüm faturayı kadına kestiniz, birde kocanıza ödül verir gibi hamile kalmışsınız. Bakın en ağırı insanın kendini kandırmasıdır , siz kendinizi kandırıyorsunuz. Kadına çemkirdiğinize göre bal gibi farkındaymışsınız birşeylerin ama masum kocanıza asılan kötü kadın yaftası vurmak işinize gelmiş. Şimdide eşinizin o kadına yazdığı sevgi sözcüklerini hazmedememişsiniz ,ama yakında o da geçer. Zira kocanıza eski sevgilisi ile sizi hiçe sayıp muhabbet edecek yüzü verip birde üstüne çocuk yaptısanız, siz boşanmazsınız. Aynısını siz yapın bakalım kocanız eş diye sizi o evde bir gün tutarmıydı? Hayır iyi niyet falan diyorsunuz ya sizin kocanız hakim değil, avukat değil, boşanacak olan gider bir avukata işini halleder ki ortalama zekadaki herkes inanmaz bu bahaneye. Sizde inanmamış , ama faturayı sadece o kadına kesmişsiz. Şimdi kocanızın yazdıklarını görünce sümen altı ettiğiniz şeyler ortaya dökülmüş o kadar. Bence önce kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Siz zaten biliyordunuz ama sadece görmezden gelmeyi seçtiniz. Kadın erkek ilişkilerinde malesef biz kadınların atladığı birşey var, bir kadın kocası ya da sevgilisi başka bir kadınla rahatsız eder derecede samimi davranıyorsa hemen faturayı kadına kes , adamı akla, zavallı erkek beş yaşında çocuk ya kötü kadın kandırmasın. Tamam ilişkisi olan adama yanaşan kadın ahlaksızda, o kadına bu yüzü hayatında söz verdiği kadına rağmen veren , onla muhabbet eden adam ahlaksız değil mi? Siz zamanında kadına verdiğiniz ayarı kocanıza verip kadını suçlamak yerine azıcık gerçekçi olsaydınız kendinizi bu kadar ezdirmezdiniz. Şimdi de büyük ihtimal boşanmayacaksınız ve bu konuyu sürekli gündemde tutmak kocanıza sadece sen beni aldatsanda seni bırakmıyorum mesajını vermekten başka bir işe yaramayacağı için kapatmanızı tavsiye ederim.