• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affetmek ile hata mı ettim?

Amin inşallah çok sağolun. Kaldıramıyorum ya cidden ağır geliyor. Birde bana sen itle köpekle kendini bir mı tutuyorsun diyor. Kavgada telefonu kırdı. Yeni telefon aldı. Şimdi telefon ortada geziyor eline almıyor sürekli yanımızda ilgiler alakalar pişmanlık mı pişkinlik mı bilemedim
Yeşil çam klasiği geldi aklıma " sen evimin kadını çocukların anası, onlar gelip geçici heves "
Telefonu da içindekileri daha fazla kurcalarsanız bulacağınız şeyler yüzünden kırmıştır.
Bunları yazmak istemezdim. Özür dilerim. 😔

Sen de git bir erkekle öpüş, sonra de ki yatmadım bile mutlu bir evliliğim var diyip vazgeçtim de. Ya da İnternetten yaz bunu de. Ya da yapma ama bunu de. Tepkisi ne olur? Hata etmişsin karıcığım bir daha olmasın mı der özleme mi koşar? Cevap bu. Büyük ihtimalle boşar seni. Sen de onu boşamalıydın.

Sen de git bir erkekle öpüş, sonra de ki yatmadım bile mutlu bir evliliğim var diyip vazgeçtim de. Ya da İnternetten yaz bunu de. Ya da yapma ama bunu de. Tepkisi ne olur? Hata etmişsin karıcığım bir daha olmasın mı der özleme mi koşar? Cevap bu. Büyük ihtimalle boşar seni. Sen de onu boşamalıydın.
Keske bosamakla kalsa cinayet cikar:(

Ay bı de elını mı yaraladı.bunlar nasil tipler ya.benım abım de boyledir.bı halt yedı mı herkesten cok o bagırır kızar.ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.swn kımsın ya.. Tırt erkekler bunlar.salın ipini.kossun eskı sevgilisine. Ahlaksız.

Back
X