Affetmek

Vetsiz01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
74
33
88
36
Merhaba kk . Ablamla yaklasya 1 yıldır konuşmuyoruz. Dün arkadaşını arattirip gelsin elimi öpsün barışalım demiş. Sizi çok özlüyor falan dedi. Annemle konuştum. yüzde 90 o hatalı üstelik hem kendisi küstü, evine gitme ikimizde gelin burda annenizin evinde barışın dedi. Sonuçta kardeşsiniz ortada önemli bişey yok dedi. Bir yanım ablam sonuçta git konuş diyor.ustelik oğlumda kuzenini çok özlüyor. Bir yanım gitme her tartışmada bir daha arama sorma benim kardeşim yok diyip siliyor diyor. Küçük olabilirim ama benimde gururum var
Kafam rahat diyorum. Kararsız kaldim. Ne yapsam..

Ailene sakın sırt dönme tabiki barış sen adımını at lütfen :( kardes bu yeri geliyor yerli yersiz tartisma kırılmalar oluyor ama Allah eksikliklerini acılarını göstermesin

ablaniz elimi opsun barisalim mi demis,
yuzde 90 da o hatali,

barismak isteyen buyursun benim evime gelsin deyin bence madem

2 kardesim var evladim gibi, dunya bir tarafa onlar bir tarafa.. o yuzden ne olursa olsun abla olarak bile giderim, degil ki kardes olsam haydi haydi giderim.. kardes cok onemli, cocuklariniz icin kuzen de cok onemli.. yarin gururunuzu bastiramadiginiz icin cok uzulursunuz, iki gunluk dunya..

ya kardeşsiniz bu ne büyüklük bune ego savaşı
hayatta sizin dna za en yakın insan kardeşiniz
kusurabakmayın kim hatalı kim hatasız diye bakmam ben bu olaya iki kardeşin anlamsız sürtüşmesi diye bakarım

barisin- benim bir ablam var. arada bir yeriz birbirimizi sonra 10 dakika sonra amaaaan der barisiriz. insanin en degerlisi kardesidir

Affetmek erdemliktir, salla gitsin, hiç olmamış gibi sineye çek. Kardeşsiniz, eli sevindirmeye gerek yok.

Merhaba kk . Ablamla yaklasya 1 yıldır konuşmuyoruz. Dün arkadaşını arattirip gelsin elimi öpsün barışalım demiş. Sizi çok özlüyor falan dedi. Annemle konuştum. yüzde 90 o hatalı üstelik hem kendisi küstü, evine gitme ikimizde gelin burda annenizin evinde barışın dedi. Sonuçta kardeşsiniz ortada önemli bişey yok dedi. Bir yanım ablam sonuçta git konuş diyor.ustelik oğlumda kuzenini çok özlüyor. Bir yanım gitme her tartışmada bir daha arama sorma benim kardeşim yok diyip siliyor diyor. Küçük olabilirim ama benimde gururum var
Küslük neden bilmiyorum ama barışın bence. İki teyzem birbirine küstü birini ani bi şekilde kaybettik. Geride kalan çok pişman. Hayatta herşey var.

Benim kardeşimin bir ara bana karşı çok büyük hataları oldu. 3 seneden fazla hiç görüşmedik. O hatalarını görmek istemedi uzun süre. Ne düğünümü gördü, nede ilk oğlumun doğumunda yanındaydı. Annemim hatırına ilk ona mesaj atan ben oldum (ben 100/100 haklı olduğum halde). Ne olursa olsun kardeşim. Senelerce küs yaşayıp dursak ne olacak ki? Eskisi gibi mi ilişkimiz? Hayir. Ama en azından yüz yüze görüşebiliyoruz artık. Demek istediğim: Görüşmeyi deneseniz birşey kaybetmezsiniz. Annem ve abisi senelerce bazı sebeblerden dolayı küs yaşadı. Abiside sonunda pişman oldu, ama doğru dürüst barışmadan beyin kanamasi geçirip vefat etti. Deymez,3 günlük dünya

Haklı olduğunuz hiçbir konuda kimsenin bırak elini öpmeyi kapısından geçmeyin. Hayat boyu üstünlüğü ele alırlar ve siz vermiş olursunuz bunu ellerine. Konuyu siz bilirsiniz ayrıntılı.

Ama ben bunu bilir bunu söylerim.

Back
X