Affetmeli miyim!!!! lütfen bakın

Adamı bilemedim şimdi.. belki hava atmak için yazmıştır. Erkeklerin bazılarında var böyle ezik hareketler.
Ama sizde Hadi telefonu karıştırmayı geçtimde, o aileye haber vermek nedir yaa Koskaca insanlarsınız varsa bir sorun kendi aranızda çözersiniz. Çocuk gibi aileye şikayet etmek nedir!!
Birde engel olsunlar diye demişsiniz
Eyyy gidi aileler bi damla çocuğa, ergene, gence bir sürü konuda engel olamıyor. Koca adama nasıl olcaklar acabaaa? Enteresansınız.

Maalesef beni çok dinleyen biri değil. Zaten bende doğru birşey yaptım demiyorum ancak telefon saklaması falan beni bu tarz hareketler yapmaya sürükledi. Neyse bunları tekrarlamaktan sıkıldım. iyi geceler.

Maalesef ki Türk erkeklerinin büyük bir kısmı böyle. Belki başka milletlerde de "hey jack şu lanet olası memintolara bak saddam füzesi mübarek" muhabbeti oluyordur bilemem ben onu. Ben bizimkileri biliyorum.

Velhasılı gayet kendini geliştirmiş, dışarıdan bakınca pipi ile husumetini tamamlamış görünen adamlar bile arkadaş grubunda eli nasır tutmuş ergene dönüşüyor. Yegane amaçları birbirlerine pipi güçlerini kanıtlamak oluyor. Kuvvetle muhtemeldir ki yazdıklarının onda birini bile yapmadı ve yapmayacaklar. Bu sizi ne kadar rahatlatır onu da bilemem.

Lakin size önerim, kıllı adamların özel görüşmelerine müdahil olmayın. Karıştırmayın. Sonra böyle dehşete kapılır "bunu bana nasıl yaparsın" tribine girersiniz. İlk gençlik zamanlarında sevgilimin mail adresine bakmıştım gizlice. Eli nasırlı ergen bozması arkadaşı ile konuşmalarını okuyunca dehşete kapılmış, olay çıkarmıştım. Gençtik tabi o zamanlar. Yıllar geçip de bu adamların totoya sürülecek akılları olmadığını fark edince, özel alana müdahil olmayarak midemi ve zihnimi korumaya aldım. Siz de öyle yapın.

Ya allah aşkına ne değişik bakış açıları var ya. Elin kadınına seks yapmak için gitmeyi planlayan aşağılık adam karşısında bile kadın suçlu, pes artık yahu .

Ayrıca ne diyor, telini sürekli sakladığı için huylandım karıştırdım diyor. Karıştırmasa nasıl öğrenecekti böyle iğrenç bir adamla birlikte olduğunu? Bu sürreal etik değerlere hayran kaldım doğrusu.

Konu sahibi, icraata geçmeyecek olsa bile hayatında sen varken "kadına gidelim" goygoyu yapan aşağılık adam en basitinden sana saygı duymuyor demektir. O arkadaşların gözünde düştüğün konuma bak, rezillik resmen. Ayrıca ben bu tıynette bir insanın bu işi yapmayacağına asla inanmıyorum, zihniyet kokuşmuş bi kere.

Sen de hala affedeyim mi diye soruyorsan şimdiden ilerdeki boynuzların için kendini hazırlasan iyi olur.

Bu erkek grubunda kendileri ile birebir ilişkisi olan kadınlara ait foto mu yolluyorlar. Yani bir kadın Ahmet ile ilişki yaşıyor güveniyor bir foto/video gönderiyor sonra bu foto/video yu Ahmet arkadaşları ile mi paylaşıyor. Yoksa İnternete falan bulunan videolar fotolar mi bunlar?

klasik erkek muhabbeti birbirini gazlamalar. Bunları her erkek yapıyordur eminim. Bizde kız grubumuzda neler neler konusuyoruz hangisini yapıyoruz çoğu boş muhabbet gırgır.

bence özelini gizlice karıştırıp bir de bunu ailesine yetiştirdiğiniz için sevgiliniz sizi affetmemeli .

Forumdaki hanımlar şüphelendikleri partnerlerin telefonuna asla bakmazlar zaten. Kocaları aldatinca da yazık ayıp mahrem diyerek gizlemeye çalışırlar ailelerden. Hatta kociskolarindan özür dilerler aldatildiklari icin
YERSENİZ

Mrb, bu konuda şöyle bir bakış açısı getirebilirim. Bazen iki insan kendi arasında eğlence maksatlı am topluma çok saçma gelecek şeyler konuşabilirler. Biz kadınlar bile bazen en yakın arkadaşımızla özel olarak espri olsun diye neler neler konuşuyoruz. Ama bunu bir üçüncü kişi duymasın haa deli zannederler diyebiliyoruz. Durum böyle sadece gülmek amaçlı şaka olarak yapılan bir şeyse sorun yok bence. Bu kişinin arkadaşlarının Ancak +18 lik fotoları yollaması da kendi suçu değil. Ancak bu dedikleriniz bizzat bu kişi tarafından eyleme dönüşürse o zaman sizin için sağlıklı bir ilişki olmaz.

Zaten keyfiyeten karıştırmadım öyle bir huyum da yoktur. Telefonunu saklaması ve başka hareketlerinden dolayı bunu yapmama kendi itti diyebilirim. Zira bundan dolayı kacacaksa kaçsın güle güle.
Benim fikrim siz ilişki yürütemezsiniz.
Açtığınız konu da dahi eleştirel hiç bir yaklaşıma gelemiyorsunuz.
Bir de ilişkilerle neler oluyor, ne krizler önemli olan bu dönemlerde, otokontrollü olmak, öfke kontrolünü kaybetmemek.

Eğitimli insanın yorumu başka oluyor. Teşekkür ederim

Yalniz burada atladiginiz bir nokta var o saka vari muhabettleri hepimiz biliyoruz. Bir cogumuzun esinin erkek arkadaslariyla grubu var. komik karikaturler ve +18 sakalardan oteye gitmez. adam olanlar gidip sevgilileriyle konustuklari mesajlasmalari birbirine yollamaz yattiklari kalktiklari kizlarin acik sacik fotolarini yollamaz. Bunun tek anlami var ben bu kizla bunlari yaptim bakin sizde faydalananin. Yani erkek arkadasinizin o grupta yer almasi bile sorun basli basina.
Benim kizdigim nokta teli karistirmissiniz etmissiniz degil. Ya bu adamla sizi ailesi mi tanistirdi. Hala ailesi beni kaybetmeyi goze alamaz diyorsunuz. Bu adam size asik degil mi? Ailesinin zoruyla mi sizle evlenecek. Yani iliskiden beklentiniz bu mu ? Ailesi zorlasin o da bana saygi duysun. Bu adamin size saygisi yok sevdigine de inanmiyorum. Niye hayatinizi boyle bir adamla zehir edesiniz. Mesleginiz elinizde size saygi duyan seven biriyle birlikte olmak varken bu adamda israriniz niye. Affetmek istiyorsunuz affedeceksiniz, bunu yazanlari hep elestirmisimdir ama evlensenizde aldatilma ihtimaliniz cok yuksek bunu goze alarak davranin.

Hay ağzına sağlık ,ben de onu düşünüyordum,ulen tek şeytan ben miyim diye.
Yerim özelini hakikaten ,adam beni boynuzlamaya kalkacak,oldu olacak bir de ayaklarına kapanayım"şifreni kırıp foyanı ortaya çıkardım ,affet " diye,yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…