- Konu Sahibi ogretmenhanimmm
-
Kesinlikle katılıyorum. Böyle güvensiz birbirinin özelini kurcalayan ilişkiden ilerde zaten hayır gelmezdi. Çok ayıp bencede.Şuanda sevgilinizden çok sizin saygısızlık yaptığınızı düşünüyorum. Gizlice şifreyi almalar, mesajları karıştırmalar, ailesine şikayet etmeler vs yanlış yapmışsınız bence.
Kardeşine konuşmasının bir kısmını yani parayla kadına gideceği yerini attım. Hem o anlık sinirle hem de yanlış birşey yapacaksa engel olabilmek için.Ailesinr nasıl söylediniz?
Cidden böyle bir şeyi nasıl dile getirdiğinizi çok merak ediyorum.
Kusura bakmayın burda beni eleştirenler olmuş ama ben zaten güvenmediğimi bunun öncesinde bir takım güvensizlik yaşadığımi söylemiştim örneğin telefonunu saklaması. Yoksa bende bilirim mahremi. Ama şüphe herşeyi yaptırıyor. Ve evleneceğim adam olduğu için merak ediyorum.
Size nickinizle cevap veriyorum.Ailesine söylemek nedir ya kendinizi de rezil etmişsiniz resmen
Ergen misiniz?
Evet fen bilimleri öğretmeniyim Türkçem her zaman berbattı. TeşekkürlerYazmayayım dedim ama kendimi zor tuttum.
Kendinize ogretmenhanimmm diye rumuz almışsınız ama “o anın rehaveti” diyorsunuz. Hani bir kez olsa yanlışlık diyeceğim. Gerçekten öğretmen misiniz?
Rehavet: isim Vücutta görülen gevşeklik, ağırlık, tembellik
"Bayıltıcı bir rehavet hissediyordu, uykuya çok ihtiyacı vardı ve uyudu." - P. Safa
Zaten açık açık söylemedim. Kardeşine ima ettim.Adamın sex hayatını ailesine neden şikayet ediyorsunuz ne alaka? En fazla beni aldattı dersiniz, ötesini söylemeniz büyük saygısızlık
Açık açık söylemedim kardeşine ima ettim. Sanane de diyemezler benim gibi bir kızı kaybetmeyi göze alacaklarını zannetmiyorum.Amanin aileye nasil soylediniz? “Alo,oglunuz parasini verip kadinlarla yatiyor ve ayip videolar izliyor”
Sizin yaptiginiz asla hos degil.
Aile demedi mi sana ne diye?
Teşekkürler bunu idrak edemeyenlerle dolu burası. Adamı eleştireceklerine karıştırmama takıldılar.Karıstırmakla iyi yapmıssınz sonucta bir iliski var olurda evlenecek olursan ne halt ettigini ögrenmis oldun bak o parayla olan kadınlara gidecek kadar midesizse evlenincede gider
Zaten keyfiyeten karıştırmadım öyle bir huyum da yoktur. Telefonunu saklaması ve başka hareketlerinden dolayı bunu yapmama kendi itti diyebilirim. Zira bundan dolayı kacacaksa kaçsın güle güle.Ay Allahım yarabbim adamın şifresini gizlice al, Instagramını kullan, mesajları oku.
Sonra adamın cinsel hayatı ile ilgili konuda ailesine rezil et.
Ben adamın yerinde olsam ne ağlaması arkamı dönmeden kaçarım.
Ha deseydiniz ki...
Bunları bunları yaptım gördüklerim bunlar çok üzüldüm.
Erkek arkadaşımla cinsel birliktelik konusunda da rahatız. Birlikte oluyoruz.
Hala para ile cinsellik yaşamak için kadın gidiyor.
Haklısınız derdim.
Evet kendime yakışmayan hareketler yaptığımın farkındayım ama beni o itti buna. TeşekkürlerYa sen terk et ya o seni terketsin
Sizin ilişkinizden artık hayır gelmez.
Bence mahrem de bir yere kadar. Senin erkek arkadaşın olacak ama sen başka erkekle yatıp kalkmayı planlayacaksın. Kulağa hoş geliyor mu. Ya da aynı şeyi karşı taraf için düşün. Empati yapabilirsin diye düşünüyorum.Bence ikiniz de birbirinizi affetmeyin.
Sevgilim benim mahremimi gidip aileme anlatacak! Dünyadaki son erkek/kadın olsa tanımam
Aileye anlatmak meslekî deformasyon mu ?
İmalı konuştum kız kardeşiyle. O da anladı zaten. Annesine söylemiş. Kızmışlar kızı neden üzüyorsun üzülmeyi haketmiyor diye.Aileler arasında resmen söz merasimi yapıldı mı?
Dahası bunu ailesine söylerken ne dediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?