Affetmeli miyim!!!! lütfen bakın

Şuanda sevgilinizden çok sizin saygısızlık yaptığınızı düşünüyorum. Gizlice şifreyi almalar, mesajları karıştırmalar, ailesine şikayet etmeler vs yanlış yapmışsınız bence.
Kesinlikle katılıyorum. Böyle güvensiz birbirinin özelini kurcalayan ilişkiden ilerde zaten hayır gelmezdi. Çok ayıp bencede.

Bence ayrıl evlenirsen varya oyle birgün intikam alır. Çünkü ailesine soylemissin kendi yaşadığı ozel kişiliği kimseyi ilgilendirmez onun ve allah arasında. Evli değilsin ki yani bakma oyle agladigina sonra çok aglarsin

Bir süre ara ver ikiniz için de iyi olan kararı ancak sağlam ve sakin bir kafa ile verebilirsin.. iyi düşün derim affedip affetmemek o insanın sana olan tavırlarına karakterine bağlı burada ne kadar yorum yapsak yetersiz kalır tanımıyoruz çünkü ikinizi de söyleyeceğim tek şey bir olay olmuş bunu ne kadar sakin ve mantıklı çözebilirseniz siizn için o kadar sağlıklı olur fevri davranma acele etme hemen de affetme zaman herşeyin ilacıdır

Kusura bakmayın burda beni eleştirenler olmuş ama ben zaten güvenmediğimi bunun öncesinde bir takım güvensizlik yaşadığımi söylemiştim örneğin telefonunu saklaması. Yoksa bende bilirim mahremi. Ama şüphe herşeyi yaptırıyor. Ve evleneceğim adam olduğu için merak ediyorum.

O an hangimiz olsak onu yapardık belki de .. bence buna sessiz kalıp ayrılmak hiç doğru olmazdı en azndan tepkini ortaya koymuşsun burada ne yazılırsa ne söylenirse söylensin en iyisini sen bilirsin senin kararların

Evet fen bilimleri öğretmeniyim Türkçem her zaman berbattı. Teşekkürler

Amanin aileye nasil soylediniz? “Alo,oglunuz parasini verip kadinlarla yatiyor ve ayip videolar izliyor”
Sizin yaptiginiz asla hos degil.
Aile demedi mi sana ne diye?
Açık açık söylemedim kardeşine ima ettim. Sanane de diyemezler benim gibi bir kızı kaybetmeyi göze alacaklarını zannetmiyorum.

Zaten keyfiyeten karıştırmadım öyle bir huyum da yoktur. Telefonunu saklaması ve başka hareketlerinden dolayı bunu yapmama kendi itti diyebilirim. Zira bundan dolayı kacacaksa kaçsın güle güle.

Bence ikiniz de birbirinizi affetmeyin.

Sevgilim benim mahremimi gidip aileme anlatacak! Dünyadaki son erkek/kadın olsa tanımam
Bence mahrem de bir yere kadar. Senin erkek arkadaşın olacak ama sen başka erkekle yatıp kalkmayı planlayacaksın. Kulağa hoş geliyor mu. Ya da aynı şeyi karşı taraf için düşün. Empati yapabilirsin diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…