- 12 Temmuz 2006
- 58.892
- 225.016
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Haftalarca yıkanmayan, taharet almayan kayınvalide evlerinde yemek yememek mi desek acabaKimsenin evinde yemek yiyememe (özellikle tavuk)fobisi loading...
R -Rosa- hani o bana anlattığın şey vardı ya, o gibiHahajsjeke bunu bilmiyorum ben.
Benim bahsettigim kocasından yakınıyodu. Donlarında baksırlarında hep mok görüyormus. Napacagımı sasırdım o kadar uyarıyorum diyordu. Sayfalarca tuvalette temizlenme makaleleri yazıldı, çizildi. Biri diyo vajinadan anal bölgesine kadar silinir biri diyo ben yanlıs temizliyomusum analdan vajinaya dogru temizliyorum. Öteki diyo benim koca suyu uzaktan sıkıp cıkıyo beri ki diyo benim kaynanada söyle böyle.
En sonunda eksiye haber olduk skskksksmsmsmssk ordakileri okuyup burdan selam çakıyoruz onlar burayı okuyup nicklerimizi söyleyerek bize selam gönderiyo dksnsnnanmsksmammamamamsm
HhxhfhfhhfdEn sonunda eksiye haber olduk skskksksmsmsmssk ordakileri okuyup burdan selam çakıyoruz onlar burayı okuyup nicklerimizi söyleyerek bize selam gönderiyo dksnsnnanmsksmammamamamsm
5 dk yanlarında dursak biz böylece Masumlar Apartmanına dönüşürüz MuneeeHaftalarca yıkanmayan, taharet almayan kayınvalide evlerinde yemek yememek mi desek acaba
Konuyu taze taze görüp baslık acmıslardı “kadınlar kulübünde acılan konuya bakın” diyerek link koymuşlar. Burdan da biri hemen eksıye çıkmısız el sallayın dedi. Biz burda profesörlük kasarken hem onlara el sallıyoz. Onlarda orda konusurken bize el sallıyorlar dksnsmsHhxhfhfhhfdekşi ne diyo bizle ilgili ya merak ettim simdi, hic denk gelmedim ben
Ne anlattı
Çöp kovasına poşet takıyormuş ama poşete dokunmaya da iğreniyormuş, bizde de çöpe atılır çöp kovasında poşet var zaten ama tuvalet çöplerinde tiksinme vs olur diye ben poşet eldivenlerden alıyorum onları kullanıyoruz bu gibi durumlarda, lateks eldivenler gibi ele yapışmadığından takıp çıkarması kolay.Kovaya poşet geçir. Temizlerken de hiç içine bakmadan poşeti bağla at gitsin
Bu kadar basit değil mi aslında çözüm?
Ben de tuvalet kağıdını çöpe atmak gerektiğini düşünenlerdenim ya, sonuçta kimyasal bir madde.
"nasılsa gidiyor biz görmüyoruz" diye dusunenler doğaya zarar veriyor. Ve tabii kendi tesisatlarina da. Öyle olmasa umumi tuvaletlere 'lutfen tuvalet kağıtlarini çöpe atin' yazarlar miydi??
Hep merak etmişimdir ben de bunu. Bir arkadaşımda kv sinin WC sonrası el yıkamamasından çok yakınır mesela. Nedir yani?Yaslilar niye yikanmaz harbiden?Üşüyorlar mi, üşeniyolar mi? Olay ne?
Kadın kocası ile her cima ettiğinde çarşafta gördüğü kahverengi lekeleri sormuş buraya, b.k demişler.Ne anlattı
Ya cok romantikmis, keske ben de olsaydim kocamin boklu donu konusunda .. ben de mendil sallasaydimKonuyu taze taze görüp baslık acmıslardı “kadınlar kulübünde acılan konuya bakın” diyerek link koymuşlar. Burdan da biri hemen eksıye çıkmısız el sallayın dedi. Biz burda profesörlük kasarken hem onlara el sallıyoz. Onlarda orda konusurken bize el sallıyorlar dksnsms
Sonradan okudum,kapağa bulaşmıştir diye iğreniyormus. Bence bunun da çözümü kaynana evdeyken kullanmak için kapaksız bir çöp kutusu almak .Çöp kovasına poşet takıyormuş ama poşete dokunmaya da iğreniyormuş, bizde de çöpe atılır çöp kovasında poşet var zaten ama tuvalet çöplerinde tiksinme vs olur diye ben poşet eldivenlerden alıyorum onları kullanıyoruz bu gibi durumlarda, lateks eldivenler gibi ele yapışmadığından takıp çıkarması kolay.
Bunun cevabini yaslaninca verebilirim ancaYaslilar niye yikanmaz harbiden?Üşüyorlar mi, üşeniyolar mi? Olay ne?
En mantıklısı bu görünüyor, insan ister istemez tiksinirSonradan okudum,kapağa bulaşmıştir diye iğreniyormus. Bence bunun da çözümü kaynana evdeyken kullanmak için kapaksız bir çöp kutusu almak .
Eki Görüntüle 3186837
Şu mesela hem güzel hem ucuz. İstese de oraya buraya pislik degdiremez kimse. Tek kullanimlik eldivenle, çöpün ağzını kapattıgi gibi biter gider mesele.
Yatakda sesli gulunurmu bu msja yaKadın kocası ile her cima ettiğinde çarşafta gördüğü kahverengi lekeleri sormuş buraya, b.k demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?