Affiniza sığınarak soruyorum !!

R -Rosa- hani o bana anlattığın şey vardı ya, o gibi
 
Kovaya poşet geçir. Temizlerken de hiç içine bakmadan poşeti bağla at gitsin
Bu kadar basit değil mi aslında çözüm?
Ben de tuvalet kağıdını çöpe atmak gerektiğini düşünenlerdenim ya, sonuçta kimyasal bir madde.
"nasılsa gidiyor biz görmüyoruz" diye dusunenler doğaya zarar veriyor. Ve tabii kendi tesisatlarina da. Öyle olmasa umumi tuvaletlere 'lutfen tuvalet kağıtlarini çöpe atin' yazarlar miydi??
 
Hhxhfhfhhfd ekşi ne diyo bizle ilgili ya merak ettim simdi, hic denk gelmedim ben
Konuyu taze taze görüp baslık acmıslardı “kadınlar kulübünde acılan konuya bakın” diyerek link koymuşlar. Burdan da biri hemen eksıye çıkmısız el sallayın dedi. Biz burda profesörlük kasarken hem onlara el sallıyoz. Onlarda orda konusurken bize el sallıyorlar dksnsms
 
Uzak bir akrabam (çok şükür) yemeğe davet etmişti,küçüktüm o zaman. Artan yemek tencerelerini banyoya koymuşlardı orta yerde durmasın diye.Banyo ile mutfak yakınmış güya,mutfak kalabalıkmış bulaşık yığılmış kalmış banyoda dursun düşüncesi ile. O banyo kapısı tesadüfen açıldı,o tencereleri gördüm ya ben. En büyük çocukluk travmam olabilir kilitlenip kalakaldığımı hatırlıyorum.
 
Çöp kovasına poşet takıyormuş ama poşete dokunmaya da iğreniyormuş, bizde de çöpe atılır çöp kovasında poşet var zaten ama tuvalet çöplerinde tiksinme vs olur diye ben poşet eldivenlerden alıyorum onları kullanıyoruz bu gibi durumlarda, lateks eldivenler gibi ele yapışmadığından takıp çıkarması kolay.
 
Ya cok romantikmis, keske ben de olsaydim kocamin boklu donu konusunda .. ben de mendil sallasaydim
 
Sonradan okudum,kapağa bulaşmıştir diye iğreniyormus. Bence bunun da çözümü kaynana evdeyken kullanmak için kapaksız bir çöp kutusu almak .

Şu mesela hem güzel hem ucuz. İstese de oraya buraya pislik degdiremez kimse. Tek kullanimlik eldivenle, çöpün ağzını kapattıgi gibi biter gider mesele.
 
En mantıklısı bu görünüyor, insan ister istemez tiksinir tuvalet sonrası ellerini yıkamıyorsa kayınvalide varken tuvalete koliyle çamaşır suyu da almak lazım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…