• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağabeyinizin arkadaşınızdan hiç hoşlandınız mı?

Nasıl bakmadı? O zaman facebook var mıydı? Mesela abimin birkaç arkadaşı var, çoculuğumuzdan beri tanışırız onlar hiç eklemedi. Evliler belki ondandır. Bir arkadaşı var hoşlandığını düşündüm, o muhabbet açtı ama ilerlemedi.

Bir de düğünde beni kestiği fotoları buldum:)
yanı çocuk o gözle bakmadı face kullanmıyorum :)

Arkadaşımın abisinin arkadaşından hoşlanmıştım bi kere görüp. Komikti. O da bana ilgi duymuştu muhtemelen ama öyle kapandı gitti. 2 saatlik görüşme sonucu şakalaşmalarla

ben geçenlerde bu duruma çok benzer bi konuyu başka bir sitede okudum. e...d... sitesinde :)
aynı kişi misiniz merak ettim. :)

Sonuç ne oldu? Ben hoşlanıyorum. Kendisi çok soğuk biri ya da bana öyle geliyor. Ben kendisini faceden eklemeye bile cesaret edemedim ama nedense o on yıl sonra eklemiş. Çok şaşırdım. Kafamda kelebekler uçuşmaya başladı ama alt tarafı ekleme galiba. Ben bir muhabbet başlatamam.

Abimin değil ama dayımın yakın arkadaşıyla sevgili olmuştum. Dayıma kendisi söylemişti o da sevindi hatta bildigi tanıdığı biri oldugu için.

Sürmedi ayrıldık o ayrı mesele tabii.

Demem o ki olabilir neden olmasın.

Evet ilkokulda. Hatta abime söyledim. O da hep beraber otururken o arkadaşına söyledi. "Ay sen benden mi hoşlanıyorsun ufaklık ehehe" diye kafamı okşadı. Nasıl bir travma yasadiysam 21 yaşına kadar kimseden hoşlanmadım.

Zalımsın abi.

Valla abimle arkadaşımın arasını yapmak istedim de kız istedi abim istemedi maalesef. Keşke olsaydı ama benim abi biraz havayi

Back
X