peki göbeğe ağda yaptırmanın sakıncası var mı sizce arkadaşlar??ben daha önce de aldırdığım için orda da tüylerim var ve ultrason esnasında rahatsız oluyorum..bi kere aldırdım göbeğimi ama endişeliyim de açıkçası..bilgisi olan var mı bu konuda??
bikini bölgesinin iç kısımlarına balmumu ağda yapılır tüğe yapışıp tene yapışmayan ağda üst kısmada sir yapılır.
sir tahriş eden bi ağdadır iç kısımlara yapılmamalı kaliteli yerlerde sistem böyledir zaten.ben sürekli bu şekilde yaptırıyorum inanın iç taraflar alınırken hissettiğim acı ayaklarım alınırken hissettiğimden çok çok az.çünkü balmumu ağda tene yapışmaz.öyle bi kuaför güzellik salonu bulun bi deneyin farkı görün.
peki göbeğe ağda yaptırmanın sakıncası var mı sizce arkadaşlar??ben daha önce de aldırdığım için orda da tüylerim var ve ultrason esnasında rahatsız oluyorum..bi kere aldırdım göbeğimi ama endişeliyim de açıkçası..bilgisi olan var mı bu konuda??
ARKADASIM GİTTİĞİN YERİ SÖYLESENDE YARIN BEN KOŞARAK GİTSEM. GİDECEK ADAM GİBİ Bİ YER BULAMADIM. KİMİ YAKTI KİMİ MORARTTI. RENGARENK OLDUMmafoldumben
benimkini eşim ve 2- 3 doktor dışında kimse görmedi valla. çok utanırım. eşim de gönüllü acıyo bana bu durumda ama yok ona da yaptırmam. şimdilik kendi çabamla yapabiliyorum. bu arada korkutmak istemem ama geçen nette okudum haberlerde biri ağda yaptırırken vajinası yırtılmış... aman allahımmmmm..... dikkat ettirin. ne biliyim nasıl yaptılarsa. küçük parçalar halinde halletsinler hiç değilse.
bu arada arkadaşım doğuma gittiğinde orda temizliği yapan görevli oluyomuş. zaten su geldiğinde gitmiş banyoya temizlemiş ama yine de yapıyolarmış.
banada doktorum ağda yasak dedi. sert darbeler yapmıycaksın dedi. ben orta okuldan beri ağda yapıyorum bu saaten sonrada değiştiremem dedim. ozaman yavaş yavaş çekerek yap dedi. 6. ayımdayım göbişten bişi göremez oldum :)))))))) en son ağdacıya gittim çok rahat valla bişide olduğu yok. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?