yabani ot kısmına çok güldüm
sayfaları tek tek okudum da
şimdi kapı kapı gezen tencere satıcıları gibi kıl tüy topiclerini gezip aycangülün topici tanıtır oldum ama elimde değil faydasını görüyorum herkes de faydalansın istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
aycangül burda ilk sayfada her ay geleneksel yolunma günlerimiz için kılların azalıp incelmesini geç çıkmasını sağlayan tarih ve saat aralıkları veriyor
ayda iki tarih oluyor onda da en yüksek fayda için adetten sonrasına denk gelen zamanda yapmak gerekiyor
deneyin pişman olmazsınız derim
ama kıl tüy için kendinizi lütfen üzmeyin
ağdacıdaki kadınların bakışlarını görecek gözünüz
dediklerini duyacak kulağınız olmayabilirdi
ağda yapılacak bacaklarınız olmayabilirdi
ne bileyim tüylerini almanız gereken yüzünüzde korkunç yaralar yanık izleri olabilirdi
insanlar nelerle baş ediyorken böyle şeyler için hayıflanmayın lütfen
kolay gelsin hepinize
Utanc ve bu utancdan dolayi sanki insan degilim gibi his etmem...
ya gercekten disarida görünce baskalarini benim gibisi yok diyorum ve kendimi o kadar ama o kadar alcak görüyorum ki.
ne olacak bu halim?
aman Allahım derde baakkkk ya benim başıma böyle bişey gelse akşamına unuturum yada önemsemem sen unutmamışsın kalkıp bir de konu açmışsın üşenmeden dalga mı geçiyorsun
bu hamam otu azaltiyor diyorlar öyle oldu mu sizdede?ben genital bölgemi yapmistim 2 güne bir ama yandi resmen yanik kremi filan kullandim..su topladi cok kötüydü
mahrem bölgenize sakın sürmeyin çok kötü yakıyor , zarar veriyor .
ben bikini bölgesi yani ön kısma sürdüm tüylerim seyrek çıktı ki uzundu. tabi maffoldu her tarafım .
aman sakin hele ki 2 güne bir yapmak falan ... kesinlikle mahrem bölgenize sürmeyin !
bacaklarım arkasına uyguluyorum. tüy dökücü spreylerin yöntemi gibi
krem kıvamına getirip sürüyorum plastik spatula ile kazıyorum.
hemen çıkmıyor. en son pakette az kaldığı için kıvamı tutturamadım jiletle aldım hemen çıktılar .
arkadaşım bu yorumu da şimdi gördüm sana diyecek söz bulamadım bu söylediğimi kötü niyetli algılama eğer burada dalga geçmiyorsan yani bu yazdıkların gerçekse git bir doktora görün
yarimelma yüzünde nerelerde var tüy biyik mi ?
Yanlış yapmışsın.
Ağdacı yerine psikoloğa git bence.
Kızma ama pek normal değil düşüncelerin.
İnsan kıllı diye alçak mı olurmuş?
arkadasım niye ağlıyorsun bak bu arkadaş da sana aynı şeyi söylemiş benim doktor derken kastım psikolog ama ona sana kızmadım diye cevap vermişsin senin psikolojinde normal değil yada bizimle kafa buluyorsun normal temizliğine özen gösteren bir bayan bikini bölgesindeki kıllarını nasıl 7-8 cm uzatabilir kusura bakma ama midem bulandı o kıllar o kadar uzayana kadar aklın nerede genital bölge üstelik hijyenine en dikkat edilmesi gereken yerdir mantar olursun annen falan hiç tavsiyede bulunmuyor mu sana ağdacı da insan bacakların da orası gibiyse tiksinmiştir kadın haklı.ben seni kırmak için söylemiyorum ama genç bir bayan temizliğine dikkat etmeli kılların çok çabuk uzuyorsa o zaman haftada 1 ağda yapacaksın ben elektrikli ağda makinelerinden aldım hani şu ısıtmalılardan kuaförlerde görmüşsündür heryerimi kendim alıyorum ağdayla kuaföre o kadar para vereceğine sende öyle yap şu tüy azaltıcı serumlardan kullan sonrada ama ben nedense hala bu anlattıklarının bir şaka olduğunu düşünüyorum yada şaka olduğunu düşünmek istiyorum diyeyim
hiç unutmuyorum bir kere polikliniğe gittim ilaçlarımı yazdırdım.
hastanenin altındaki eczaneden alayım dedim ilaçlarımı
ilaç gynelle ve aldacton teşhis hirşutizm yani adrojene bağlı tüylenme
eczane kalfaları bana bakıp gülüşmüşlerdi .
yaşadıklarım saplandı kaldı bende ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?