Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

kendin al ozamn arkadaşım madem böyle düşünüyosun ben hiç hayatımda bu iş için ağdacıya gitmedim. soğuk ağda bantlarıyla seyreltiyorum kalanları epilasyon cihazıyla topluyorum miss gibii oluyo..

seni kendime benziyorum he elma
benimde para yok ağdaya gidemiyorum öyle bacak felan ama yüzümü aldırırken olur olmaz laflar duyuyorum.
duyupta susup oturduğum çok oldu :31:

bende arkadaş gibiyim çok aşırı tüyle evde uğraşılmıyor , temizde olmuyor hem :63:

Son düzenleme:
Utanc ve bu utancdan dolayi sanki insan degilim gibi his etmem...
ya gercekten disarida görünce baskalarini benim gibisi yok diyorum ve kendimi o kadar ama o kadar alcak görüyorum ki.

ne olacak bu halim?

canım topiğin hepsini okudum ve anlayamadığım şeyler var...
sana katılıyorum her dediğine... şekerim
1. kendini paranla neden rezil ediosun..neden bir başkasının seni üzmesine izin veriosun..yapmıyorsa cevabını verir çıkar gidersin yani...
2.kıllısın diyee neden kendini insan değilmiş gibi hissettin ben onu anlamadım...
3.sadece kıllısın diye bu kadar depresif bir halde olman çok garip..haline şükret elin ayağın var sağlamsın kendi işini kendin görüyorsun..
4.bu şekilde düşünmeye ve davranmaya devam edersenn Allah beterini verir mazallah..o zaman da keşke kıllı olsaydım da böyle olmasaydı dersin...töbe töbe Allah korusun da !!

Bence tınlama elalemin lafını, kendinle barışık olmayı dene:34: Benim de kıllarım çok, bazı kuaförler bacaklarımı gördüklerinde surat asıyorlardı ama ben inadına kökünden alın, şurada kaldı onu da alın falan diyordum:1: Bir defa bir kuaför sırf çabuk çabuk bitsin diye tavuk yoluyor gibi yoldu neredeyse, çok sinirlendim ama ya sabır dedim, ses etmedim. Ertesi gün tam tahmin ettiğim gibi morardı bacaklarım yer yer, ben de üşenmedim tekrar gittim kuaföre. Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz, paramızla rezil olmaya mı geliyoruz buraya falan dedim, başka müşterileri vardı onlara dönüp sakın burda ağda yaptırmayın bakın görün halimi deyip morlukları gösterdim. Bir nevi olay çıkardım orda, ama nasıl bağırıyorum görmeniz lazım:60: Sizi şikayet edeceğim, yaptığınız muamele insan haklarına aykırı bile dedim:41: Kuaför ciddi ciddi tırstı benden:1:Belki yüz kere özür diledi, tabii elime bişi geçmedi ama umuyorum ki bir daha başkalarına o şekilde davranmamıştır:68:Tabii affetmedim kendisini, daha da gitmedim oraya:63:Müşteri her zaman haklıdır, benim gibi değerli bir şahsiyeti kaybetti ya derdine yansın, hıh:82:

Son düzenleme:
Siz böyle densizlere haddini neden bildirmiyorsunuz? yorumlardan anladığım kadarı ile sık sık böyle durumlarla karşılaşıyorsunuz. Ezik bir profil mi çiziyorsunuz insanların gözünde? Lütfen güçlü olun hakkınızı da savunun. Az çok onu hiç ilgilendirmez işi buysa yapacak yapmayacaksa da aşağılayamaz kimseyi.

seni kendime benziyorum he elma
benimde para yok ağdaya gidemiyorum öyle bacak felan ama yüzümü aldırırken olur olmaz laflar duyuyorum.
duyupta susup oturduğum çok oldu :31:

bende arkadaş gibiyim çok aşırı tüyle evde uğraşılmıyor , temizde olmuyor hem :63:

eminim resim koysam buraya beni gecemzsin!!!

hele yüzde...

eminim resim koysam buraya beni gecemzsin!!!

hele yüzde...

Ben geçerim seni, yarıştıralım istersen:1: Şaka bir yana da, takma kafana yaf üç günlük dünya.. Kıldan tüyden sebeplerle kendimizi üzdüğümüze değmiyor. Benim de yüzüm de kıl çıktı çok, lazer epilasyona başladım çok şükür az da olsa farketmeye başladı. İmkanın varsa sen de lazer yaptır derim ben doktor kontrolünde tabii:34:

Bacaklarima bugün agda yaptirmaya gittim,ya kadin beni gördü ve dedi asiri bunlar ve sanki benim sucum varmis gibi bir yüz ifadesi vardi....dogru düzgün almadi bile.

ya sanki birtek benmiyim böyle:50:

ah be arkadaslar zaten kendimi kaybetmisken böyle seyler olunca birde...

ohoo ooo keşke herkes senin gibi olsa . bi kaç ay öncesine kadar güzellik salonunda çalışıyodum. bacağı full batık olanlardan tut iç çamaşırını değiştirmeyen falan çok vardı. o pis koku altında ağda yapmak mide bulandırıcı. bu yüzdende komple bacak ağdası gelince ahanda zışştık diyoduk:1::1::1:

Siz böyle densizlere haddini neden bildirmiyorsunuz? yorumlardan anladığım kadarı ile sık sık böyle durumlarla karşılaşıyorsunuz. Ezik bir profil mi çiziyorsunuz insanların gözünde? Lütfen güçlü olun hakkınızı da savunun. Az çok onu hiç ilgilendirmez işi buysa yapacak yapmayacaksa da aşağılayamaz kimseyi.

Evet zayif bir karekter ciziyorum ama sadece sorun istemiyorum ve aslinda en basta dedigim gibi sanki suclu evet ben misim gibi görüyorum..

densizler cooook..:50:

geçerim malesef
bana kuaförlerde sen erkek misin imasında bulunan mırın kırın laflar edenler bile oldu . o yüzden hep başka kuaförlere gitmekten çekinirim.

ya inan olamazsin...eminim.

tövbe tövbe ya simdi detaylara girecem:14:

ya düsün genital bölgede 7-8 santim basimdaki saclarimin iki kati neredeyse killar doluuu

geçerim malesef
bana kuaförlerde sen erkek misin imasında bulunan mırın kırın laflar edenler bile oldu . o yüzden hep başka kuaförlere gitmekten çekinirim.

Bak işte sen de takma kafana, çözümü var çok şükür ki:34:Biraz para biriktirmeye çalışıp lazer yaptırın, çok maliyetli bir şey değil aslında.
Bir anımı anlatayım belki keyfiniz yerine gelir biraz:61: Bir gün doktora gittik annem vardı yanımda, doktorum erkekti. Neyse işte muayene falan oldum da bacaklarımın kıllarını aldırmamıştım adetliydim çünkü, doktor da gördü bunu. Baktım adam dikkatli dikkatli bakıyor aynen şu şekilde de şaşırmış vaziyette:53: Dedim doktorcum, sen de göster bacağını, senin kılların mı daha uzun benimki mi:1:adam dumura uğramıştı heh:60:Ama dedi, ne güzel kendinle barışık olman:61: Tabii her an böyle olamıyor insan, bazen ben de depresif oluyordum, ama bizden çok daha kötü durumda olan insanlar da var sonuçta ve hallerine şükrediyorlar her şeye rağmen. O zaman bizim hayata küsmeye hakkımız hiç yok:34:

Son düzenleme:
Ablamın arkadaşı bikini bölgesine ağda yaptırdıktan sonra karınca yumurtası kremi sürmeye başlamış bayadır ve çok çok az kalmış censizlaşmış tüyleri.Ben de şimdi deniycem gerçi çok tüylü değilim şükür ama hiç olmazsa daha iyi.Markasını ablam öğrenecekti sizinle de paylaşırım ismini bir öğreneyim hele.Umarım faydam olur sizlere ve kendime :34:

benim kıllarım olmasa senin burda işin olmaz deseydin be canım,sen takma kafana densizlik etmiş
bi daha gitmezsin olur biter.
dediğim gibi troidlerine baktır aşırı tüylenmen bu nedenle olabilir

Bacaklarima bugün agda yaptirmaya gittim,ya kadin beni gördü ve dedi asiri bunlar ve sanki benim sucum varmis gibi bir yüz ifadesi vardi....dogru düzgün almadi bile.

ya sanki birtek benmiyim böyle:50:

ah be arkadaslar zaten kendimi kaybetmisken böyle seyler olunca birde...

Tabi ağda yapanların da işi zor.Başkasının tüylerini almak,ama o da okusaydı napcaksın? :/

mesela ben ağda, kavitasyon,lpg yaparken sırf iç çamaşırlarıyla kalıyolardı müşteriler. onlar çok utanırdı bizim aklımızdan incelemek bile geçmezdi. zaten bazı müşterilere 2 li giriyoduk biz sohbete dalıyoduk müşteri kendi aleminde:1: valla temizliğine dikkat etmeyipte iç çamaşırlarını değiştirmeyi tenezzül bile etmeen insanlara çok laf söylüyoduk biz. bu bizim işimiz kabul ama o pis kokuyu çekmek zorunda değiliz diye.bi çok kişinin dediği gibi her yerde aynı muameleyi görmezsiniz. zaten ağdacılar günde 10dan fazla ağda yapıyo hangi birisini inceleyecekler :)

ya inan olamazsin...eminim.
tövbe tövbe ya simdi detaylara girecem:14:
ya düsün genital bölgede 7-8 santim basimdaki saclarimin iki kati neredeyse killar doluuu

of canım emin ol diğer hatunları deli gibi kıskanıyorum çünkü her allahın günü şortla geziyorla bacaklarda birşey yok :53:
hatta komşumuzun bir tanesi bana caka satıyor. delüüü oluyorum :59:

valla ben pürüssüzlük nedir hiç bilmedim elma
hayatımı maffetti bu tüyler benim sen ne diyorsun :59:

benim kıllarım olmasa senin burda işin olmaz deseydin be canım,sen takma kafana densizlik etmiş
bi daha gitmezsin olur biter.
dediğim gibi troidlerine baktır aşırı tüylenmen bu nedenle olabilir

Yok yok yok,kac kere dediler yok bozukluk....ama peki bu kllilik ney?

Bak işte sen de takma kafana, çözümü var çok şükür ki:34:Biraz para biriktirmeye çalışıp lazer yaptırın, çok maliyetli bir şey değil aslında.
Bir anımı anlatayım belki keyfiniz yerine gelir biraz:61: Bir gün doktora gittik annem vardı yanımda, doktorum erkekti. Neyse işte muayene falan oldum da bacaklarımın kıllarını aldırmamıştım adetliydim çünkü, doktor da gördü bunu. Baktım adam dikkatli dikkatli bakıyor aynen şu şekilde de şaşırmış vaziyette:53: Dedim doktorcum, sen de göster bacağını, senin kılların mı daha uzun benimki mi:1:adam dumura uğramıştı heh:60:Ama dedi, ne güzel kendinle barışık olman:61: Tabii her an böyle olamıyor insan, bazen ben de depresif oluyordum, ama bizden çok daha kötü durumda olan insanlar da var sonuçta ve hallerine şükrediyorlar her şeye rağmen. O zaman bizim hayata küsmeye hakkımız hiç yok:34:

bende mersindeyim .
belki beni gördün ve dedin ki halime şükür:59:
insan kendiyle barışık olsa kaç yazar insalar o kadar densiz ki
ah ben neler yaşadım

of canım emin ol diğer hatunları deli gibi kıskanıyorum çünkü her allahın günü şortla geziyorla bacaklarda birşey yok :53:
hatta komşumuzun bir tanesi bana caka satıyor. delüüü oluyorum :59:

valla ben pürüssüzlük nedir hiç bilmedim elma
hayatımı maffetti bu tüyler benim sen ne diyorsun :59:

Yemin ederim sanki bu mesaji ben yazmis gibiyim..al benden aynisi.aynalara küskünüm

Back
X